Runyon Hajk

Igårkväll åt jag världens ogodaste guacamole-kopia haha så idag kändes det som jag behövde få ur den ur porerna haha! Jag följde med tjejligan på hajk upp här i Runyon Canyon för att svettas ;)

Jättekul hade vi när vi gick i solen ca 8 km :)
Bäst av allt var att det delades ut GRATIS vitamindryck på vägen upp! Jättecoola flaskor med vitaminpulvret i korken som man blandade i själv! Snygga var flaskorna oxå så jag och sofia sprang tillbaka hem och hämtade kamera (telefon:) så vi kunde fota haha!

Tjejligan - Emma, Jag, Sofia och mor - uppe på toppen i Runyon Canyon med vitaminflaskorna! :)









Det kom 4 helikoptrar på rad över Hollywoodskylten, klart man ville fota :)

Sen har dagen spenderats på att sortera mina nytagna headshots  :) Jättekul!
Kram på er

Tack Sofia!

Guva rooligt jag har haft det! Igår var jag på audition som gick jääättebra! Och sen har jag varit helt upptagen med att förbereda mitt "photoshoot" ;) Åkt flera svängar till diverse ställen för att köpa och lämna tillbax grejer haha! Revlons "Photoready" foundation som inte var så bra men jag gick och fick GRATIS provsample av Diors och den var kanon (kostade annars 46 dollar för 30 ml.!) Revlons rouge var bra däremot! ("Perfectly Peach" som Jessica Alba har haha :) 2 låcktänger som inte biter på mitt hår, det lockas inte! Har man fint/tunt hår som jag så är det näst intill omöjligt! MEN jag köpte en "curl activator spray" haha som faktiskt fungerade! Jag behövde inte ens locka håret! HAHA galet, ingen locktång på 400 Farenheit funkar, men en spray lockade för fullt haha!
Detta och mer för ...

Jag tog nya "headshots" igår och talangfulla Sofia var fotograf! Icke att glömma hennes mor som är här på besök och agerade "assistent" haha! Tack för det! To.m husets manager blev inblandad iochmed att vi lånade hans reflektorer (som jag här ligger på:) Kolla var Sofia kämpar för att få en bra vinkel haha! Klockrent!







Tack så mycket Sofia för en toppen session! Nu kommer jag få jobb direkt med dessa bilder! ;)

Tacka vet jag MIDI ;)

Hej hållå! Guva skönt! Jag börjar jobba om 2 veckor vilket betyder att jag har semester nu :) (Har ju varit ledig ett tag nu, men nu behöver jag inte söka jobb längre:) Så jag tog mig tid att hålla på med musik och spela in lite. Jättekul, flera månader sen nu! Men det var inte en dans på rosor inte haha, sitter man i sitt sovrum och inte i en studio och spelar in aukustisk guitar så är det väääldigt svårt att undvika diverse ljud... speciellt på denna galna gata!

När jag väl fick in en bra tagning (jag är inte guitarist så det tog ett tag;) så är det såklart en hund som skäller med på inspelningen! Sen kom min rumskompis med med hennes telefonkonversation när hon pratade ute på balkongen, skrikande hajkare, en lastbil som kom och drog upp och ner sin bakdörr, sen skjöt "backalarmet" medan den backade ner låångsamt! Det kom en helikopter!, grannen badade så vattendån och knackande rör kom med, ett bilalarm gick igång, garageporten skramlade (rummet är precis ovanför den), sladdade bildäck.... ja, jag har säkert glömt bort en del, men som ni förstår var det inte en lätt upppgift haha! Tackar vet jag MIDI! (då man använder sig av ljuden i datorn kan man säga:)

Den här bilen ska jag åka runt med och ge igen hehe ;)



Eller kanske sprida min musik på detta vis ?! ;)

Nu ska vi ut på en liten tur! Kramar!


JOBBx2!

Imorse åkte Emil iväg på jobb! Han ska vara med i ROLAND´s reklamkampanj! GRYMT! Han ska spela guitarr och jag är så stolt över honom!

Här är ett coolt foto uppifrån taket när Emil åker iväg på MC:n!



Stolt över mig själv också! För jag har fått jobb! JAAA De ringde igår och erbjöd mig tjänsten som receptionist/kompositör/sångerska/konstansvarig HAHA! Snacka om multitasking! Jag kommer aldrig att få sitta stilla sa ägarn haha!

JÄTTEKUL! Får se hur mycket jag hinner skiva när jag ska iväg 9-5 :)
Ha en finfin dag!


Designa din egen sko!

Du kan nu gå in och designa din egen sko på Nelly, det gjorde jag :) Haha efter en lång tid av provning av olika färger och klackar osv.. så råkade jag klicka bort allt haha så jag fick börja om. Det jobbiga var att hitta samma färger igen men det blev iallafall bra och jättekul var det!

Vill du också designa din egna sko - som går till produktion om den vinner! - klicka på bannern högst upp på min blogg, eller på länken under bilden så kan du rösta på min design :)



Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Ha en finfin dag allihopa! Massa kramar :)

Big Lebowski Cinema

Jättemysigt hade vi på "Outdoor cinema food fest" som vi var på igår. Det var "gourmetmat" haha! Tjohej! Superdyra minimini mål haha! Och en stor utomhusbio med Big Lebowski! Det är Emils favvofilm så jag överraskade med att köpa biljetter :) Plus att det var den första filmen jag och Emil såg tillsammans för snart 3 år sen :) Tror jag kollade mer på Emil då haha! ;)

Festivalen var på USC området (University of California) där de hade världens snabbaste flygplan!



Och jag blev världens starkaste och lyfte en bil haha!





Matvagnarna med väärldens längsta kö! Vi ville prova olika saker så vi stog i varsin kö - i 40 minuter! Emil kom fram före och beställde medan jag kom 2 personer från luckan då allt tog slut! Så irriterande haha! 25 minuter till i kö för att få Emils beställning haha! Filmen skulle ju börja så jag tog nummerlappen och gick fram till luckan och bad om pengarna tillbaka och köpte pizza för pengarna istället haha!

Pizza och hamburgare, det är amerikas gourmet haha!





Big Lebowski on the screen! Tyvär blev det askallt på kvällen men det fick jag ett riiktigt gott skratt av haha!
- Jag tog Emils motorcykelhandskar och använde som tofflor haha så det såg ut som apfötter haha! Och det var så sjuukt kul när killen framför oss råkade sätta bak handen och nudda mina apfötter HAHA jag garvade på mig, han förstog verkligen inte vad det var hahahaha!

Idag har jag suttit på balkongen hela dagen och skrivit på min bok :) Nu blir det nattinatti!
kram


Dagens Teknik?!

Haha så komiskt, jag och mamma skulle prata över skype - för andra gången haha (hon har inte haft mick) - och såklart så har den gått sönder! vad är det frågan om?! Vad är det för kvalitet! Men det var väldigt komiskt haha hon hörde ju mig så jag babblade på och hon skrev svaren haha!

Men det höll inte länge, det var ju jobbigare än att prata med dålig mottagning haha och så kändes det som om jag pratade med mig själv :) Haha så kul! Jag sa att hon skulle prova jucka lite på sladdarna "vad tror du jag gör" haha dagens teknik borde hålla bättre tycker jag men vi garvade iallfall på oss!



150 kronor?! Snacka om billig engångssumma! ;)

Nej mamma inte ska du köpa en ny, för nu sitter Emil och "Mcguivrar" ett nytt headset till dig!
HAHA vi var på 99 cent store idag och han köpte ett par hörlurar och en talkmick som han nu sitter och löder ihop :)

Den kommer på posten inom kort mamma, bra va?
- Om 99 cent store tekniken håller vil säga :) PUSS!


Topanga Tur!

Vilken dag! Jag och Emil åkte iväg på eftermiddagen och kom hem på kvällen. Vi åkte längs Sunset Boulevard ändå ner till havet, mot Malibu och in i Topanga Canyon. Det är så himla vackert där! Massa kurviga vägar nerskjunkna i berg. Det var som att åka i spanien eller grekland och det var minst lika varmt också!

Vi stannade och åt lite matsäck på ett mysigt ställe i skogen och så åkte vi vidare till Calabasas och utnyttjade matbutikens AC haha! T.o.m JAG tyckte det var varmt - inne med airconditionen!!! (Det var 40 grader och ingen vind.)
Heelt sjukt, det var som att åka in i en vägg, det fläktade inte ens på motorcykeln! Då är det varmt! Vi åkte ju som i en "gryta" och när vi kom ut mot havet igen så blev det 15 graders skillnad!

Vi satte oss på stranden i Malibu och svalkade oss :)





Emil i Malibu!
Jag fotar med telefonen nu för vi lämnade in kameran på "reperation" häromdagen. (Det var en fuktfläck i högra hörnet - som man kan se på många foton jag laggt upp.)

Idag är det lika varmt, sitter ute på balkongen i skuggan nu och det är vaaarmt! Men jag klagar verkligen inte:)
I'm lovin it!





Kullarna a.k.a The Hills ;)

Igår visades sista avsnittet av The Hills, serien som visar lite klipp från denna stad jag bor i :)
Jamen vad ska min mamma titta på nu då ??? :)

De rackrarna kallade det för en live sändning men såklart bluffade de haha! Det var kolsvart ute när de stog i solen på TV haha! Emil var ut på en tur och fotade to.m eventet som var nedför gatan på Roosevelt hotel... inte mycket kvar, allt var ihoppackat - när det knappt börjat på TV. Så LIVE var det inte! Då har vi klargjort det :)





Gulligt att han åkte ner och fota medan jag satt bänkad. Jag har aldrig följt The Hills men har verkligen fastnat när det varit på på natten, askul att kolla på när det var maraton! Så sista avsnittet ville jag såklart se!

Jag bor i Hollywood Hills :) så Spencer var och festade uppe på taket i mitt hus och vi åkte hiss ihop, men då visste jag inte riktigt vem det var så jag fick aldrig chansen att skälla ut han haha!
Jag trodde att på "Hollywood ending" skulle de avslöja massa saker som att allt var påhitt... men icke :) Men ganska coot slut ändå! Ska inte säga nåt det kanske inte har det gått i sverige än?

Nu ska vi ut på en motorcykeltur och njuta av vår nymeckade maskin :)

Kramar från The Hills!
♥ 


Beach Day

Idag åkte jag och Sofia ner till Santa Monica och låg och läste och hade mysig picknick :) Jag älskar picknicks!
Spelar ingen roll vad man har med sig egentligen, bara nåt att knapra på :)
Idag blev det sallad, ostmackor och jordgubbar :)



Jag ↑
Picknick blir 50 % mysigare med ett rutigt underlag ;)





Sofia! Haha ja, vi har matchande bikinis :) roooligt tycker jag :)
Supersnygga och billiga - 5 dollar delen på H&M !!!

Jättemysig dag! Jättevarmt och skönt!
Hoppas ni har det soligt i kära sverige :)
GodnattKramar








Mellanlägg :)

Jag sticker in ett litet inlägg här för jag fick lite bilder från Emils telefon från när vi var på Universal. Jag tycker ju om när saker och till är i ordning :)

Jag blev intervjuad ;)







Haha guva kul, det glömde jag berätta! Här vid rulltrapporna så hörde jag nåt brak och såg en flaska komma flygandes... då var det en jättearg morsa som slängde och sparkade ner barnvagnen för trapporna brevid! Barnet höll hon i famnen som tur var ;) Hon var arg, hon hörde inte ens att jag erbjöd hjälp för hon var så inne i sitt sparkande! Barnvagnen var nog en lånevagn från universal haha :)

Nog om Universal Studios :) kram



Universal Studios

Emil och jag åkte iväg till North Hollywood och Universal Studios för att utnyttja vårat årspass. (Jag hade ingen aning om vart vi skulle, Emil drog iväg mig:) Efter att ha köpt en subway macka som vi lyckades smuggla förbi securityn så blev vi nekade att komma in! VA? Snacka om besvikelse, där har vi betalt tunnelbana (som dessutom höjts från förra gången vi åkte, visserligen med 25 cents haha men allt var bara emot oss!) Det är vissa "blackout dates" då man inte får komma in på årspassen (om man inte betalar ytterligare 20 dollar!) haha sååå typiskt, varför just den dagen då vi för en gångs skull tar oss dit haha!

Motarbetade ser vi ljuset i form av en kö som ledde till gratis glass! JAAA! En slags mini mcflurry men inte så god haha!
Med nya krafter insisterar Emil att vi ska försöka igen haha så vi ger oss på en ny kö där vi återigen blir nekade. Vi hör de neka andra i kön men vi provar ändå igen haha. 3:e gången gilt så kokar Emil ihop en historia om att vi kört 3 timmar från Laguna Beah HAHA och chefen kommer och konfronterar Emil som hon ser har en Hollywood adress... haha såå komiskt. Blev riktigt impad där av Emils improvisation som förklarade att det var en gammal adress osv.. haha... 5 minuter senare blir vi insläppta!!!



Jagad av terminator :)

På studio tour ↓





"Jaws" (Hajen) ↑

Hotellet från filmen "Psyko" ↓





Från "War of the Worlds" settet ↑

En stooor blue screen där de filmar havsscener framför ↓



Ja det vi lärde oss var ju att man måste vara riiktigt på för att få nåt här i Amerikatt! ;)

Allt går bara man vill!




White or Pink?

Ojojoj vad kul jag hade igår haha! Medan Emil var på jobbintervju så passade jag på att kolla in rean på H&M här nere på Boulevarden. De hade inte så mycket MEN de hade värsta partyklänningarna på rea... för 7 DOLLAR!!!
Heelt sjukt 7 dollar, det är ca 55 kronor!!!
Jag har velat haft "Tina Turner - klänning" (sån med fransar:) sen barnsben så jag provade fram och tillbaka i storlekar och olika färger. Tillslut kom Emil och sa att jag skulle ta båda och bestämma sen haha!

Jättesnygga så jag köpte både en vit och en rosa som jag hade jättekul med när vi kom hem haha! Jag gick omkring och shakeade med fransarna och garvade på mig haha!





Haha den rosa fick mig att känna mig som en charleston dansare HAHAHA! Men den vita var så fin när man var brun :)
Vilken tycker du är finast? Vit eller Rosa?

Jag fick lite panik över att ha slösat 14 dollar på likadana klänningar haha så Emil sa att han skulle ge mig en :)

kram



Emil på scen!

Igår uppträdde Emil med sitt andra band "Divenium" på klubben King Kings här i Hollywood!
Lika grym som vanligt!









Haha jag Emil och Kalle taget med hans nya Iphone :)

Jusst nu är jag lite missnöjd för att jag blev övertalad att äta hamburgare när jag ville ha soppa haha (soppan var inte ens min haha utan min rumskompis :) och när man väl unnas hamburgare så var det den ÄCKLIGASTE hamburgaren jag någonsin ätit hahaha! Brödet var heelt nersaggat av en sliskig teriyaki sås (gillar det annars men lite väl mycket nu alltså) märkte inte ens att det var tomat på burgarn! Då är det lite väl mycket sås :) Därför jag kanke är lite kort i tonen :)
Kanske gå och äta lite glass för att få god smak i munnen ;)

kramar

Chokladdoppad-Banan!

Haha ja det var det jag åt igår när jag blev så trött haha, banan! Eller rättare sagt -
Fryst chokladdoppad banan med nötkross!

1 - Man fryser in bananen efter att man har spettat dom ;) spetta först annars gör pinnen som den vill :)
Lättast om man tar av skalet innan man fryser in men då kan det bli "fryslukt" om man har bananen inne en längre tid som jag hade. Det räcker över natten, men jag hade över en vecka för blev aldrig sugen haha! Och igår åt jag för att jag ville fira min jobbintervju som gick så bra :)

(De blir godare om man ger dom ett varsitt hjärta också ;)



2 - Smält choklad och doppar bananen i, eller smetar över med sked som jag gjorde.
3 - Man måste skynda sig att doppa ner/hälla över nötterna för chokladen stelnar nästan direkt för bananen är fryst. Jättecoolt tyckte jag haha! Jag hackade jordnötter men går nog bra med vilka som helst :)





4 - Sen äter man! :) Super gott när nötchokladen krossas i munnen! Som en 88 lite sa Emil. (Ja jag fick han att smaka 1 tugga, men ingen mer frukt för hans del ;)
Fick inspiration från ett program på Food channel om ett hak som sålde sånna här. Går såklart lika bra att göra utan att frysa in bananen. Choklad och banan är en av mina favvokombinationer, men det var så kul att prova att göra det till en slags glass :)

Haha ser lite skelögd ut på bilden - ett öga in i kameran och ett på bananen! HAHA! ;)

kram♥


Mys på Balkongen

Emil och jag festade på balkongen innan fyrverkerierna skulle börja på 4th of July. Jag slog to.m till på en tzatsiki och en hummus dip! Ojojoj! Plus att emil hade sin nya specialsås med på bordet :) Åhh jag älskar baguette och att dippa bröd! Mums!
Vi var uppe på taket och grillade massa fläskkotletter (min favorit:) bland alla festande amerikanare på taket. Det var tydligen västa livet uppe vid grillen och poolen berättade manager assistenten idag, över 100 pers sa hon. Tur att inte taket rasade igenom haha!



Emil
(jag oc Emil om ni inte ser haha)



Efter maten skulle vi upp på taket och kolla in alla fyrverkerier, men då börjar telefonen ringa om en annons Emil har på craigslist haha vilken tajming :) ingen som har ringt på nästan ett år, men just nu skulle de minsann ringa och t.om komma!

Haha så taket hanns inte med men vi fick ändå en privat visning precis utanför balkongen :) Jättefina små raketer!

Nu är jag jättetrött insåg jag när jag knappt orkar skriva haha! Mattrött! Åt nyss värsta desserten så måste nog vila på den nu haha! skriver mer sen, kram sålänge


SUPERWOMAN!

JAAA jag känner mig som värsta superwoman!
Idag var första gången som jag var ute och körde själv! Helt stolt över mig själv! :) Lite läskigt att komma iväg men det gick faktiskt bättre när jag åkte själv!

Vi var tidigare och handlade mat på affären "Fresh N Easy" men när vi kom hem så var inte maten så fresh haha! Det luktade helt ruttet och flugorna kom närmre (bokstavligen) - Potatisen var helt rutten! Och vi som skulle äta potatisklyftor, så jag fick åka tillbaka och byta 98 cents potatisen haha! Han i affären tyckte det var lite roligt att jag kom tillbaka för 98 cent haha, men vi ville ju ha potatis!

Och så fick jag en tur med min ninja ;)



På hemvägen när jag var på väg till motorcykeln så stog en kille och begrundade min maskin haha så där fick jag stå och snacka motorcyklar som värsta proffset haha!

När kännde du dig som en superwoman sist? :)
Massa kramar!

På gatan där jag bor ;)

GODMORGON! :) Där vi bor är det aldrig en lugn stund. Vi trodde att en återvändsgata skulle vara betydligt tystare. Men icke!
Är det inte skrikande hajkare, skällande hundar, sopbilar från 1700-talet, bilar på tomgång i 20 minuter, eller riktigt högljudda motorcyklar! Så är det brandbilar.

Branmän har jag inget emot, de gör ju nytta! Jag och Emil pratade om det igår efter vi blev stoppade av polisen. Det är ju inte så att brandmän åker och gör saker för de är uttråkade.. ?! ;)
Det är brandfara nu när det är 4:th of July helg så antagligen därför de var här, det börja lukta rök. (Parken där vi bor stängs t.om tidigare för "fyrverkerifara".)



Brandmännen sa jag inget till men när det kom en stor flytttruck 10 minuter efter som stog på tomgång så skrek jag åt dom "SHUT OFF THE ENGINE!" de borde verkligen införa 1 minuters regeln här.

Vaknade på jättebra humör därför jag tyckte det var så kul att involvera mig i gatuaktiviteterna haha!

HAPPY 4:TH of JULY! :)

Kraam!

4:th of July weekend

Idag har vi varit på stranden i Ocean Park med Stacey och Eric (och deras vänner som kom och gick :)

Jättekul! De hade ett spel som vi blev helt fast i - LADDER GOLF! Askul! Det är 2 golfbollar som sitter i varsin ände av ett kort rep som man svingar iväg mot en steg-ställning. Man ska träffa "stegen" och få bollarna att fastna på en ribba. Så får man olika poäng om den hänger kvar :) Jättekul!









Min första 2 poäng! :)

Stacey, Eric och Emil (och resten:)





Eric och Emil och i vänstra hörnet en delfin! Ser mer ut som en hajfena! men då skulle den nog inte lämnat saftiga grabbarna ifred haha ;)



Amerikanska flaggor runtom för att fira 4:th of July helgen! Jag och Emil föraktade dock amerika idag...

På vägen till stranden så blev vi stoppade av POLISEN! Efter idag och förra veckans glassstoppar-incident haha (polisen gav en stackars glassförsäljare böter!) så gillar jag verkligen inte amerikanska polisen! Stoppa brottslingar istället! Som tur var så fick vi inga böter, bara en "fix-it-ticket":

Registreringsskylten har "blåst upp" i farten så den var inte tillräckligt synlig och sen tyckte polisen att vår motorcykel LÄT FÖR MYCKET haha driver han eller?! Vi måste byta ut ljuddämparen på avgasröret. Polisen sa ungefär att vi skulle vara glada att vi inte blev bortbogserade HAHA! What? De gör de tydligen med motorcyklar som låter för mycket! Tjohej du! HAHA! man kan ju bara skratta!

Jag säger som Emil Polisen har uppenbarligen inte hört Harley Davidson!!! HAHA!




Dubbel Picknick

Jaaa vad mysigt jag älskar picknicks! Jag och Emil åkte runt på biken och leta efter en ny park att sitta och äta ostmackor i haha! Vi kom till en slags park (iallfall en gräsplätt haha) i "lilla armenien" där vi åkt förbi många gånger men aldrig åkt upp.
Där satt vi uppe på en liten kulle och jag åt mackor och en citronklubba som jag fick på en pantbank vi var inne på innan. HAHA alltså inte en begagnad klubba haha, stabilt ställe att ta emot en klubba på haha väldigt snällt tycker jag iallafall! :)

Vi går runt lite på plätten och mot husen som är där uppe. Det visade sig vara ett konsthak och ett museum! Det stängde precis när vi gluttade in på öppetiderna. Tro inte att en "herre" kommer och öppnar och säger "I turn the lights on for you!" Så där fick vi gå på museum också! 





Sen åkte vi vidare till "Food 4 Less" som ligger i "lilla armenien" och köpte grillad kycklig, potatisklyftor och jordgubbar och drog på picknick nr.2! Jaaa! Griffith Park ligger bara rakt upp därifrån så vi åkte dit:)



Uppe i griffith Park var det inte bara en siamesisk jordgubbe ↑ haha!
utan även "naturrutan" haha då vi studerade alla svärmande getingar som vägrade ge sig av! Heelt stört!
Hur ofta äter getingar kyckling? De var som tokiga så vi flyttade på oss men de kom igen. Jag la ett par bitar på sidan och lockade dom dit med kycklingklubban... en rackare satte sig på en dubbelt så stor bit som han själv och drar loss värsta biten och FLYGER IVÄG MED! Alltså jag vet inte hur vanligt det är men det var första gången för mig haha! (Önskar jag hade kameran med att filma, fotade med telefonen)


BTW: Jag tyckte killen i reklamen i förra inlägget (inte barnet utan moppekillen;) var lik en gammal kompis haha det var visst han! Grymt! :) Skrev till han igår och frågade om lite kontakt-tips :)
kram

Roligaste Reklamen!!!

HAHAHAHAHA!!! Jag garvar på mig! Jag satt och korrekturläste min bok ikväll då rumskompisen kommer och sätter på TV:n. När han lämnat TV:n och jag rättat klart så bytte jag kanal till BET såklart ;) och då visas en av mina gamla goda favvo filmer "Brothers". Hade jättemysigt, åt massa glass och hade askul! 

Och så kommer reklamen såklart, haha jag tyckte den här var sååå sjuukt bra och rolig så jag blev tvungen att dela med mig :) Klockren!



HAHAHA! "When it's a number two, I look like number 1" HAHA såå drygt!

Om du inte garvade så tar du det för seriöst ;) (eller inte... Emil tyckte den var astråkig!) Det har blivit mycket diskussioner kring denna angående moral osv... Att det är sjukt att de låter ett litet barn leka modell sådär - om det hade varit en liten flicka hade det inte varit okej på något sätt. Det kan jag förstå, mycket man kan disskutera kring denna reklam, men jag tyckte bara att den var väldigt underhållande!

En asrolig och så smart reklam att nästan jag vill ha de där blöjorna ;)




Resor Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0