Showbiz Mässa

Jamen jusste! Jag var ju på värsta mässan med min kompis Patrick, "Showbiz Expo" där massa filmmänniskor "networkar" ;)  (Passar på att lägga upp lite bilder nu när jag fann internet ;)

Patrick snurrar hjulet och vann en "gift bag" haha och det roliga var att det var bara bagen haha ingenting i haha, men jag vann 10 dollar presentkort.. det verkade inte riktigt funka haha, men kul var det! :)



"Headshot Lane" där headshot står på rad för casting directors och alla att se :)





Mitt nya headshot och min "drop box" haha massa ord här nu ;) där andra kan lägga ner sina visitkort.
Patrick hade massa möten att gå på så jag vandrade mest runt själv, och träffa folk som jag kände och inte kände :)


Lucia i värmen :)

Haha Glad Lucia i efterskott :) Det mest märkliga var att det varit så sjukt varmt helt plötsligt! Lucia och 30 grader varmt... kunde inte ha på ugnen på dagen haha så det blev kvällsbak :)

Väärldens projekt med att baka lussekatter i detta land, haha! Saffran var ju inte lätt att få tag i! När vi väl funnit det så var det ju suuperdyrt! Emil var så gullig så han köpte Saffranet :) När vi kom hem så såg jag att det bara var 0.2 gram!! WHAT?! Jag trodde iallfall att det var ETT gram haha! Men jag bakade halva satsen så det var kul ändå :)

Sen bjöd jag alla på jobbet på svensk tradition också, det var jättekul, jag kände mig som en riktig julemor :)





Emil vid vårt fina gulsprayade matbord :)

Romantik blev det också när Emil tog iväg mig till Marina Del Rey och kolla på solnedgången ♥





Lite kallt var det faktiskt på kvällen ;)



Men vackert!

Kram sålänge!

Spray Date ;)

Äntligen har jag packat upp allt från flytten! (Emil var ju såklart klar för en vecka sen haha, inte lika mkt pryttlar :) så lite tid för fixafixa!
Jaaa vad roligt jag hade det! .. eeh vi, man är ju 2 på en dejt ;)
Nämen jag och Emil pysslade hemma och fixade till det genom att spraya diverse grejer med graffittifärgen jag fått i födelsedagspresent av honom :)
Upp på taket i solnedgången och lyssnade på årets traditionella julparad i Hollywood som man hörde längs gatorna omkring.

Ett gammalt slitet bord sandpapprade vi ner (såg ut som det var meteroid-regn skadat haha) och spraya guult! Lådor som var mörkröda blev oxå ljusgula:) såå fint, för min fina soffa är ju gul! :) ja jättefint härhemma nu med gult tema! Vi förvandrlade en rucklig träbänk till en design-vara haha genom att spraya den vit också!





Emil skulle bara kolla på eftersom att "spraya e ju din grej" haha tjohej! Han tyckte det var så kul efter han testat, så det blev en riktig lyckad spray date ;)

Bilder på lägenheten.. eeh rummet :) kommer!
Kram sålänge ♥

Resor Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0