GRATTIS till Graduation!

Grattis Emil till din graduation! Igår var det avancerad cermoni på UCLA campuset, så vi åkte dit ala James Bond och bondbrud på motorcykel i finkläder :)

Jag hade precis borstat tänderna och ätit ganska nyligen så to.m jag avstog från allt GRATIS tilltugg! Det fanns gurkstavar och selleri med ostkuber och kex osv :)
Cermonin var liiite väl långdragen! 5 tal och 4 timmar senare! Så fick jag möta upp Emil som satt vid alla graduates. Jag fick sitta själv snyft, närå det var mysigt, då kunde jag sitta och spana ner på Emil i smyg:)

GRATTIS ÄLSKLING!



Såg jättehäftigt ut i programmet - Emil var den enda som gick ut i hans program!
(Emil Olof Rohbe, precis under biljetten :)











Jättefin portal inne i UCLA biblioteket, klart vi fota! :)

Sen åkte vi hemmåt och fira med pizza på "Prizzis", en italiensk restaurang vi brukar fira på :)
Det blev ett himla liv om skinkan för de hade ändrat menyn så skinkan hade avancerat (blivit dyrare)och hette nu "black forest ham" haha, så det ville vi ha på, men då var den slut så då fick vi prociutto, men det var för salt för mig (jag tycker salt är bedrägeri, helt onödigt! haha!) så vill nog äta pizza ikväll igen haha! För att bli nöjd :) Det finns en pizza på Little Ceasars som bara kosar 5 dollar! :)

Nu blir det hemside meck ! kram sålänge

Inte tillräckligt GANGSTA ;)

Jajusste häromdagen så höll jag på att sminka mig för en audition till en TV serie. Jag behövde se lite hårdare ut än vad jag gör på mina headshots så jag fick ta till lite eyeliners och en hård blick ;)

Gangster - latina istället för prettypretty ;)



Wanna mess with me?! HAHA skojja! Jag är nog för prettypretty, inte tillräckligt gangsta haha, man skulle helst ha tatueringar också. Kul var det iallfall även om Emil blev lite rädd hehe ;) När jag gick in i rollen alltså :)
kram på er!



Tomt... eller inte

Nu har Emils pappa åkt tillbaka till sverige och lugnet kom ;) Tomt blev det :) Men samtidigt inte, för nu är nästa besökare här! (våra rumskompisar har 2 pers här nu och samma dag Roffe kom så hade de 2 till i ett par veckor!) Suck! Aldrig någon lugn och ro :) Roffe gick ju klockrent, men ungdommar för ju sånt liv haha!

Vart full fart så inte hunnit skriva, men sista dagen så åkte vi till Emils studio och "hotta lite" som Roffe skulle sagt det haha! Emil och far sin spelade guitarr och jamma (Emil spela trummor också! blev impad där!) och sen blev det live show från Vintage Love :) = Jag och Emil spelade och sjöng ett par låtar! Jättekul var det!



Sen blev det avskedsmiddag på "Pink Peppers" då karlarna bjöd mig :) Tackar!



Snyggingen Emil!



Vi ♥

Jättekul att ha dig här Roffe! Kom tillbaka snart :)


Saknar mest

Jag gick ju egenom lite gamla bilder från sverige och då kom jag över denna. Trots midsommar och fina natursverige så är det det här jag saknar mest!



Min kära mor på balkongen! Jag blir så glad av denna bild :) Riktig sommarfrukost med mamma i solen, vad är bättre än det ?! :)

Nu när Emils pappa är här så saknar jag min familj extra :) Midsommar är inte riktigt midsommar utan familjen tycker jag. Kanske extra för jag är här också. Årets midsommar var mest tråkig, sällskapet ville ju inte göra något! Men jordgubbsglassen och grädden och jordgubbarna var smaskiga :)
Nu är jag supertrött, berättar mer sen godnatt :)

GLAD MIDSOMMAR!!!

Jajusste idag är det midsommar :) Inte för de firar det här, plus att vi körde ju på midsommarbuffen förra helgen men nåt ska vi hitt på :) Det går inte riktigt utan svensk natur tycker jag, det ska vara ute på landet i grönskan :)

Den här naturen får mig att längta till svensk sommar!









GLAD MIDSOMMAR på er!

Venice Beach orättvisa!

Jaa venice beach! Jag äälskar att vara på stranden, bara att ligga och mysa i solen!!! Resultatet ser vi idag haha alla 3 är superbrändra haha! I love it! Emil och Rolf gick omkring på stranden och badade medans jag låg i lugn och ro och njöt av solen då...

En polisbil kommer in på stranden brevid mig! Och ger böter till en stackars glassförsäljare!!! Jag blir så himla upprörd! "It's illegal to sell anything here without a permit" Alltså jag blir jätte upprörd! Den stackars mexarn gör ju bara folk glada! Såklart kommer 2 polisbilar till för back-up och tolk, kom igen gör någon nytta istället! Ta polisbilarna och kör upp några kvarter bort i Ingelwood där det "händer så mycket"!!! Men det är väl för jobbigt!

Jag såg glassvagnen rulla iväg och förstog varför många inte gillar poliser ... men det finns ju bra poliser också! :)



De har målat om vakttornen i massa galna färger, typiskt Venice, där är det helt galet! Bara massa tokar som springer runt :)

Jag och Roffe längs Venice Boardwalk i en av alla våra disskussioner :)





På hemvägen var det massa traffik så motorcyklarna överhettade så vi fick gå av i Beverly Hills och kyla ner dom. Men jag brydde mig inte, jag stog och dansa :) mår ju så bra av att vara i solen, får sån energi och blir så glad! :)

Getty Center!

Tjoflöjt! Här kommer lite (okej mycket;) bilder från när vi var på Getty Center häromdagen (hinner ju aldrig skriva nu när vi är ute och flänger haha! )

Getty Center är ett jättefint museeum som ligger uppe i bergen. Det är bara parkeringen som kostar så det är gratis om man kommer med motorcykel, så det är perfekt!
De får nog in mycket pengar på att sälja mat och snacks på alla hugriga turister. Emil och Rolf köpte mat men jag hade med mig fläskkottletter i ryggan haha! Ekonomisk - Ja!







Haha jag la in en bild från första gången vi var där... beteendet verkar inte ändras ;)





Roffe med Monet!



Emil :)












Här är den bästa tavlan på hela museeumet! - Enligt Mig :) Värsta detaljarbetet och tekniken! Mycket bättre i verkligheten, detta är ju bara ett foto. Så mycket andra dåliga konstverk, haha ja sällskapet tyckte jag borde bli konstkritiker haha! Om jag tycker att jag kunde ha målat tavlan själv så blir jag ju inte imponerad, men denna var verkligen bra gjord.
Jan Van Huysum
vettu!



Det är så fint där att det blev många foton :)
kram sålänge!






Too young for this sh%t! ;)

Haha ja man brukar ju säga "Im too old for this sh%t" haha men jag säger Im too young for this sh%t!

Jag var på film-audition häromdagen som gick bra -inte yes! jag är bäst bra, men bra :) - men det som fick mig att fundera var att casting directorn hade glömt lägga fram manuset för min roll så jag plockade den enda kvinnliga rollen som fanns bland manshögen :) Den rollen var jätteintressant och hade en bra dialog, men när jag kom in till regissören så kunde jag ju inte läsa för den rollen eftersom att det är en äldre roll, en mamma roll. Så jag fick läsa den unga rollen direkt ur manuset som jag inte ens sett, och det var inte alls lika intressant!

Det är de äldre rollerna som oftast har djup och är roliga att göra, så jag får väl ligga i solen och få lite rynkor så jag kan få äldre roller haha! ;)



Väntar... ;)

Ja! Sen träffade jag en gammal vän som jag inte sett på evigheter! Det var supermysigt, vi satt på en filt i North Hollywood-parken och pratade med massa snacks i munnen :) Jordgubbar, banan, ostmackor, cranberries... men hennes söta dotter tyckte det var roligast att tugga på plast :)

Uppdaterar mer om turistandet med Emils pappa sen, nu ska jag passa på att vila när jag för första gången fått iväg karlarna själva ;)


Laurel Canyon Picknick!

Åh vad mysigt det var! Upp på Laurel Canyon - som ligger en liten bit härifrån - och in och köpte lite snax på L.C. s närbutik :) Jag hade med mig matsäck från IKEA buffen så när vi kom upp på höjden så satte vi oss och åt svenskt  tunnbröd med ost MUMS! Plus körsbär, banan, jordnötter och mandeltårta :) I love food!

Och det är så kul att Emils pappa och jag kommer så bra överens! Han sa " Det är ju skrämmande, vi har ju samma hjärna" haha!
Jättemysigt! Fanns to.m sprinklers som vi svalkade oss i :)













Sen åkte vi hem och åt världens godaste paellla som emil gjorde! Mycket mat nu ;)
Nu blir det upp på taket och sola lite :)
massa kramar!

BUFFE'!!!

AAAAh vad lycklig jag blir av buffeer!!! Det är då jag njuter avmat som mest, bara äta äta äta :) Sååå gott! Glassen var heelt perfekt!

Buffen var kl. 6-8 men det hade skett olyckor i trafiken så vi satt i bilkö i nästan 1 1/2 timme! Så vi kom inte fram förrän kl 7! Jag blev heelt missnöjd för vi hade bara en timme på oss att äta :(  När det gäller buffe så ska man ju sitta i minst ett par timmar, men som tur var så följde det med lite grejer hem i väskan ;)















Alltså för 10 dollar fick man plocka vad man ville! Prinsesstårta, daimtårta, chokladtårta och glass i stora lass :) Heelt lyrisk blir jag! :) Ja sen fanns det ju mat som fylldes på såklart haha köttbullar ;)

Tack Rolf som bjöd mig och Emil!
Nu blir det en liten picknick med matsäcken från buffen haha! kraaam




LYCKLIG!

Jaaa jag vaknade jättelycklig idag! Först för att jag insåg att det bara var en mardröm att Emil varit otrogen och att min mor inte ville veta av mig, inge kul att förlora de två viktigaste i mitt liv!

Sen är jag så lycklig över att jag spelade teater igår! Det var så himla kul! Nästan 5 timmar med scener, prat och tips! Jag spelade en scen ur "Truly madley Deeply" som jag inte sett men det var såå roligt! Jag är värkligen född till teater, alltså jag mår så bra av det:)

Som min motspelare sa "This is not something we just want to do, this is something we have to do"!



Nu ser jag fram emot midsommarbuffen på IKEA!!! Efter lite drama över hur vi skulle ta oss dit så kommer vi äntligen iväg, JAAAA!! Är glad över att valet mellan bil eller motorcykel är det dramat vi har ;)
Glad Midsommar i förskott!!!

Downtown

Haha ja igår skulle vi ju kolla in vart Sarah Connor står i Terminator 2 haha! Så vi åkte downtown och upp i backarna och dit Emils research tog oss :) svårt att se när det är 20 år sen de filmade men det känndes rätt :)

Jag ville inte vara med på foto för i all stress att komma iväg så tidigt som möjligt (dvs. runt 1 haha efter frukostar osv.. :) hinner jag aldrig duscha haha! Och då syns ju det på fotona haha, man utstrålar ju som man känner haha så det kan va :)





Disney Consert Hall
Jag klämde in ett gammalt kort på mig själv;)









Rolf med "McGuiver - huset" aka. Fenix Foundation i bakgrunden!



Efter att ha gått omkring i downtown i 49 minuter så kom vi tillbaka till våra parkerade motorcyklar som hade varsin böteslapp! Heelt otroligt, när man för en gångs skull betalar och parkerar i en "betalruta" DÅ får man böter! Annars så står vi ju hur som helst emellan, på sidan osv.. 80 dollar x 2!!! Men det ska halveras, vi stog ju i en och samma betalruta, de ska inte tro de får dubbel betalning, giriga liserna! Och vi hade minuter kvar som var betalat för, vi fick böter för man inte fick stå där efter kl. 4 och vi kom 11 över, helt stört, då ska man ju inte kunna betala till efter 4!

Tur att vi inte blev bortbogserade iallfall det hade varit två gånger 200 dollar! ;)

Kraam!



Vintage Love Bilder

Här kommer äntligen bilderna från när vi spelade på Key Club härom veckan! (Eller ett urval :) det var ganska många bilder :) Tack Sofia för att du fotade!

VINTAGE LOVE ♥



















Nu ska vi ut på tur till parken där Sarah Connor står i Terminator 2 HAHA! :)
kram





Chokladtips!

Idag har vi chillat hemma och badat på taket :) Liten promenad ut också och kolla blodtrycket igen haha!

Vi har smaskat för fullt på min chokladkaka som blev suupergod! Så tips på hur den blir mumsigare är att smeta över chokladkakan eller kladdkakan en "apelsinchokladtryffel" haha låter väldigt fancy men det är egentligen bara choklad och grädde ihopkokat ... och rivet apelsinskal :)

1dl vispgrädde,  koka upp med:
rivet apesinskal och sen i med:
100-200 gram choklad (block eller det du har :)





Låter man kakan stelna över natten i kylen så blir den ännu mumsigare! :)

Nu ska jag förbereda "paperwork" inför morgondagen då jag ska på teaterklass! JAAA det ska bli kul!
Kram sålänge!

Turist på nytt! ;)

Ja man blir ju det när man har besök :) Jättekul, då får jag och Emil åka runt och se massa saker igen :)
Idag var vi till "Griffith Park Observatory", ett måste om man är i LA! Vi gick runt och kolla i museeumet och sen på planetariumshow ala cosmonova :)

Jag och Emils pappa med LA bakom oss!





Emil och Rolf :)

Här bevisas att jorden snurrar! Med ett pendel...klot:)







Rolf och Albert Einstein!

Sen fortsatte vi turistandet och åkte till Hollywood Reservoir, en inhängnad damm kan man säga haha! Så tyvär kan man inte ens doppa fossingarna ;)









Tack för självutlösare! :)

Ja, jag hinner knappt sätta på datorn när man har finbesök haha, vi är ju ute och flänger hela tiden;)
Men kul att vara turister på nytt! ;)
kramar!

På Hollywoods gator

Efter lite sol uppe på taket så gick vi ut på promenad och hängde med Samuel L Jackson ;)



Jag och Roffe utanför Chineese Mann Theatre ↓



Rolf, skönaste piggaste 69-åringen går såklart igenom fontänen och blir dyngsur HAHA!





Idag var det superskönt ute så när vi kom hem så var det min tur att bli blöt ;)
Jag gick upp på taket och sola och bada igen :)



Fler bilder kommer såklart, jag fick ju Emil att fota :)
Godnattkram!




Dagens Outfit

När jag inte var uppe vid poolen idag så hade jag på mig detta :)



Linne H&M - $5.95
Halsband och skor Forever 21 - $4.80 och $7.50
Kjol Gina Tricot 99kr (REA såklart! :)

MC tur med Plane-spotting:)

Ojojoj vilken dag! Vi har åkt ut med motorcyklarna och Roffe lånade min igen och vi tog en rejääl tur runt om i LA :) Det var väldigt molnigt och grått men som tur var pika solen fram lite då och då och det var ju inte så kallt :)

Vi började dagen med plane-spotting haha ihop med hamburgesa på hamburgerhaket "In & Out".

Emil med en 747:a (Haha inte för att jag vet skillnaden men de kan ju alla plan utantill!)



Planen västnades lite mycket för Roffes öron:) ja vi fick t.om hålla i servetter och maten för det kom värsta vinddragen av planen när de landade ovanför huvudena!





HAHA! Här var en trogen plain-spottare ;) Sitter i sin fotölj bak på flaket och filmar flygplan!
Han visste to.m vissa tidtabeller efter noggrann studering :) Haha! komiskt tycker jag, men mycket trevlig! :)

Vi fortsatte till stranden, sen vidare till Santa Monica och Santa Monica - Piren där vi bl.a lyssnade på gatusångare och kollade när fiskare fiskade upp en fågel! Fågeln klarade sig:)



Emil och Roffe på piren!

Nu blir det sussa ... kanske en film :)
Godnatt!


Tröött!

Haha hur är det möjligt att en 70-åring kan ha mer energi än mig - när han är trött! HAHA! Heelt sjukt, det märks ingen jet-lag på Emils pappa inte :) Idag har vi varit ute och åkt motorcykel - Roffe lånade min:) - och kollat in pantbanker och upp och kollat in utsikten från "Mullholland Drive" ↓





Emil och Rolf med downtown, 101:an och Hollywood Bowl i bakrunden.

Sen heelt trötta hem och grilla laxspätt på taket!







HAHA sen somnade både jag och Roffe kl. 8 ! HAHA! Vi är så lika vi :) Och sen vaknade vi samtidigt efter en timme med Emils skönspel på guitarren i bakrunden.
Nu blir det bak och film! kram sålänge!

Roffe i LA!

JAAA vad kul, nu är Emls pappa här! Efter flygplatsen i går åkte vi hem och åt thaikyckling som Emil lagat! Och prata prata prata såklart ;)

Imorse kom vi upp tidigare än någonsin haha, iväg och handla frukost på Ralphs- jätteskönt med morgonpiggt besök :)

Far och son på Hollywood Boulevard!





Haha ja såklart vi kollar blodtrycket! Roffe hade för högt och jag för lågt, men Emil var ju praktexempel :)
Jättekul att ha dig här Roffe, VÄLKOMMEN, nu blir det lunch! :)

Städning Part II :)

Haha ja idag har vi städat, städat, städat! OJ vad jag sov dåligt inatt, helt orolig och vågade knappt blunda för jag var så rädd haha! Sov t.om. med strumpor på mig haha för ville inte ha bett på fötterna haha så komiskt! Det blev så traumatiskt igår haha nämen sån skillnad när man ser och inte bara vet!

Efter massa skrubb och städning så gick vi upp på taket och badade :)
Och nu ska vi åka till flygplatsen och hämta Emils pappa! JAaaa vad kul, han har aldrig varit här så vi får se vad för skojj vi tar med han på:)



Ja det här behöver vi nu efter all städning HAHA! Doktor massage haha! (en skylt från när jag var i Bulgarien)
Kram sålänge!

KAOS! / Outfit :)

Aah kaoskväll! Har inte hunnit skriva för hela dagen har varit go go go :) Och bästa avslutet på dagen så hittar man ju såklart bedbuggs! KAOS! Har misstänkt nåt sällskap i sängen (ja förutom Emil då ;) för jag har haft massa bett! Det är jättevanligt här men har ju gått bra hitills :)

Kvällen har alltså bestått av sanering haha, jag och Emil har tvättat allt och slängde ut madrassen! Tur vi hade en ny i reserv!
Foto-Ronja ville såklart föreviga minnena haha och macro-fotade, men lägger inte upp det för er skull haha!

Nej istället så blir det foto från när vi var ute på promenad och shoppade bikinis för $4.95/ del!!! I ♥ HM! De måste ju undrat när jag köpte 3 likadana bikinis haha! (Beställning från kompisar som ville ha :)



Byxor - Garage sale, 25 cent!
Skor - Forever 21, $7.50!
Träarmband - Marknad i Downtown och New York, 1 dollar styck :)

Så fin grind Emil hittade alldeles ner för gatan bara :)
Nu ska jag se om jag vågar sova haha! Inga kramar från mig då ;)

Kärlekspaj!

Har haft fullt upp hela helgen så har inte direkt hunnit sitta vid datorn. Efter spelningen i fredags så har jag varit med min pojkvän och "firat" showen :) Jaa min pojkvän är bara bäst! Kolla vilken gullig paj han gjorde till oss! E+R ♥



Igår meckade vi med MC:n haha eller Emil meckade och jag satt brevid på en stol och läste "Lipstick Jungle" i min blommiga klänning HAHAHA måste sett så himla roligt ut! Mysigt att vara tilsammans hela tiden tycker vi! :)

Nu är jag supertrött efter sen kväll med nattbad i jacuzzin på taket (LYYX) vi pratade om hur bra vi har det och hur tacksamma vi är för det! I sverige har man inte direkt pool på taket som studenter liksom!
Ha en fin dag! kram sålänge



Vintage Love på Key Club!

Jaaa igår spelade vi, VINTAGE LOVE på Key Club i "Plush Lounge" (a.k.a källaren hahaha skojja!)

Jättemysigt och proppfullt! Minst 100 pers!!! Jättekul var det! Det gick superbra, enda var att det var världens sämsta ljudtekniker som inte drog upp nivåerna tillräckligt, men vi var grymma ändå! :) Emil spelade värsta grymma introt med guitarsolo som knäckte! Han är en så grym guitarist! Massa kompisar kom och supportade TACK för det!


Bilder från showen kommer! Sålänge den här som Emil ritat på mobilen, jag älskar den :)
Lite vintage Love över den, visst?

Ronja i Runyon

Runyon Canyon, ja det är min "Get - away" :) Dit går jag upp för att sitta i solen och för att skriva på boken min! Bara 20 meter utanför porten liksom! :)
Emil följde med en stund innan han åkte iväg till skolan. Jag satt kvar och skrev och kladda med plommon jag köpt på rea :)



Mitt stackars brännmärke!
Det har ändå gått några dagar nu sen jag brännde mig på avgasröret så det ser inte lika läskigt ut nu :) 





När jag kom in så hade Emil strängat om sin gamla gitarr som jag ska få ha tills han säljer den! Så på kvällen satt jag och sjöng och spela!
Det ska vi göra ikväll också! Wish us luck! Ikväll på Key Club smäller det ;) Vintage Love on stage!


Solställ ;)

Jaaa vad skönt med sool! Korta kjolar och bara ben :) det är så sköönt!



Kjol från Ripcurl (fått av en kär vän för ca: 5 år sen :)
Toppen har jag också fått haha konstigt att jag alltid spar pengar haha jag tar ju alltid allas rester ;)
♥ solen

När en Glödlampa går, går alla!

HAHA! Ja, citat från min mor! Haha det är så sant, slutar en glödlampa att fungera så går alla andra snart efter!
Och det gäller såklart inte bara glödlampor! Alltså problem kommer oftast inte ensam, ungefär "när det regnar så öser det" haha iallafall ...
Ena ninjan började krångla och sen dagen efter den andra motorcykeln, samma fel också! Emil köpte nån vätska som vi hällde i för att rensa avgassystemet (haha jag var ju teknisk;) så det blev iallfall bättre :)

Men tro inte att när vi kom hem och jag skulle tända lampan så gick den HAHA komiskt! För övrigt var det en energilampa som ska hålla i evigheter haha den gjorde den inte ;)







Håll koll på era glödlampor så de inte går ... iväg ;)

Använda fötterna :)

Det är så sjukt hur annorlunda man upplever saker när man är ute och går istället för åker motorcykel!
Inte lika stor skillnad med bil för där kan man ju nästan sitta i lugn och ro och kolla runt på en massa.
Det kändes nästan som vi såg massa nytt - eller det gjorde vi också - bara för att vi använde våra fötter :)

Vi tog en långpromenad bort till matbutiken "Trader Joes" som ligger i ett mysigt centrum med bio och restauranger. Haha det är typ det enda som finns där, inte mycket annat att göra, men mysigt!

Jag högst upp :)



Roliga streetart grejer missar man annars också! Haha klockren! ↓





Jag älskar ju portar, blommor och fina smidesdetaljer så jag fick Emil att fota :)

Jättemycket vackert man missar på Hollywoods gator när man inte använder sina fötter! :)

Vintage Love!

Åh min kära pojkvän är ju bara bäst! Han sa en så fin kommentar som gjorde mig så glad för ett tag sen :) 
Han sa att vi ska hålla våran kärlek Vintage ... alltså som den är i början/för länge sen och inte glömma bort kärleken :)

Vintage Love, det är nu vårat bandnamn!

Ja, såhär skrev Emil idag på FB, promota lite för vår show på fredag!
Vi ska till studion lite senare och repa med bandet :)



Alla borde ha en Vintage Kärlek!

Vapen-policy på Memorial Day?!

Ja igår var det Memorial Day, en holiday då man ska komma ihåg alla krigsvetiraner typ men alla dricker typ bara haha stabilt! Var uppe på taket med en tjejkompis Klara och solade bland alla fulla "dudes" som skrek i poolen haha! Men vi hade trevligt, holidays är alltid kul!

Här är en asrolig affish från bussen hahahaha!



Stabilt liksom! Måste ha reklam för att uppmana folk att inte använda sina vapen!
Jag tycker att det borde vara förbjudet att äga vapen som här i USA, heeelt skevt!
Vapen-tillverkning överhuvudtaget borde vara förbjudet!

Nu ska vi ut på promenad och fixa hyran! Hoppas att ni får en fin dag utan beskjutning ;)

Sex and The City 2

Jag hann ju inte berätta hur den underbara dagen avrundades, med Sex and The City 2! (SATC2, ser ut som sats eller nåt haha gillar inte, så jag skriver ut ;)

Jag och Emil åkte till "Universal City Walk" där de har en bio, men tyvär måste jag säga att jag blev riiiktigt besviken :(
Emil tyckte den var superbra, t.om. bättre än ettan! Jag tyckte inte ens det var nå snygga kläder i tvåan!
Haha jag måste se filmen igen för jag hade nog alldeles för höga förväntningar haha!

Jag gillar inte förvätningar, det är det allt är byggt på i livet, filmer, kärlek, födelsedagar... speciellt i min hjärna haha!
Det var ändå supermysigt, vi satt och mumsa på doritos, godis, choklad och en 2 liters läsk som vi smugglat med oss in :) 







PS. Min åsikt om filmen räknas inte förrän jag sett den igen - UTAN FÖRHOPPNINGAR haha! Jag vet att jag egentligen älskar den :)  Inte undra på att recensenter sågar asbra grejer. Everything is all about expectations!
DS.

Resor Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0