Mob x4

HAHAHAHA!!! jag döööör haha vad komiskt! Förra inlägget skrev jag ju om min ivrige pojkvän som köper grejer från craigslist (ungefär som blocket) hit och dit och som blir projekt för de aldrig funkar helt haha! HAHA när jag kom hem igår så låg det 4 telefoner på sängen!!! Haha jag tycker det är så himla komiskt...först emils Iphone, sen den samsung han köpte för att iphonen beter sig för mycket som en "apple", sen den nya mobilen jag var med och köpte i long beach i förrgår och sen en exakt likadan som den, för den andra inte fungerade riktigt haha, lite rörigt?!

Haha ja iallafall nu är han iväg och ska fixa nåt med mob (den nyaste:) och jag ska upp på taket och sola! Har regnat i ett par dar nu igen, så ska bli så himla skönt att få lite sol:) ...jamena jag bor ju i Sunny California;)






TV Spel x 3

(En historia om min "Ivrige Emil" ;) HAHA när vi var hemma i sverige  över jul så insisterade Emil på att ta med mitt playstation spel hit så vi kunde dansa dansmatta! Han fick ta alla atteraljer i sitt bagage haha (jag får ju alltid övervikt även om jag smyger ner grejer i hans väska haha!) Iallafall vi kopplar in spelet och såklart så fungerar ju inte en europeiskt konsoll här i usa!!! Då börjades såklart jakten på ett nytt amerikanskt spel haha, inom ett dygn stog det två konsoller inne på vårt rum... efter elekroniska ombyggnader (haha)  så visade det sig att detta var trasigt, gick bara att spela CD skivor i.... ett dygn till går och det står 3 konsoller i rummet haha!
...Och det här är en kille som inte ens spelar TV-spel haha det är min baby det!

Haha så nu har vi iallafall ett playstation som tas fram när vi behöver ett break från allt annat :) Och jag som brukar spela har knappt rört det (men i och försig bara på lov, när jag är "duty free" :) Idag blir det kanske lite James Bond, men först musik! :)

Fresh Fresh Day!

Ja vilken bra dag!!! Det började med att jag fick jättebra kritik för min filmscoring jag visade upp idag i skolan! Idag kom en regissör och vi ska till nästa vecka scora en scen från hans film, det ska bli kul! Men mer press, tidigare har jag ju haft fria händer.

Dagen fortsatte med en audition här i Hollywood (ja om inte det sagts tidigare så vill jag även skådelspela och går på auditions när jag hittar, vilket är svårt utan en agent som jag också försöker skaffa:)
Iallafall, jag läser alltid på om företagen innan jag går på auditions /"go-sees" (som man säger i modellvärlden:) och det fanns delade meningar om detta hak jag skulle på idag, men jag lyssnade på magkänslan som sa åt mig att gå dit!...
Det gick jättebra! Jag kom dit till ett mindre men fräsht kontor (size does not matter haha, förut var jag på värsta stora "pimpade" kontoret i en skyskrapa med 70 säkerhetsvakter och jag fick VIP-passrkort för att ens komma upp i hissen, och de villa bara ta pengar från mig så nej tack! ) Iallfall back on track igen:)

Jag fick skriva in mig och läsa på en monolog medans jag väntade på att bli kallad. En ung tjej kallade mig och in till ett stort rum med skjutdörrar och vi började prata. Det gick jättebra, hon uttalade to.m. mitt namn rätt! och jag tror hon tyckte det var soft att träffa någon utan bröst-augmentation haha nämen någon soft och "normal". Vi kom bra överrens och hon berättade om agenturen och så sa hon  "You got a great hesdshot and I can see on your resume that you have alot of experience" och så behövde jag inte ens läsa för henne haha värsta flytet! Så nu är ja med i deras databas!!! JAA vad kul! Sen får tiden visa om dom e legit eller inte :)

Sen kom Emil och hämtade mig och vi tog en tur till Long Beach där han köpte en ny mobil haha han och hans projekt! :) Och bak på motorcykeln så kom jag på 1a versen till min nya låt "Fresh Fresh Day" !

BYE NYC

Tack New York för denna gång! Tack Linnea och Hector för gästvänligheten! Kisses kisses! :)

Chinatown, Little Italy, midtown Manhattan och Brooklyn såklart!



( Observera: dagen efter vi såg Avatar så jag connectar mitt hår med björnen HAHA!)

Turister

Ja, turistade gjorde vi tills vi svimma! Helt slut av att springa runt i NY haha:) Vi fotade en massa, så här kommer ännu fler bilder!
Vi var upp i ett jättecoolt ställe som heter "The View", en snurrande restaurang på 48:e våningen (dyrt, men vi köpte en varsin virgin pina colada-min favvo:) så det var billigare än Empire State som rånar en på 20 dollar! Nu fick vi iallfall en drink med utsikten :)



Vi var på metropolitan museum, mitt favvoverk>



Vi gick på wall street och Batterypark och kollade på frihetsgudinnan, in i Trinity church där de hade en liten orkester som spelade:) och sen över Brooklyn Bridge...



...för att äta pizza på kända "Grimaldis"



Efter pizzan så fick vi bryta oss in i bilen för nycklarna var kvarglömda :(
En tegelsten mot bakrutan och två karlar med långa armar löste problemet ;)








Grattis i efterskott;)

Igår så var jag bara hemma och kolla på TV och spela TV spel:) jättelängesen jag spela, så det var jättekul! Skönt med en vilodag:) Och så fixade jag klart mina collage såklart haha, så här är ifrån min födelsedag:)

Vi började dagen med en suupergod bagel och apelsinjuice (Emil åt pizza såklart:) Sen in till Time Square och blev bjuden på Mcdonalds glass och äppelpaj MUMS! Jag älskar Mcdonalds desert:) Godaste godaste!!! Det Md´s var helt galet, massa TV skärmar och på nedervåningen tom privata tv vid varje bord!

Sen på kvällen åt vi middag och blev bjudna av syrran med man! vi åt på ett jättemysigt ställe som heter Olive Garden som ligger i "The Village". Borden var som griffeltavla så man kunde rita på dom, jättekul!
Sen bjudna på Bio! jaaa! vi såg Avatar och den var jättebra! Sen åkte vi hem och avslutade med en mumsig glasstårta och presenter:) Tack för födelsedagen! ♥


Sky Lines

Jag och min syster Linnea på Coney Island beach



Manhattan Skyline och Brooklyn Bridge



L&B´s & Nathans

Mat mat mat! Vi åt frukost på L&B´s, som varit mitt favvo pizzaställe sedan 2004! Jag älskar deras pizza, de har osten under tomatsåsen och det är sååå gott! Emil var ungefär lika förtjust som när jag åt hans favvopizza haha! Men den brukar vara godare (den översta galna bilden är från 2008, den under är från nu).

Sen åkte vi runt i Brooklyn med min syster Linnea och till Coney Island där vi gick på "Nathans" där jag åt deras kända "Nathans hot dog", men tycker faktiskt att IKEA korven är mycket godare :)


Återhämta mig...

Haha! Ja nu är vi tillbaka från New York och oj vad jag är trött! Nu behöver jag semester haha! Vi har haft det superbra och det var jättekul att se syrran...med man och zoo haha! Konstigt nog så känns det som om vi knappt hann ses... kanske för att jag och Emil rännde runt på manhattan hela tiden och när vi kom hem så däckade vi typ haha!

Har varken haft tid eller direkt internet att uppdatera så här kommer tiden i Brooklyn i efterhand :)



Manhattan

Åh vilken kall dag det var när vi promenerade på manhattan!!! Jag var sååå extremt trött och höll på att somna, haha spillde massa juice på mig för mina reflexer inte fungerade normalt haha! Jag kände hur juicen rann ner under tröjan och längs magen, men var för trött för att sluta dricka hahaha!!!

Vi gick till Empire State Building, Macys på 6:th Ave, vi gick längs shoppinggatan 5:th Ave, Times Square, in på Toys r us där de hade ett parisehjul i affären! Vi gick till Apple store och central park och vid den tiden var vi såå sjukt trötta och frusna att vi blev tvungna att gå på bio för att värma oss haha! Det var gott ;)
Sen mötte vi upp min syster Linnea med man och vi tog en sväng till IKEA för att äta!





Välkommen i NY!

Haha ja här känner vi oss välkommna direkt ;) Bor hos min syster med man och zoo haha! De har en väldans massa djur, katter, hund och en ödla! Men det gillar jag, jag älskar ju djur, annars är det ju bara nyckelpigor och getingar i poolen som jag får gosa med haha!  

Vi gav dom en passande skylt haha "Pets Welcome"... det är inte tillåtet att ha djur i huset...hoppas inte deras manager hittar min blogg haha!



Min systers man Hector!

Välkommen i LA:)

Jag tycker jättemycket om Griffith Park, det är ungefär som ett mini-cosmonova som man ej behöver betala för. Det är ett av de få ställerna här där man känner sig välkommen på något sätt! Annars vill de bara ta och ta pengar av en! (Speciellt på alla hjärtans dag -priserna höjs galet! )

Första och andra tecknet på ett välkomnande i LA - Gratis parkering! - gratis inträde!
Griffith har båda!  Jag gillar den känslan, när man känner sig välkommen!



Sen efter griffith, på kvällen så hade vi mysmiddag med tända ljus och glass till efterrätt:)




Ja lite efter, men nu har jag uppdaterat om valentines:) Jättemysigt var det, tack Emil! ♥

Choklad och kärlek

Vilken mysig alla hjärtans dag vi hade på alla hjärtans dag :) Vi började dagen med sol och bad och sen fortsatte vi med att göra egen daimchoklad och chokladdoppade jordgubbar, men chokladen ville inte sammarbeta så det blev lite klumpigt haha!



Be my Valentine !? ♥

Sen tog vi med oss chokladen och kärleken och så åkte vi till Griffith Park :) Vi hann med 20 min av solen och en romantisk solnedgång. Jordgubbarna visade vara dom äckligaste jag någonsin har smakat haha de smakade bokstavligen spya! De var inte gamla, snarare omogna,  måste ha varit nåt fel på dom! Som tur var så hade jag en mer mogen valentines date ;)





↑ Sepilinare (och sen Emil:) med Downtown, jag med Griffith Observatory i bakrunden (denna gång åkte vi inte ända upp tlll "turist-haket";)
Jag diggar min "seglarutstyrsel" :) och hade såklart på mig ett hjärthalsband och röda örhängen :)

Äntligen!

haha äntligen hittat internet haha, har inte kunnat uppdatera förrän nu...lånar lite av grannens internet ;)
Nu är vi i Brooklyn NY och har haft sovmorgon:) vi kom i förrgår kväll och gick upp tidigt morgonen efter för att åka in till Manhattan! Jag gillar ju oordning så jag skriver mer om det sen...först ta igen lite... :)

Gate 35

Hej! nu sitter jag och Emil pa flygplatsen - vid Gate 35 :) och ar pavag till NEW YOOORK! det gick inte att logga in pa hela dagen igar :( sa jag far uppdatera nar jag kommer fram (har ju gjort karleks-collage :) Skriver fran Emils mob nu! kram salange... New York here we come!!!

Happy Valentines!

Glad Alla Hjärtans Dag!!! Idag är kärlekens dag:) Idag ska vi ha mobilerna av (och minimera bloggandet hehe;) och bara vara med varandra! Nu har vi lyxen att kunna gå upp på ett tak och sola och bada! Superfint väder idag också! Sen ikväll blir det mysmiddag!

Här är en söt bild Emil ritat till mig på mobilen hihi :)

Observatory

Lite fina närbilder :) Observera... vår skugga ;)



Grifith Park

Tidigare idag så åkte vi en super snabbis till Grifith Park, vilket är massa grönområde, men med ett observatorium högst upp på toppen. Jättemysigt! (dit tog Emil mig på våran första dejt för två 1/2 år sedan :)
Vi såg snöberg här uppifrån vårat tak så vi åkte dit -med en varsin subway macka - för att fota innan Emil skulle iväg och repa. Det var inte så coolt på nära håll så den bilden fick vara lite mindre haha!

Vissa foton är från ett annat tillfälle, med LA downtown i bakgrunden och sen när jag och Emil klättrade upp i "Hollywoodskylt-höjd" :)



It's Complicated:)

Ja, varför inte lägga till en ny kategori här på min blogg?! jag som ser så mycket film:)
Efter Target och parken igår så åkte vi till Beverly Center och såg "its complicated" Den var riiiktigt bra! En av mina favoritfilmer just nu! Så kul med lite mer "mognare" filmer haha eller där det handlar om lite äldre (kan relatera mer till dom haha) Den var jättebra, plus att en film blir på något sätt alltid en smula bättre när den ses på bio! (ännu bättre om man snaskar massa...hehe det gjorde vi, dorritos, fritos och godis :)

Den får 4 1/2 Ronja solar av 5! :)

®®®®r

Bikini Time!

Godmorgon! Nu skiner solen och vi ska upp på taket och bada! Jag skulle vilja ha på mig bikinin som jag blev kär i på Target igår (tog en liten bild på target från motorcykeln, därför den är lite suddig:) men underdelen i min storlek var slut :( 

Jag gjorde något "o-ronjigt" och köpte faktiskt överdelen! (slösa 15 dollar!;) men är nu lite osäker om jag ska behålla den...ska jag hitta underdelen eller lämna tillbax överdelen? Får se, nu blir det sol och bad:)






Utflykt

Vilken mysig dag! Det var länge sen vi hann göra något tillsammans en hel dag -utan stress dessutom! :) Vi åkte till "Kenneth Hahn park, ligger borta vid culver city (där många inspelningsstudios ligger).
Såg ut som en typisk LA park = konstgjord "sjö"/pöl med betong runtom haha! Det var t.om. värsta industrin precis utanför stängslet på parken haha kolla in första bilden nedan! Komiskt! Men det var ändå fint och vi la oss en bit bort på gräset :) Vi hade aldrig varit där förut så det var kul!
Emil spelade lite badminton med vinden haha tills hahn (haha han;) drog upp mig från filten :)
På hemvägen åt  vi "Carls Jr" (billig hamburgerkedja, rekomenderas varmt;) och så hängde vi inne på "Target" där jag provade massa bikinis... Jag har alltid älskat bikinis! Tack för att du väntade älskling ;)
Kenneth Hahn Park
Nu blir det godnatt, kan knappt stava för att jag e så trött. Skriver mer imorgon! Godnattkram!

Policy!&Utflykt:)

Jaaa, det är fint väder och jag har inga mer lektioner förrän om en vecka!!! Vi åker ju till New Yoork på tisdag och på måndag är det "presidents day" och då är skolan stängd...skulle tycka det var skönt med ledigt i vanliga fall men nu så är jag så himla arg på skolans policy.. MI är ju helt störda!

Jag e så trött på att bara betala, betala, betala! Jag har min privat lektion på måndagar så jag missar måndag för det är presidentens dag, okej en gång men ha redan uteblivit en lektion tidigare för att det var "martin Luther King day". Visst det är jättebra att dom har dom dagarna men om jag betalar för 10 lektioner och får 8! (75 dollar per lektion!!!) (plus att dom är så snåla att jag inte får omboka lektionen när jag e i NY! AAASirriterad!!! Vad hände med lite flexibilitet?!

Som tur är så ska vi åka iväg på en liten utflykt nu! Emil ska röva bort mig...Hemlig destination;) kram sålänge!

Fler "hemliga tips" till bättre sång ;)

Ja, jag har börjat med ett ny kategori här på bloggen - sång:) Under musik kategorin vill jag ha mer musikskapande, produktion osv.. medan här mer fokuserat på just sången:) Allt från mitt sjungande till hur man tar hand om sin röst!

Jag utlovade att skriva om vad för saker och ätbara ting som är bra för rösten... ja jag skrev ju en del sist men här kommer mer!

√ Lakritz! Mums det är det bästa, men samtidigt är det ju socker i så man behöver ju inte proppa i sig ;)

√ Citron -tex. med vatten och honung

√ C-vitaminer, prova tuggbara! (men som jag skrev tidigare INTE apelsinjuice, det kan lätt "fräta" på stämbanden, speciellt om man har problem med sura uppstötningar och/eller halsbränna)

Ja som sagt det här är roliga tips och det är inte så att jag lever efter dom här punkterna, och tror att jag ska sjunga duett med Mariah Carey bara för att jag snaskar i mig lakritz HAHAHA!!!

Men roliga saker att tänka på iallafall, för det är så individuellt med hur kroppen och stämmbanden reagerar. Jag tex. är jättekänslig mot att äta fett/mjölkprodukter, tex cheeseburgare med OST på innan jag ska sjunga...nej nej! :)

Jajusste × FETT kan också vara under rubriken "undvik"! Alltså i samband med sång haha, nästa tipsande kan få bli om vikten haha! (Har själv gått ner 25 Kg tidigare!) Kram sålänge!

Spökridaren

Ikväll har jag gjort veckans scoring som var "Ghost rider" med Nicholas Gage och Eva Mendez (på min "skönhets-topplista" haha inte för att jag har någon, men hon är snygg tycker jag och att hon verkar så ödmjuk!:)
Det var askul att skriva musik till en action, jag satt ju och blev helt nervös för det blev så spännande haha;) Hitills har jag gjort romantiska komedier så för min första action så blev den superbra!
Det är vad jag hunnit med efter skolan (fick ner tillbaka en gång till för extra insatt lektion suck! som tur var så skjutsade Emil ner mig:) men hemvägen är alltid lika deprimerande haha! )

Roligt med filmscoring tycker jag, det känns så skönt när jag e klar och tittar på scenen/scenerna och hör min egen musik till, det är häftigt!... även om publiken kunde varit större ;) Undrar hur stora kompositörer känner när de ser sina på bio?! Eller om de är så trött på filmen så de avstår haha! Så känner jag ibland av att höra samma repliker om och om igen. Nu ska jag sussa. Godnatt Sverige!

NEW YORK, NEW YOOORK!

JAAA vad roligt! Vi har biljetter, nu på tisdag så åker jag och Emil till New york!!!
Det är min födelsedag på fredagen efter så ville fira därborta med syrran :) JAA jag längtar!!!

Tråkigste är att ta sig till flygplatsen, det har jag aldrig gillat (oavsett land) som tur är så flyger vi mitt på dagen:)
Här är lite av Los Angeles "glamourösa" flygplats hehe! Men lite ombyggnad är ju tillåtet ;)

Peace out! ;)


Medicinmannen

Ja, igår var inte direkt en toppdag för mig, ingen speciell anledning bara var lite "månadskänslig" sådär och ville bara mysa runt hemma:) Blev så himla sötsugen...på glass, på choklad och allt som inte är mat ("prickig korven" blev ju inte direkt en höjdare haha!) började äta vindruvor, russin, flingor haha allt som det gick att knapra på!

Äntligen kom min medicinman hem sent och jag blev så extremt glad när han packade upp allt framför mig där jag låg i sängen och kollade på E! Och BET såklart Haha! (zappade mellan reklamena :) Han hade köpt massa choklad,pizza och Ben & Jerry glass! jag blev så glad att jag började gråta haha "har du köpt pizza, hur visste du att jag ville ha det? snyft snyft" haha det var välbehövd medicin! Tack älskling!!!


Prickig korv ;)

Haha ja min dag blev inte så produktiv som önskat. Jag började mixa lite men kom inte så långt...men ibland måste man ju få ha sånna dagar också, när man bara tar det lungt :)
Gjorde ett försök till att laga mat till mig själv, det är så extremt tråkigt! Men jag är ju ganska "visuell" haha så när jag råka bränna korven lite så tyckte jag de var så fina hahaha!
Tur att jag har en sån bra kock till pojkvän...om än han kryddar lite mycket ibland ;)



Hahaha fina va?!

Tiger in bed!

Här är en del av vårt rum... och såklart tiger i sängen HAHA jag tyckte det var jätte roligt haha! (det är nu du ska skratta haha;) iallafall det var när jag tog med Emil till en second hand butik för att leta skinnjacka (har fortfarande inte hittat någon) som han kom iväg med ett par fräsha Tiger dojjor! Jättesnygga, och billiga, 22 dolares! Som hittat:) I love second hand! Nu ska jag hämta in tvätten och ta vara på dagen! :)




B filmer

Ja idag så är jag ledig och vad hinner man med då -tvätta! JA vad kul! haha nämen som tur e så är "tvättstugan" (rummet;) bara några barfota steg iväg...eventuellt flipflop :) och sen fkan man inte fokusera på något riktigt för att man tvättar haha så jag segar framför BET (Black entertainment television), de visar "Shame",älskar galma b-godingar haha! Atberopå B haha vi såg the rocker igår, filmen vi fick i paketet häromdan, haha den var rolig faktiskt! Jag älskar både bra/välgjorda/fina/vackra/respekterade/givande....blabla filmer och "b filmer" -ibland vill man ju bara skratta haha! ;)

Skola regn skola regn...

Jag vill inte! Det är värsta regnperioden här i LA nu... blev helt blöt om fötterna tidigare när jag var i skolan haha fick diska dom för dom blev så leriga (ta med egen diskborste om du besöker mig haha skojja jag gnugga med händerna:)
Och nu måste jag ner till skolan igen för att vi har extra lektion kl 8... noooo. Jag vill vara hemma och jobba med musik! ... Men det är "Visual Media" klass så det ska bli kul! Jag älskar photoshop! Kram

"All Your Colors" - NY LÅT!

Jaaaa vad roligt!!! Jag sjöng in på Emils låt härom..dagen, ja innan jag tappade rösten :) (bättre idag!:)
Nu är den riktiga versonen klar så tänkte lägga upp ett smakprov!  I LOVE IT! Enjoy!


Vart tar tiden vägen???

Jag tror alltid att jag ska hinna med en massa grejer haha tidsoptimist... men allt för mig tar sån tid!
Det sker alltid en massa grejer som måste fixas på något märkligt vis... :)
Idag när vi sitter och äter så ramlar såklart sofias födelsedagsnalle ner i min mat haha! Och då skapades ju ett projekt där...ja, jag fick ju gå och tvätta stackars nallen och satte han på tork uppe i motorcykelhjälmen som står nära taklampan! haha! Stackarn!...men han ser ganska glad ut ändå! haha! (jag e lite sentimental när det gäller gosedjur ;) ... Slösa tid?!



Sen så tog det en himla tid att försiktigt pilla bort alla frimärken på födelsedags-paketet som turligen inte blivit stämplade! Dom ska jag skicka tillbaka hem till sverige så sparas det porto på ett värde av 105 kronor! :)
Jag är ganska sentimental när det gäller mycket haha och just de här 5 frimärkerna gör mig lite moist i ögonen HAHA nämen jag tänker på mor min för de här frimärkerna har nämligen skickats fram och tillbaka mellan oss i ungefär ett års tid!!!
...spara pengar:)



Och sen ska jag ju blogga om allt också HAHA!!! Kram!

Födelsedagspaket!

Spännande... ;)



JAAA precis vad jag önskat mig!!! HALSBAND och HÄNGEN!!! vissa tom. i äkta silver :) TACK!!!
...Och en liten Versace parfym som luktar jättegott, "fräsh och blomstrande fruktig" haha!
Jag som önskade mig ETT halsband och så fick jag 7!!! ♥













Tack så JÄTTE mycket och förlåt om jag var för ivrig att öppna... jag tyckte så synd om mig själv när jag inte kunde prata idag... ;)
Lägger upp inlägget i "spara slösa" för nu sparade jag ;) ...och mamma slösade haha!
Jag blev jätteglad ! Tack mamma!!! ♥






Tappat rösten...


Igår på Emils födelsedag så fick jag en brilliant ide! Att jag skulle spela in sång när jag var så hes, för att prova ett annat sound! Så när Emil åkte iväg en snabbis så hann jag tracka några tagningar med min hesa röst...tror inte att det förbättrade haha! Men det var kul, jag fick fram en viss känsla jag var ute efter, även om det inte blev speciellt vackert. Jag tycker att känsla är väldigt viktigt i sång, behöver ju inte vara falskt en hel låt, men om rösten spricker eller så för att man blir gråtfärdig tex... Me like! :)

Ja, jag har ju varit lite småsjuk och hes i ungefär en vecka nu (känslig mot kylan, om än det sägs att det inte är kyla man blir sjuk av - utan av bakterier, så spelar det ingen roll, jag blir sjuk när jag blir kall:)  så nu så kan jag knappt prata:( fick ställa in min sånglektion idag och ombads att inte prata...eeh det blir svårt! ;)

När jag kom hem (tidigare:) från skolan så väntade ett födelsedagspaket!!! Jaaa mamma hade skickat till mig och Emil! :) Hon gav mig tillåtelse att öppna iförväg eftersom att Emils paket var ju däri också:) Jag är ju fortfarande inte helt kry men blev pigg av paketen:) Jag låter heeelt konstig utan min borttappade röst...någon som sett den? ;)




Emil fick en snygg tischa! Vi tackar! :)



HAHA!!! den här DVD:n låg med också, en av julklapparna som vi inte lyckades få, tackar syrran!
Vi kollade på MJ's "This is it" igår... showen skulle ha blivit grym! (attberopå musikfilm haha!)

Error...

Det blev "Error" tidigare så jag kunde inte fortsätta på förra inlägget och ladda upp de här bilderna. Istället så blev det 3 pizzor haha! iallafall fortsättning...

När vi gick i Westwood och letade efter denna magiska pizzeria ;) som skulle heta något med "Jimmys,Jerrys, eller Jims" pizza (haha Emil får den pizzan av sin lärare! varje vecka så han har aldrig ätit där själv) så ser vi "Eznos pizza" och Emil börjar tveka...hmm var det kanske den..?.. vi fortsätter att gå runt då vi får syn på "Jerrys", men det är mer som ett fik/diner, vi ser inte ens någon pizzaugn så vi går vidare men backar då vi faktiskt ser bokstäverna p-i-z-z-a! Men Emil tvekar ändå och säger "nä jag sätter mitt liv på att det inte är här! HAHAHA!!! Det visade sig att det ändå var där :)



Och Mamma! Om du undrar varför jag inte har den lila scarfen jag fick av dig
så är det för att grön är Emils favoritfärg så jag tog den :)

Bästa Pizzan i LA

Haha hej, jag hade lite brottom sist, skulle på lektion så collaget blev lite luffigt haha! hann inte lägga in fler bilder heller från kvällen:) Här är iallafall enligt Emil den godaste pizzan i LA! (Jag tyckte min var den äckligaste haha, men den var med skinka, pepperoni var god:)

Mullholland Picnic!

Efter takbadet igår så åkte vi på födelsedagspicnic uppe vid Mullholland Drive! Emil gjorde jättegod pastakycklingsallad som vi åt på berget med hollywoodskylten i bakrunden, jätteromantiskt! (han hann göra maten medan jag kämpade med klädval haha, jag har väldigt svårt för beslut;) Det var lite kallt och blåsigt så vi åt och drog haha! Definitivt bästa platsen vid lite varmare väder! (så fort solen är påväg ner så blir det kaaalllt:)



HOLLYWOOD!!!

Ladybug Rescue:)

Ja vi hann rädda 2 söta nyckelpigor när vi var uppe på taket tidigare idag :) Jag tycker så synd om alla insekter som också vill bada men istället håller på att drunkna! Så jag spenderar mer tid åt att plocka upp getingar och nyckelpigor än åt att bada haha!

Bästa kommentaren från Emil när han fota: "Han kollar in i kameran" HAHAHAHA"!!!



Berättar mer sen om hur (bra:) resten av Emis födelsedag varit :) ska lägga ihop ett litet bildcollage! Hej sålänge...och så säger jag... fågel fisk eller mittemellan? ...

Tak bad :)

Nu sitter vi på taket och det är helt galet, det är sol och vi kan bada! Jättemysigt! Jag är helt hes nu så jätteskönt att värma sig i den kokheta jacuzzin! Åt tårta som blev över från sofias födelsedag Tack för den! :)
Grattis igen till min älskling!


GRATTIS EMIL 25!!!

♥ GRATTIS MIN KÄRA EMIL på din 25 ÅRS dag!!!
Dagen började med att jag skulle ta mig iväg till Mcdonalds och fixa födelsedagsfrukost/ "tårta"! Min kära Emil tycker om mat på morgonen:)

Var lite för trött och oförberedd att ta motorcykeln helt själv (jag tog med mig min hjälm och startade motorcykeln men stoppade mig själv när jag kom på mig själv med att använda hemmanyckeln för att låsa upp och ta bort Emils hjälm hahahaha lite trött!!! Har ju bara kört i trafik en gång förut- med Emil- så det var ju lika bra haha!!! ) Så jag gick ner till "Donken", och när jag kommit fram efter drygt 20 minuter och ska beställa Emils favorit - 2 dubbla cheesburgare:) så ekar orden i mitt huvud "sorry we only serve breakfast...breakfast...breakfast..." !!!
AAAH... så jag fick vänta... drygt en halvtimme senare gick jag därifrån och kom hem helt svettig till en lättad Emil som trott jag blivit kidnappad eftersom jag varit borta i 2 timmar haha!!!

Det blev iallfall en lyckad dubbelcheese-födelsedagstårta:)




Purple Rice, Purple Rice

Kom nyss hem från en sen middag med Emil och hans bandmedlemmar (plus deras flickvänner:) De bjöd på mat och tårta, tack! :) Jättemysigt ställe som heter TOI, det var ett "thai-rock" hak haha som ligger på Santa Monica Boulevard ganska nära därifrån vi bor, men vi har aldrig ens sett stället! Super god mat men mindre gott ris..."brown rice" sa dom hmm, men jag skulle vilja säga purple rice! Smakade mer som skumma bönor haha men dom följde ändå med i doggybagen hem hihi ;)


Purple rice ...(brown rice:)



Godnatt från 2 mätta magar!

Shopping;)

Jag tänkte i och med förra inlägget haha lägga upp en bild på mitt senaste inköp!
En jättefin ametist - min månadssten! Jag blev så hilmla lycklig när jag hittade den här, har drömt om en i åratal ...  ;)
Jag hittade den på rea för endast 10 dollar!!! Det är grejer det! :) ca 75 kronor!


Drömvärld...

Ja inget fel med att drömma, det som gör mig upprörd är att unga tjejer läser dom här bloggarna där dom lägger upp bilder på när dom köpt en väska för 10.000 kronor och ser upp till dom! Hållå kom till verkligheten! Svartsjuk?! -på att de har många läsare.. ja kanske det, men svartsjuk på dom? - verkligen inte!

...Men det kanske är roligare att titta på bilder på en väska som man drömmer om och leva i nån slags drömvärld, istället för en bild på nån med en cheeseburgare i käften!? (jag och min verklighet;) HAHA!!! Kram!

Photoshop-knarkat

Ja oj vad jag har photoshop-knarkat ikväll haha! Jättekul! Håller på med design till min hemsida och lattjar runt lite:) Har bara ätit en gång idag..oj då.. men det var gott, Emil gjorde hemmagjord kebab! Det finns ju inte att köpa här tyvär!

Ja sen har jag ätit tårta! Min kompis (och rumskompis;) Sofia fyller år idag, GRATTIS! Många födelsedagar här nu, Emil fyller på söndag:)  Då ska vi förmodlgen ut och äta pizza i westwood, haha Emil säger att det är den godaste pizzan i LA vi får väl se ;)



Sofia!

Cyber Cheeseburgare:)

Ja, det blev så brottom i morse till skolan så jag tog inte med mig några pengar...så det blev inga dubbla cheeseburgare till min älskling :( Filåt... så ville ge dig såhär på webben :) puss på dig baby!



Regn Regerar Ronja

Varför är det så!? att regn ska påverka en så mycket?! Inte min dag idag...men jag hittade 2 cent på marken så det är ju lite tur! :) Missade första klassen (hann inte för det regnade haha låter kul, men jag skulle fått skjuts annars:) men jag kunde gå på en senare istället så det löste sig :) Det är filscoring klassen -min roligaste klass så jag vägrade missa den:)  Jag var nöjd med min score men tyvär får jag inte posta dom på nätet pga. copyriht.

Asrolig klass, vi hade en gästföreläsare som pratde om sound librarys och plugins för just orkestrering. "Vienna" stråkar som ska vara "The Sh%t"  som kostar typ 5500 dollar(!) blir inte så bra i jämförelse med andra tycker jag, när man tänker på priset! Samma med mat, jag tänker alltid hur gott det är beroende på priset haha! Ju billigare desto godare! haha! inte riktigt samma med plug - ins men det funkar:)  Andra bra (billigare alltså) som vi pratade om var Garritan Orchestra och EAst-West Quantum Leap Symphonic Orchestra. Någon som har erfarenhet av dom? Jag använder "Miroslav" men det handlar ju om att använda på rätt sätt!

Ny mobil ;)

Nu på kvällen så har jag spelat in musik och nu är jag lite yr av att sitta vid datorn :)

Efter skolan idag så gick jag och tog passfoton, haha hur kommer det sig att man aldrig blir snygg på dom fotona haha?!  Tur att jag skulle skicka iväg dom så jag slapp se dom...mindre kul att jag kommer ha den bilden på mitt "workcard" haha men nu har jag skickat iväg alla papper iallafall, skönt!

Sen kom Emil och mötte mig och vi gick längs boulevarden till affären där han köpte sin nya mobil igår. De hade tydligen problem med 3G:t för det krånglade på hans nya mobil ;) (Det är ju så roligt för killar med nya tekniska prylar haha så jag vill ju uppmuntra här på bloggen ;) 



Steg mot friheten!

Jag ska snart på möte och lämna in min ansökan om arbetsvisum! Jaaa snart är jag officiellt välkommen i USA haha!
Det känns ju inte riktigt som det annars, kommer ju knappt in i landet! Men som vanligt så tar tar tar amerika haha men jag vill ju ändå stanna så 340 dollar får det vara värt :) Varsågod Homeland Security!



Teckning :)

Nu har jag ätit toast och druckit te..och ätit enn till macka... och lite mjölk och flingor hehe natthungrig:)
Idag har jag varit hemma och kryat på mig (var ändå ledig från skolan idag:) Jag har hållt på med layouten till min hemsida och så började jag med scoringen till veckans filmscen!
Jajusste så blev jag uttvingad av Emil på promenad tidigare, jag blev helt slut & det fångade Emil med sin nya mobil haha!
Men jag förlåter honom eftersom han var så söt och ritade en teckning till mig på sin nya mobil :)





Godnatt ♥


"Den Ivrige"

HAHAHA jag dööör haha min kille är så roligt!!! Han har en Iphone och har haft det i över ett år och igår när vi var "ute på skubb" haha så såg han en reklamannons om ett nytt abonemang... Han kunde knappt sova igår för att sen idag ut och köpa en ny telefon -samsung- med ny operatör haha!
Han är verkligen vad hans namn betyder "Den Ivrige" haha! Han har redan betalt telefonräkningen för denna månad, fy! vad slösigt ...säger spara ;) (vi är verkligen som "spara och slösa" haha)
Och här används inte simkort på samma sätt som i sverige (min telefon kan man inte sätta in simkort i ens) så jag kan inte ta över telefonen heller, det får bli en Iphone i hyllan då... Men det var ju roligt för honom ;)

Här är en rolig bild från när vi åkte mitt i natten för att köpa våran motorcykel, slösa tagen på bar gärning ;)
(men då delade ju vi iallafall:)



Nu är jag så ätsugen så ska gå och se vad som finns:) skriver snart...

Mina "hemliga tips" till bättre sång ;)

Ja nu har jag ju blivit rispig i halsen, eller som man säger här: "horse" haha vet inte riktigt hur det stavas men det låter som man har en häst i halsen haha!
Iallafall det beror nog på diverse, blivit nedkyld osv... men det är ju aldrig kul, speciellt inte när man egentligen ska tracka vocals! Så jag tänkte dela med mig av bra "hemliga tips" ;) till att hålla rösten i gott skick! Speciellt om man tänker att kroppen är som ditt instrument när du sjunger! :)

√ Sömn - viktigaste för ditt instrument...rösten alltså:) så man inte får en häst i halsen haha;)

√ Dricka mycket vatten /vätska -speciellt rumstempererat vatten eller te (jag brukar görgla upp vattnet om det är för kallt, annars är det inte bra för stämmbanden)

√ Rena sinusgångarna -med ljummen saltvattenlösning, eller bara ta en halstablett för att "öppna upp", eller typ peppermint te eller nåt mentolaktigt (en del säger att nässpray funkar, men det gillar inte jag svider bara:)

UNDVIK

För mycket kaffe (jag dricker det inte alls, det torkar ut stämbanden)

Juice, mjölkprodukter, läsk, saft, (allt med socker)  (jag dricker men inte kvällen före eller dagen jag ska sjunga, speciellt inte juice eller mjökgrejer det sätter sig som en tjock gegga i halsen!)

Isdrinkar ("fryser" stämbanden)

ALKHOHOL & CIGARETTRÖK! Torkar ut! Även om du inte själv röker! Passiv rökning torkar verkligen ut dina stämband! (Jag varken dricker eller röker)

Självklart så måste man ju inte sluta med allt för att sjunga eller vara en fantastisk sångare/sångerska, jamena kolla Amy Winehouse -heelt fantastisk på att sjunga och hon har definitivt inte lyssnat på "mina" råd haha;) Men som sagt lite tips och råd:) Hoppas det var till nytta!

Nästa gång kommer jag skriva vad som faktiskt är BRA för din röst!

Host Host!

Godmorgon;) sov ut...som vanligt hehe (har ju skola oftast på kvällstid) men det behövdes för jag har helt ont i halsen och då är ju bästa botemedlet sömn! Typiskt att jag skulle vara trasig i halsen just idag när jag ska till studion och sjunga, suck! Blir nog att ställa in så att jag inte skadar rösten :)
HAHA här är sist jag var sjuk och uttråkad, då kom Emil och klädde om mig och sminkade mig HAHA! Han vet att ett "fotoshoot" alltid gör mig glad!...även om jag är lite svettig och snorig ;)

"Skubb"

Idag så har vi varit runt på "skubb" som Emil brukar säga haha -fixar och köper lite grejer man behöver:)
Vi drog till Target och 99 cent store, det är grejer det! Sen till skolan där jag disskutera musikbranchen med min privatlärare... vi gillar inte ordet "networking" haha! 
¦
Iallafall nu e jag jättetrött, somnade med skrivboken i knät för en stund sen men vaknade upp av Emil som skulle spela vårat nyinköpta (begagnat:) tvspel -007 :) Jag har knåpat lite på en låttext jag inte riktigt skrivit klart. Nä nu måste jag sova, skriver mer imorgon :) godnatt!

BET Honors & MC

Hur kommer det dig att alla bloggar om Grammy galan och ingen om BET honors?! ... Jag kanske e på fel bloggplats haha ;) Kollar iallafall på det i sängen medans jag pluggar music biz. (Supertråkig bok måste jag säga haha... men det är nog bara för att det är mer babbel än fakta!) Hade aldrig BET-kanalen (Black Entertainment TV:) i sverige så det är typ den enda kanalen jag vill se på här haha närå ;)
Nu kom min käresta hem med laktosfri mjölk så jag kan dricka varm choklad!
JAjusste vi kollade ju på en motorcykel idag, det var en 05:a och jättefin men jag blev inte så kär i den och sånt måste ju klicka:)
plus våran baby i bakrunden:)

Sjung sjung sjung!

Ja vad rooligt! Igår så var det Grammy galan på TVn, men jag och Emil kom in i ett sånt flow och skrev musik istället! Jätteroligt, vi la sång på hans nya låt och garvade ihjäl oss när jag hade lite problem med att lägga en stämma, haha kvällens skämt "jag tror inte att jag har den tonen i mitt register" haha det kändes nästan som det haha!
Innan jag ska till skolan så ska vi iväg till santa monica och kolla på en motorcykel till mig :) kollade på en igår också, men den hade liksom kablar som hängde ner och släpades under HAHA! kram

Resor Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0