Mys Fika

Skrev igår men det funkade inte att lägga upp... så iigår så var jag och mys fika med min (rums) kompis Sofia. Jättemysigt ställe, "Lyric Cafe" och låg borta i Silver Lake. Vi tog med oss varsin dator och satt och fipplade. Jag skrev lite på min bok:) Kunde inte riktigt koncentrera mig för det flög så mycket damm och löv på min dator haha fick lyfta på tangenter för att plocka ut skräp haha!
Fina Sofia med sin special kaffe och nyttiga muffins:)



Jag var hungrig så jag beställde dagens soppa, nyttigt men framförallt BILLIGAST!
haha soppa e alltid bra och billigt;)



Kram,kram nu ska jag ta vara på dan,dan :)

Me & Monroe

Jag och Emil var ute en sväng och äntligen så fick jag ett foto på mig och Monroe :)



Var på Target och stog i samma hylla i typ en timme haha! Billigt nöje, jag hade jättekul haha!
Kom hem och vi gjorde köttfärspaj och har fått ont i halsen nu så ska ta det lugnt nu och skriva lite i min bok om "Ella" :)
kram sålänge

Cake Perry :)

Hela helgen har jag trånat efter dessert haha! Det enda jag tjatat om. Hur kommer det sig att vi tjejer är så försjust i sötsaker?! Emil sa "Varför kan du inte dyrka mat istället" Haha! Det är ju något speciellt med dessert, glass, bakelser osv.. det är lyxigt och fint :)

Vi hade glass i frysen så en kväll varvade jag det med vindruvor, supergott, men det var inte riktigt det jag var ute efter, jag ville mer ha någon slags fin dessert hmm jag kunde inte riktigt beskriva vad jag ville ha heller :)
Så igårkväll/ natt så kommer våra rumskompisar hem med rester från en födelsedagstårta! JAAA! Jag blev så lycklig, tack för det! Den var inte så god (amerikanskt e ju inte det) men det var suuperfin, och det var ju precis det jag ville ha!
HAHAHA är inte tjejer underliga ibland haha! Den här tårtbiten ser ju iallafall så fantastisk ut att man blir lycklig!



Snart ska vi ut i solen på promenad, väntar på att Emil ska öva klart guitar. Han ska på audition för Katy Perry imorgon! Håll tummarna! Jag är så stolt över honom, han är bäst! Ha en kakebar dag! haha :)

Rökfri värld?

Idag var jag och Emil ute på utflykt... till IKEA :) De hade nämligen special denna helg!
Köttbulletallrik för 1 dollar! (då snackar vi 10 köttbullar med mos och lingonsylt t.om!) Det hade jag råd att bjuda honom på haha (han bjuder på pizza för 17 dollar haha) men det e ju tanken som räknas ;)
När vi kommer ut från IKEA och sätter oss på en bänk för att avnjuta en supergod glass jag fick av Emil (Tack älskling:)
så ser vi denna skylt:



Jättebra!!! men konstig placering och förmodligen den enda i hela området (?)
Det har tagit oss 3 år att skymta denna skylt, men häftigt!
Tänk om hela Söder var rökfritt! Eller om det stog skyltar i T-Centralen "Rökfritt i Centrala Stockholm"
Eller varför inte ett helt rökfri värld?! :)

Foto-knarkat

Haha ja, jag e ju mästare på att ta tid på mig och vara låååångsam men nogrann:) Igår så satt jag i över 6 timmar me att välja ut vilka 8 bilder som skulle upp på väggen HAHAHA! snacka om att ha tid nu:) Men jag ville ju att alla skulle matcha, ha ett tema, och villken som skulle sitta brevid vilken, haha :) Ramarna har legat i över 2 år...inte konstigt att jag väntat haha!
Jättebra blev det iallafall! Massa naturbilder från puerto rico, plus den här, en favvo:)


Tomt utan Läppstift!

Det är så toomt nu! Varför haha, "Lipstick Jungle" är slut!
Haha jag bara råkade fastna i denna sjukt bra serie, såg avsnitt efter avsnitt och även fast jag grät i nästan vartenda ett så gjorde den serien mig så lycklig! haha! Om ni inte har sett den så är det som en mognare variant på Sex & the City (det är Candace Bushnell som har skrivit båda) med Brooke Shields, Kim Raver och Lindsay Price.
Jag plöjde de 2 säsongerna på dygt en vecka... tips på någon liknande serie jag kan bli lika försjunken i ???

Lipstick Jungle får 5 Ronja solar av 5!!! Bara för att den gjorde mig så tjejigt lycklig!!!

®®®®®



My 3 best friends... snyft.. ;)


Lemon Curd/Meringue Pie

Mums vad gott!!! Efter en liten promenad ut i solen igår så fick jag lust att baka:) Jag älskar ju projekt som tar ett par timmar eller längre att baka så då blev det denna citronpaj med maräng på toppen! (Lemon curd e bara ett coolare sätt att säga citronkräm haha;)
Jag hade ju såklart inte alla ingridienser (orkade inte gå ut igen:) så jag improvisera lite :)



Nu ska jag nog ut i solen lite :) kram kram!

Vilken underbar dag!

Den har inte ens varit en men det är varmt i luften och jag är påklädd innan 2 haha;) Har inte tid att klä om när jag e helt inne i min bok:) Superkul!

Dagen började så bra redan i natt när våra kära grannar ropade på oss från balkongen och han gav oss en grilltallrik! Mums! Kycklingspett, grillad majskolv mm. Tack för det! :)

(Jag förtränger den extremt dåliga filmen vi såg igår haha "Cop Out" med Bruce Willis den får en HALV ronja sol av 5!)
®/2

Nä nu ska jag ringa mor min! Och sen mysa med min kära pojkvän:)
Ha en underbar dag du med! Kram



Här är en underbar bild från när vi var i Puerto Rico!

Nya Yrken?!

Godmorgon! ... eftermiddag:) jag har ju förträngt att berätta om Emils massproducering av T-shirtar haha! Dom e klockrena, supersnygga det enda är att han sover ju inte längre haha nämen han är helt inne i textilbranchen nu alltså haha! Jag som alltid älskat och hålla på med tryck, färg, konst osv tröttnade efter 2 T-shirts haha! Emil är en kämpe och åker till konstnärshandeln varje dag nu haha!

Själv är jag helt inne i min bok, skrev klart kapitel 2 igår och ska nog fortsätta på 3:an idag :) Så stolt över mig själv, känner mig som värsta författaren i nån film som sitter uppe i nån stuga och skriver för att få lugn och ro haha! Nu sitter jag ju hemma i våran gula soffa för att få ro. När mina rumskompisar kom hem igår sa dom " Har du suttit där sen igår" haha nästan:) 
Ja, jag goch Emil kanske skulle satsa på nya yrken haha! Iallafall tycker jag att man ska hålla på med allt man kan sålänge man kan! :) kram sålänge, nu till kapitel 3!

Tar pits!

ojojoj vart tar tiden vägen?! När jag gick i skolan så kunde jag blogga upp till 6 gånger på en dag haha nu när jag e ledig så hinner jag knappt med! Ju mer man har att göra desto mer hinner man! Tyvär så är det lite sant, men när jag inte måste använda datorn till skolarbete så får den gärna var avstängd :)

Vad har gjorts sen sist då... jo vi var på museum häromdagen, det var asballt! Vi skulle till LACMA, ett av de största västra USA, men de hade fri entre efter 5 så då gick vi till ett annat museum sålänge :)  (jag har tyvär många snållikheter som Ove i solsidan HAHA! Det e ju klockrent, vi kolla över nätet )

Det var "tarpits" alltså små tjärgropar som fortfarande bubblade, ashäftigt! Ute i parken liksom! Det ligger nere i ett område som heter "Park LA Brea" (vi bor vid gatan La Brea, den e superlång) och vi lärde oss på museeumet att brea betyder tjära på spanska! Man lär sig nåt nytt varje dag ;) inne i museumet så var massa utgrävda skelett som dom sorterat i 15 år, and still counting! De gör fortfarande utgrävningar där i tarpitsen! Heelt sjukt, bara för att stackars djuren fastnade i tjäran (som världens superlim haha) och benen därför bevarats så bra.
Kolla bilden under, det bubblar fortfarande upp tjära! Sen e det Emil och jag som ska vara pretto haha! Och vi fick tom kolla in när de satt och grejade med skelett och annat... så uppdaterar dom på whiteboards vad dom gör haha old school - twittering! haha!



LACMA museumet kom ju tyvär lite i skuggan eftersom att detta var så coolt:) men det var oxå bra, massa tavlor och konstverk, som man såklart inte fick fota:)

Nu ska jag fortsätta skriva på min bok! Jag e heeelt lycklig, det är så himla roligt, jag älskar all kreativitet som kommer med ledighet :) Jag skulle bli en perfekt husfru haha! Iallafall det blir en rolig roman om en tjej som bor i LA! Haha INTE om mig:)  kram sålänge

Date Night!

Ett ställe som heter "The Grove" (typ som ett upphottat /lite mer fancy  heron City haha!) har något som kallas för "date night". Man får 3rätters middag och bio för 30 dollar var!!! NEJ nej det gick vi INTE PÅ! haha! ...
Vi skulle ta en motorcykeltur upp i bergen, men när vi är påväg upp så har dom såklart stängt av vägen för att det var stormvarning häromdagen... så vi åkte vidare till "Pasadena" där vi gick runt och strosa bland affärer innan vi gick på Date night där :) Här snackar vi DATE NIGHT! Ingen middag men vi fick bio och en varsin popcorn och varsin läsk för... sammanlagt....gissa?!... 10 dollar!!! ojojoj det var grejer det! :) Dit ska vi igen, varje onsdag har dom det där :)

Sherlock Holmes såg vi, jättebra! Den var helt fenomenal! :) ... men jag misstänker att det billiga priset och medföljande popcorn och läsk uppiffade stämmningen en aning ;)

Sherlock Holmes får 4 "Ronja-solar" av 5!
®®®®

Påsk i efterhand:)

GLAD PÅSK i efterhand haha! Jag har ju varit så upptagen med annat så jag hann inte riktigt lägga upp bilderna, men eftersom jag redan gjort montagen så e det ju klart att de ska upp! :)
Vi firade påsk med mat och äggmålning (ritning:) uppe på taket med grillad lax.

Jag och Emil med ägget jag målade...ritade, och vi på ägget också :)
Våra rumskompisar Sofia och Fredrik och sen jag med min vitachokladkaka MUMS!



Sen blev det amerikanskt firande med avancerad äggmålning haha kolla den understa bilden!



kramkram!

GLEE audition!

Haha jaa det har jag sysslat med hela dagen! En online audition för att vara med i Tv showen Glee! Det har varit jättekul, men oxå massa tekniskt krångel med Glee-sidan, uppladdning osv... Jag citerar min kära pojkvän "Man har kunnat göra det här i 10 år, varför funkar det inte?!" HAHA klockrent!
Iallafall jag skulle göra en "presentationsvideo" där jag berättar om mig själv hahahahaha allt gick bra men nånting måste ha blivit fel när den laddades upp haha för det blev "kalleankaröst" och det går inte att ändra HAHA, men jag tyckte det var roligare än orginalet HAHA!!! Och sen såklart sjöng jag:) Amy Winehouse "Rehab" :) 

Nu behöver jag bara era röster och "guldstjärnor" på myspace för att gå vidare :)
Tack och kram!




Slösa!

Haha! Hej svej! Jag var ju iväg till H&M häromdagen för jag blev sugen på deras "garden collection". Emil skjutsade mig ner till Beverly Center och drog iväg för att lämna mig själv i shoppingvärlden haha! 3 timmar senare kom han tillbaka och hämtade mig, vilket var lyckat! Jag hann med hela H&M! :) Därför jag alltid går själv, finns ju inte ens nån tjej som vill sega som jag haha! En affär på 3 timmar haha! Men då hann jag besöka omklädningsrummet 2 gånger med väldigt mycket kläder :)

Jag provade nästan hela garden collection här var mina favoriter, den översta varlite dyr, 50 dollar, inte oooh superdrt för en sån fin klänning men... :)



Det blev lite mörka bilder i omklädningsrummet så jag ville ta med under, hur färglad den ser ut egentligen:)



Den blev det! Jättesöt!
Gillade hela collectionen men det blev denna och ett par jeans jag fick billigare:) 19 dollar bara:)
AAA har inte spenderat såhär mycket pengar sedan högstdiet haha typ 400 kr haha (jag vet jag e snåål haha)
Påskbilderna kommer sen! kramkram!


FilterGlassparty ;)

Godmorgon! haha! igår när Emil kom hem på kvällen så hade han köpt en present till mig, jättegulligt! Jag fick ett nytt oljefilter till den nya motorcykeln!!! haha superbra, slipper jag köpa det:) tack för det baby!
Sen blev vi sugna på glass så han var så söt och åkte iväg för att köpa lite... lite haha han kom tillbaka med allt detta! haha men älskar man glass så gör man... plus är det REA så är det REA haha!!!''



Nu ska vi iväg till H&M och kolla in grejer jag tittat på på internet hela morgonen :)
Oj vad jag är svag för reklam alltså haha! kram sålänge!

Trillingar?!

Jag har verkligen suttit i soffan heeeeeela dagen idag haha, klockan är nu 10 över 10 och här sitter jag fortfarande i pyjamas...eller pyjamas och pyjamas, mina sköna sovkläder jag haft sen jag var runt 12...kanske ännu äldre haha mjukisarna hade jag på gympan kommer jag ihåg:) jag älskar dom!
Jag vaknade imorse med en story i huvudet! Jag älskar verkligen att ha lov, att frånvaron av skolan äntligen ger mig frihet! Jag satte mig i soffan och började skriva och tog mig inte upp härifrån haha!

Det är/var mina syrrors födelsedag idag GRATTIS! så jag tog tillängnade såklart en paus till dom :) Känt mig lite som dom idag, när jag suttit och skrivit för dom läste alltid och hade glasögon...inte för jag haft det idag, men jag känner mig ju som en författare och det förknippas ju med glasögon haha! Iallafall här kommer ett litet collage på mig som författare haha och tvilling syrrorna! HAHA jag ser heelt galen ut! Men den bjuder jag på :) Liv till vänster Linnea till Höger, förutom där jag skrivit...eller jag är hehe klart jag ville vara med på ett hörn... eller två ;)

Trillingar?!




Resor Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0