Topanga Beach

Ja vi tog oss till stranden iallfall, motorcykeln betedde sig konstigt och vi fick motorstopp nästan precis vid stranden i Malibu så vi bestämde att stanna där intill vid Topanga Beach, inte åka vidare.

Jag brände mig på avgasröret i hast att gå av så jag blev desperat efter is! Tro inte att det ligger EN HÖG MED IS I SANDEN när vi kommer ner på stranden!!! Vad är oddsen på det?! Jag blev sååå sjukt glad att hela dagen var gjord haha! De runt omkring undrade vad det var som var så extremt roligt när jag dök ner och skopade upp isbitar och sparade i Emils sko HAHA! Tack vare isen så blev det bättre, men det blev fortfarande ett rejält märke!



Direkt efter jag yttrat mig om hur glad jag var för isen och dagen så känner jag såklart kladd tränga igenom tårna HAHAHA! Tacksam över att det bara var en banan skuttade jag vidare i lycka haha! :)







Vilken UNDERBAR dag!!! Tack älskade Emil för den! PUSS!

Ronja-Dag:)

JAaa vilken mysig dag! När inga datorer är tillåtna:) Ingenting som tar massa onödig tid, bara vara med varandra, det är mina favorit dagar det!

Efter att ha pratat med mamma i telefon och Emil kom tillbaka från att ha köpt sin nya gura så började vi dagen med att  åka till en liten damm i Beverly Hills:) Jag köpte färsk frukt på "Cantaloop" till frukost som jag avnjöt där :) (en dollar kostade det bara, för jag hade såklart kupong;) 









Emil fotade när jag satt i hans knä :)

Sen fortsatte vi mot stranden! fter lite MC trubbel så slog vi oss ner på Topanga Beach!





SOL SOL SOL

Solen gör en såå lycklig! Igår var det supervarmt och vi var uppe på taket och sola och bada! Emils band kom över och de satt i jacuzzin och berättade historier om att de eventuellt har barn på villovägar haha! Så vi sa att vi får se om de kommer nån och knackar på om 10 år haha!

Hängde även med Stacey och Eric och skulle åka med dom till stranden idag men... Emil har såklart hittat en guitarr som han är iväg och köper nu haha så vi får se när vi kommer iväg ut i det underbara vädret :)

Emil är röd som en kräfta och min hy svider lite haha så det kanske inte är en sån bra ide att ta sig till stranden iallafall haha!



Jag och Emil uppe på taket!

House of Blues!

Igår spelade Emil och hans band Divenium på House of Blues, uppe i "Foundation Room". Jättemysigt ställe med kubansk/persisk vibe typ:) Rökelser och quiltat tyg längs väggar och tak! Supermysigt!

Först hängde jag med och åt på nån fancy restaurang på Sunset Strip (för dyrt för mig så jag drack vatten och knapra på jättegott bröd:) Fick smaka och t.om. fick med mig resterna hem haha! Tack!



Tiffany, jag och allt bröd jag åt :)
(älskar mina korkskruvar - som blev automatiskt av att ha uppsatt hela dagen!)



The girls!
Tyckte det var så fint kort så jag fick Emil att fota mig där sen:)  ↓









Fick inte så mycket kort på när bandet spelade för jag filmade hela showen, men Emil fångade jag :)
Det lät jättebra, perfekt ställe att spela på!
Nu ska jag och Emil repa inför våran show nästa fredag!

Jajusste, intervjun gick bra, men som vanligt här i Hollywood så försöker alla tjäna pengar på en så får se om de hör av sig även om jag sa att jag inte hade pengar haha! Han blev lite chockad tror jag när jag konfronterade han sådär, men jag vet att de inte ska kräva pengar av en om de är seriösa. Kul var det iallfall, kollade på mina videos och han fråga om jag var full på en haha nej jag tycker bara om att skojjas lite :)
Kram sålänge!



Pojke!

WOW! Vad flummigt! Det blir en POJKE!
Min syster Ingrid (En av mina 3 :) är gravid så jag ska bli moster igen! :) Vi är bara tjejer i familjen och nu kommer vi få en liten pojke som ändrar på det i Oktober! Känns helt overkligt ju:)

Nu blir vi 6 Tjejer och 1 pojke! (Ja, plus pojk-vännerna såklart;)



Nu ska jag göra mig iordning för en intervju! Håll tummarna :)
♥ 

Dagens... Lunch ;)

Jag och min pojkvän Emil tog oss ut på en promenad och åt sen lunch/jättesen frukost haha här nere på Sunset Blvd på ett kina hak som heter "Green Tea, leaf" eller nåt sånt... Gå aldrig dit! Ingen god mat alls! Kycklingen var som falukorv i konsistensen! Och smaken... fanns knappt haha! Inget gott, men billigt haha!

Men det finns gott om andra ställen där det också kostar 5 dollar, men är gott:) Haket hade ju blivit rekomenderat av ett par amerikanare, men man ska ju aldrig lita på dom när det gäller smak, de äter ju vadsomhelst ;) haha!

Ja det var dagens lunch, nu till dagens outfit;)



Jeans - cheap monday (min killkompis gamla haha)
Tröja - från mamma (köpt i spanien)
skor - Dottie Swiss från Hot Topic
Jacka - Urban outfitters (julklapp av min kära pojkvän:)

Nu ska jag skriva på min bok jaaa guva kul! :)
Perfekt inneväder, mulet och duggar lite. Hoppas ni har det soligt och fint hemma i sverige! Kram på er!

Uppskatta det lilla :)

Världens bästa pojkvän som gav mig ett paket! Jag tycker väldigt mycket om att klämma på paket (helst sådär mysigt mjukt med natur papper) så Emil ville överaska mig med det på en helt vanlig dag:) Det spelade ingen roll vad som var i, jag öppnade inte förrän efter ett par timmar och mycket tjat senare :) Ville ju inte öppna då kan man ju inte klämma längre haha!



När jag väl öppnade paketet så blev jag gladare än någonsin! Det var blyertspennor, men inte vilka som helst, jag har velat haft en sån röd penna i evigheter! Hade en förut som jag blev helt kär i så det var något speciellt med den:) Och det visste min kära Emil:) Så roligt att ge present till mig sa han för att jag uppskattar det så mycket.


Ja jag uppskattar verkligen "småsaker", de är oftast de viktigaste tycker jag :)  Jag sa att jag tyckte han skulle ha sparat tills julafton för det var så bra present! Tack min älskling! ♥

Älskar att få saker gjort!

Ja, jag vet inte hur jag började haha jo! Jag skulle hämta en sax och så började jag sortera i lådan som den låg i haha! Sortera kvitton, kuponger, knappar osv... och medan jag ändå höll på så ville jag sortera verktygslådan! Jag köpte en ny verktygslåda på IKEA (haha typ en plastbunke, nämen den är genomskinlig, men har handtag:) Det var jättekul! Sorterade även rumskompisarnas skruvar och bitsar haha, jag älskar verkligen att sortera och få ordning på saker!

Sen sorterade jag in tvätten som vi inte hunnit plocka upp.
Det var ganska mycket tvätt men jag är ändå såhär glad när jag sorterar tvätt! HAHA;)



Haha Inte riktigt såhär mycket tvätt ;)
(Det här är från när jag var på en galen utförsäljning där det var högvis med kläder utslängt på marken för 1-10 dollar styck!)
Hoppas ni får en toppendag!


Dress to Impress!

Ja, så stog det på event-inbjudan haha! Det var en svart snubbe som hade värsta Miami-Vice outfiten! (Vit kostym och såg ut som värsta pimpen haha coolt!)
Såhär såg jag ut!



Tacka H&M för snygga och billiga kläder! ;)



Aqualounge

Ja lite uppdatering nu:)
Helgen avrundades perfekt! med att jag fick ett mail om ett acting-event på Aqualounge i Beverly Hills! Första eventet jag lyckas få reda på (JAAAAA!) så klart jag drog iväg - även om jag är en riiiktig hemmatjej som knappt vill gå utanför dörren om det inte är jobb:) Men det här var ju i princip jobb, träffa människor i branchen:)

Så efter att först ha designat nya visitkort och åkt och printat dom ett par timmar innan haha så vaxade jag såklart benen i sista sekunden också haha och duschen tog halva kvällen haha (så seg på att ta mig iväg;) så kommer Emil hem från sitt rep och plockar upp mig. Svårt att vara finklädd på MC:n men vi lyckades bra;)



På Aqualounge som typ har ett rykte för att vara "lite ghetto i finkvarteren" hahaha! Anordnat av teatercommunityt Backstage, därav posningen med deras tidning;) Lite suddigt den till höger, men jag tyckte aquariumet var så fint!

Vi var nog de yngsta där, men det var ju perfa! Då är de etablerade:) Gick superbra, både jag och Emil delade ut en bunt visitkort och träffade massa trevligt folk. Haha en man kom fram och såg mig som en stark vision som "frun" i hans film, klockrent! Fick träffa hela hans crew och det verkar lovande! Nu håller vi tummarna på jobb:)





Haha så sjuukt kul tyckte jag som skulle hem på MC:n! HAHA! Som tur var så hade jag byxor med mig:)
Jättekul kväll!

Outfit!

Såklart!



Legins: Forever 21, 5 dollar
Kjol: Forever 21, 3.50 dollar!!!
T-shirt: 21an igen:)  2 dollar

- mycket bekvämt när man ska sitta ner och snaxa ;)



Silversmycken är så himla fint mot svart, visst? :)
Kramkram


Kanonhelg!

Ja, lördagsmorgonen började kanske inte så bra för våra grannar hade lämnat ashög musik på och gått iväg. Så inte mycket sömn där! Vid halv 4 tiden så fick jag nog och knata ner till vakten haha! Musiken slutade iallfall några minuter efter:)

Lördagen fortsatte däremot superbra, vi tog varsin motorcykel och jag fick lära mig vägen till kära IKEA! :) Home Sweet Home;) Vi åt köttbullar och Emil köpte mini kaktusar haha, jättefina!

Vi åkte runt lite sen avslutade vi dagen med att ta hissen upp till våra grannar (andra grannar;) och hängde med dom. Jättekul hade vi, vi spelade jenja (?) och jag åt massa persikadip! MUMS!



Stacey, Eric och Emil



Helt koncentrerade haha! Vi knäckte ;)

Jätterolig helg! (Har inte hunnit skriva förän nu för jag har knappt varit hemma:)
Fortsätter skriva imorn, nu måste jag sova. kramkram

Ocean Park

Jättemysig dag! Jag älskar solen, allt blir så mycket roligare när den är framme och värmer mina kalla händer (dålig blodcirkulation:)
Idag åkte Sofia och jag ner till "Ocean Park" för att hänga med Alex och Ryan. Konstigt nog så har jag aldrig varit där fast det ligger mellan Santa Monica och Venice Beach! Det var jättefint med massa småbutiker längs storgatan (heter Main street:) och så gick vi lite i blåsten längs stranden:) 



Sofia på bakgården hos Ryan, med en Starbucks i handen som alltid ;) ↑
Jag↓







Jag fortsatte dagen själv med mitt "kolla-i-affärer-mode" haha, ingen vill vara i min närhet då haha! (drygt 2 timmar på H&M:)
Sen kom Emil och mötte upp mig i Santa Monica och vi åt sen middag längs 3:rd promenade. PIZZA!!!



Nu e jag heelt slut och har ont i hälarna haha, dags för lite vila :) Hoppas ni får en kanonhelg! Kramar

Mys i Runyon Canyon

Vilken mysig dag! Det var supervarmt ute så jag gick och satte mig på gräsplätten här utanför i "Runyon Canyon". Så tacksam att vi bor precis vid grinden, alla åker ju hit för att hajka (promenera/jogga;) och Yoga.
De har GRATIS Yoga varje dag ute på gräset! (Flera gånger om dan to.m!) Det är riktigt grymt! Jag har bara lyckats gå ett par gånger haha, 1 minut hemifrån och gratis.. vad har jag för ursäkt?! ;)



↑ Jordhögar från jättesöta hermeliner/mullvader haha eller vad det nu är:) som tittar upp ibland:)
↓ Yogan .. (slut nu)







Ja, jag gick iallafall upp i mina utslitna, nerslitna Roxy flipflop med en filt, bok, datan, och tog det lugnt på gräset jag :)
Läste mig svettig i "Lipstick Jungle" ♥ it :)
Sen så fortsatte jag att skriva på min egna bok! Jättekul, har haft en paus ett längre tag nu, men idag kom jag igång :)

Fortsatte skriva hemma (efter maten - mikrade fiskpinnar haha känns nyttigare än att steka;) och enda anledningen att jag slutade skriva var för att datan fick slut på batterier och stängdes av :) kram från författaren;)
♥ 


Hollywood/Highland

Ja jag lovade ju mer bilder från "Hollywood/Highand" / "Kodak-centrumet" :)
Och jag tycker att man ska hålla det man har lovat eller det man sagt! Det är en väldigt viktig egenskap tycker jag:)

Affärerna och restaurangerna går som i en cirkel upp, våning efter våning, med elefanterna högst på toppen! (pelarn börjar på andra våningen så det är mer än på bilden, även om jag måste säga att som ett shoppingcenter så är det inte mycket att hänga i julgranen haha! I julgranen, då snackar vi farsta centrum eller skärholmen! Ja det är sant, inte så bra shoppingcentrum här faktiskt!

Men mysigt är det :)



Kodak Theater, det är där inne Oscars-galan håller till! Den ska jag på en vacker dag :)




↑ "Chineese Theater", en superkänd biograf (som aldrig visar bra filmer haha!) och bilden till höger är fotat uppifrån och innifrån centrumet, ut mot gatan till "El Capitan" och "Jimmy Kimmel Live" (vet inte om Jimmy sänds i sverige, det är typ som Jay Leno)
Förvirrande med alla olika teatrar och namn kanske, men allt e på samma ställe, som från sergel till kungsträdgården i Stockholm... ett block bara!

Haha ja nu behöver ni aldrig åka till Hollywood, det var turist-turen det ;)

Nu ska jag fixa mig nåt att äta, hörs sen! Kramar

Prominix till Kodak

Ja ute på vår promenad idag så gick vi runt lite i kodak centrumet och titta. Där finns lite affärer och massa dyra restauranger (vi tog iallafall glatt emot provsmak på god shake och fortsatte gå runt :) men mest där är turister! :)

Påväg dit är "Outpost", där skådespelerskan Charlize Theron ska bo enligt "Hollywood Star Maps" haha!
Hon är en av mina favoriter! :)



Chillin at H/H ! Centrumet kallas också "Hollywood/Highland" (gatorna som korsas där:)



På Hollywood Blvd. är alla helt galna, utklädda till diverse artister och karaktärer för att få sig några dollar!
Där möter du allt från Jack Sparrow till Spunge Bob haha!
Jag kom att tänka på en som älskar Michael J så jag tog ett par kort på hans imitatör!
(ville inte stå för nära då kräver de kosing;)



Och MJs stjärna!




Det här var dagens bilder, tänkte rota fram lite andra bilder från kodakcentret men gör det sen för
nu är jag supertrött, klockan är över 3.
Godnatt från H-Wood;)





Dagens Outfit:)

Jag älskar "dagens"! Alltid lika rolig att fota och alltid lika rolig att kolla på andra bloggares "dagens":)
Jag klämmer in den här jag:)



Skor och Legins från Forever 21, Tshirt H&M och halsband från mor!

Jag älskar legins! Sååå bekvämt och snyggt tycker jag :) Och har alltid varit ett fan av enfärgat och simpelt, inte massa krusiduller och tjafs överallt. Men nu har jag faktiskt blivit bättre på det och tycker om det med!
Ja får ju inte glömma örhängerna jag fått av min söta pojkvän ;) kram sålänge!


Uphottad post :)

Puh! Nu är tackkorten färdigskrivna och pennorna uttorkade haha nä men nästan, jag offrade to.m mina "design-pennor" (Pantone). Jag skrev korten för hand så det blir mer personligt! Thank You, thank you, thank you... :)





↑  Åh jag blev så glad på postkontoret idag för de hade så himla fina frimärken :) man blir så glad av dom!
Vi gick ner till postkontoret vid "kodak-centrumet" där många turister håller till (ja kanske inte mest på posten men i centrumet haha) så jag fotade såklart inne posten för även det är upphottat till turisterna :)





Emil med tröjan jag har gjort till honom :) I ♥ RL = Ronja Larsson såklart :)
Mer bilder från promenaden kommer sen! Kram sålänge!

Puss på er!

Puss på er läsare som gett mig så fina kommentarer, blir jätteglad :) Tack! Och puss på dig mamma som alltid är så stöttande! Pratade just med mammsen och som vanligt blir det inte korta samtal haha! Jättemysigt:)

Jajusste jag fick ett mail tillbaka av en agentur! Men vet inte hur legit de är för de är inte "listade" på SAGs hemsida.. (SAG är den största föreningen för skådisar kan man säga)



Nu ska jag och min favvofrisyr ("kotten på huvudet" som en av mina närmsta vänner brukar säga haha) gå och göra oss iordning (haha typ halv 3) och ut på promenix! Måste ha frimärken till tackkorten jag ska skicka till agenturerna :)

Puss på er!

Westwood

Idag har jag varit hemma och varit med datorn haha! Har anmält mig till fler filmauditions osv.. heltidsjobb bara det ;)

På kvällen så åkte jag och Emil ut på en sväng till "Westwood" där mitt favvo-glasshak ligger, "Diddy Riese" :)
Det var lite för kallt ikväll (här är det ju som i öknen, blir askallt så fort solen går ner) men det är alltid gott att bli bjuden på glass:) Tack för peanut- butter- cup glassen älskling! :)

Såhär ser jordbubb ut! Mums, min favvo men ville prova nåt nytt idag:)



Westwood är supermysigt, med 2 gamla biografer mittemot varandra.





Westwood ligger ca 20 min iväg från Hollywood men det får räknas i den kategorin eftersom det här är en sevärdighet... eller smakvärdighet ;)
Ha en glassig dag ;) kramkram

RING RING!

Ja snäälla ring då:) Jag har ju gjort utskick till en massa agenturer och vill inget annat än att dom ska ringa!
Hur kan ens liv hänga på ett telefonsamtal haha! Nämen det är inte lätt att komma in i branchen, jag går på alldeles för lite teater - auditions och enda vägen till att ens få tag på bra auditions är via en agent!

Jag kanske ser för allvarlig ut på mitt "headshot", de kanske tror jag är en kaxig diva haha som inte går att jobba med ;)



Eller?! Dags att byta headshot? ...

Idag blir det nog till att fixa tackkort som jag kan skicka till dom... ja tyvär så är det mycket smöreri i Hollywood haha, och jag gillar verkligen inte "schmoozing" !

Om ingen ringer denna vecka så är det bara påt igen bara :)
"Ring Ring"... ;)

Dröm i uppfyllelse ;)

Haha ja jag har roat mig med att prova massa kläder som min rumskompis rensat ut. I högen så låg en jättefin gul klänning som är den som Kate Hudson har på sig i filmen "How to lose a guy in 10 days".

Jag var ju bara tvungen att fota och lattja i photoshop med det haha! Inte riktigt samma bildkvalitet men jag hade kul!
Här e resultatet :)



VS. originalet ;)





Haha jättekul, gjorde en till också :)
En av mina största drömmar är att skådespela i en stor film så att kolla på denna filmaffish känns bra ;)
Keep on dreaming!

Mango-Mail :)

Ja idag så är det lite mulet ute och risk för regn, superskönt! :) Jag älskar ju solen och hetta men ibland så är det skönt att ha en ursäkt att bara vara inne och pyssla:)

Fick mail av "Mango" och jag bara älskar alla nya sommarklänningar som finns! :)
Eller vad tycks?



Supercool bild!



Tänkte sitta och skissa och rita idag men först ska jag gå igenom min rumskompis utsorterade kläder! (Jag hjälpte henne att städa och organisera sin garderob:)
Ha det så gott sålänge, och njut av dagen fast det regnar ;) kram

Godmorgon!

Godmorgon alla kära bloggläsare! Nu kan ni följa min blogg lättare via "bloglovin"! Har också skaffat "bloggsvar" så fråga mig gärna frågor! (Båda finns i menyn till vänster:)

Idag har jag haft jättemysigt & suttit och ritat:) Hade kupong på en konstnärshandel så åkte dit och handlade ett stort ritblock!
Ja, jag var ute och körde motorcykel idag igen! Andra gången jag är ute i trafiken så jag är riktigt stolt över mig själv! Jätteduktig! :) (Man ska uppmuntra sig själv lite varje dag, det har jag lärt mig av min visa mor;)

Drack jättegott te som dessutom blir godare av att varje tepåse har som ett litet visdomsord till:



Så sant, så sant :)

Tips! Andvänd tepåsarna 2 gånger, väldigt ekonomiskt! (också lärt mig av mor;)
Hoppas ni alla får en underbar dag! Massa kramar ♥


Colbie Caillat & Justin Young på Hotel Cafe

Vi åkte ner till Cafe Hotel för att se Justin Young uppträda. Han är även Colbie Caillats guitarist,så så klart hon var där och supporta :)  Justin var riktigt bra! Chill hawaii- musik, (haha han kommer därifrån) nämen groovy singer/songwriter stil :) Det var lätt värt 12 dollar:) Colbie var med och gästade på scen ett par låtar också, de var superbra!

Hotel Cafe var supermysigt, de hade jättefina lampor överallt (fotade såklart:) och jag älskar "brick-wall" så det fotades oxå haha! Vi pratade med Justin, Colbie och t.om. hennes pappa haha! De var supergulliga allihopa!





Colbie Caillat och Sofia! Jag blev tvungen att fota för hon älskar Colbie!





↑ Stackarn hon fick aldrig vara ifred från blixten, hon råkade stå bakom oss när vi fotade senare haha!

Justin Young och Colbie Caillat!









Efter ha sippat på lite vatten (dricker ju inte alkhohol:) så tog vi oss hem i natttrafiken. Den är inte rolig i Hollywood på partykvällar! (Sofia ville gå till Hotel Cafe men jag ville inte frysa på hemvägen haha så vi tog bilen ner:)

Tack för du drog iväg mig Sofia! Jag hade en toppenkväll!


Tjejkväll på Hotel Cafe

Sofia och jag åt middag ihop i all stress att ta sig iväg :) Det blev en sista minuten grej vilket jag inte alltid är så bra på :) (förutom sista-minuten-flyg ;)

Sofia med flatbreadpizzan och den goda fetaostsalladen hon bjöd på, efkaristå (haha min version på grekisk stavning av tack :) Sofia är halvgrek:)  







Jag i vår lobby!
Efter maten så drog vi till Hotel Cafe här nere i Hollywood...



Jag och Sofia posar innan konserten :)
(Jag vill ha olika kategorier så jag fortsätter i ett nytt inlägg... :)

MCx2

MC 1: Idag har varit superkul! Jag och Emil tog varsin motorcykel och åkte iväg till han och hans bands studio borta i "Burbank". AAh första gången jag kör bortanför smågatorna! Jättekul att köra snabbt, men läskigt med alla dårar som kör i den här staden haha, trafiken e ju inte direkt lika polite som i sverige haha;)
Men det gick suuperbra "Du kör som en guud sa Emil" haha!


(Jag med den svart Ninjan:)

MC 2
: Ja som i hiphop världen, "Microphone Controller / Master of Cermonies ;) så var vi ju i studion och sjöng och spela.
Jag lattjade lite på trummorna först sen så repa vi till en show vi ska ha på "Key Club" i Juni!





Nu ska jag göra mig iordning för tjejkväll med Sofia:) Vi ska till se Justin Young på "Hotel Cafe" här i Hollywood! Berättar mer sen! Kramkram!

Lipstick Jungle :)

Efter dryga 1 1/2 timme i kö idag så fick jag mitt motorcykel-tillstånd tillbaka, JAA! Körde lite på parkeringen och det var lite ringrostigt, men imorn har min kära pojkvän sagt att han ska dra iväg mig på en tur!

Ännu mer kär pojkvän blev han av att jag fick en present av honom idag :) Han vet hur mycket jag älskar serien "Lipstick Jungle" - den bästa serien jag vet! (Ja i den kategorin, annars snackar vi Dexter, 24, Prisonbreak... :)
Så idag fick jag boken! Jag blev suuuperglad! Tack baby!



Nu ska jag sjunka in i Nicos, Victorys och Wendys liv i sällskap med mumsiga jorrdgubbar och glass! kramkram


I Kö till Kön!

Ja nu står vi i kö till kön haha på DMV (Department of Motor Vehicles) Jag har äääntligen fått mitt "social security number"! :) så nu är det dags att fixa tillbax mitt MC permit! Vi fick åka till ett kontor ända bort i Glendale för...

När vi kom till kontoret i Hollywood så var det såklart stängt! Varför?! Jo deras datorer fungerade inte idag... Det är alltid något, förra gången så stängde de hela byggnaden för att deras AIRCONDITION inte funkade haha VA?! Vad e d frågan om HAHA!







Emil i kön till att få nummerlapp till den andra kön! Och det här är bara utanför :)

Men precis där vi parkerade låg en AMETIST på marken, min månadssten! Det var ett tecken! Så nu e jag lugn :) kramkram från kristallronja;)






Release Me Video

Idag har jag sjungit in i hemmastudion på en av Emils låtar. Det var bara en slasksång som tur var för jag gäspade 1000 gånger haha och kände att jag knappt fick nån luft (flyttade in micken till sångbåset a.k.a. garderoben HAHA!) Det var så kvavt att jag svettades om öronen! Hallå hur ofta händer det hahaha!!!

Jag fick en förfrågan om att lägga upp en video där jag sjunger, så här kommer den:) Det här är när jag och mitt förra band spelar Oh lauras låt "Release Me", Enjoy!


Kroppstyp-guide!

Jag blev heelt inne på LaRedoutes kroppstyp/bikini-guide så jag lånade deras bilder och lägger upp de här så man kan se istället :)



Jag tycker att de är så söta haha! Kramkram från Pyramiden ;)


Bikini Love!

Jag skrev ju att jag älskar bikinis och det här är min favvo! Från HURLEY, men underdelen är helsvart från H&M för jag köpte på REA och fanns ingen underdel kvar, but I still love it! :)







Jag äääälskar de här bilderna :) Speciellt den understa, för den e så galen ;)
Nu ska jag hålla på med musik! kramkram

Kroppstyp?

Jaaa! Idag är det specialrabatt på LaRedoute! De har en kul "Kroppstyp - guide" som de kallar "bikini-guide" på bikinisidorna. (Jag ääälskar bikinis! Det är som vissa älskar skor :) Har hur många som helst, men blir mest att man använder typ 2 haha!)
Inte för att jag tyckte att modellerna brevid de tecknade stämmde in på kroppstyperna, alla såg ju likadana ut haha!

Min kroppstyp är "PYRAMID", smalare upptill och kvinnliga höfter :)
Lite LOVE-handles och ta i vettu! ;)



♥ Pyramid
♥ Triangel
♥ Timglas
♥ Rund

Vilken kroppstyp är du?

För att kolla in LaRedoute (rean är bara idag) klicka på bannern högst upp i bloggen eller här:



Nyttigt!

Godmorgon! Jag åt nyss frukost haha, för mig kl. 3 på eftermiddagen:) Det är inte nyttigt, att vänta så länge!
Men vad som är nyttigt är att starta dagen med en bra frukost! Jag äter oftast havregrynsgröt med frukt i och blev tvungen att fota, det var så fina färger så man blir glad! :)

1 dl havregryn och  ca. 1 1/2 dl vatten, thats it! Jag har ALDRIG salt i för det är bara onödigt tycker jag:)

Havregrynsgröt är ju inte känt för att vara så gott haha men om du har ner en banan och ca. 5 jordubbar i som du delat så blir det supergott och nyttigt! ...Gärna så att själva gröten täcks av frukten också :)



Mindre nyttig frukost är tex. massa mackor, socker, fil&flingor med sylt,
pannkakor med sirap och dessutom en klump smör på toppen haha!
Men det är klart man får unna sig sånt ibland :) Som här! :)



Ät och må bra, eller hur?! :)

Ligger nu och solar på golvet i mitt rum och reser mig inte förrän solen går ner ;) kram på er!

Toi Toi

Emil och promenerade iväg på lunch på det kända haket "Toi Toi" ! Det ligger här nere på Sunset Boulevard och är ett ascoolt "Thai-Rock-ställe" med massa skumma grejer upphängda på väggarna. Superstora masker och massa film och musik affisher.
Klockrent, lunchspecial 7 dollar bara:) Plus att vi är så ekonomiska att vi delade, får ju ändå så stora portioner:)





Ascoolt bord!
Fick Fortune cookie där det stog:





Haha det är så mycket Mexikanska invandrare här i Los Angeles så de tom. skriver på spanska på andra sidan HAHA!
Borde det inte typ stå på thailändska eller så?! Haha ;)

Dagens Seglarstyle!

Lånade min pojkväns tröja idag haha det enda som var seglarstyle ;)
Shortsen (som knappt syns;) är Hollister. Hjärthalsbandet & väskan har jag fått av mamma!









Ute på promenad på Hollywoods gator! Inte alltid så fräsht och glamouröst...
okej bilderna är visserligen från en gränd och en byggarbetsplats haha men sak samma :)

♥♥♥

Jaaa! Jag är med i en tävling om veckans blogg! Håll tummarna för mig! kramkram

♥♥♥

BBQ Time!

Igår så var det "fipplardag" = vara hemma och fixa saker :) Jag gjorde en jättefin header och donade med kodningar till bloggen. Glömde bort att äta haha inte bra, men det blev ett mål iallafall:)

Upp på taket och grillade! Medan vi väntade på maten så gick vi till jacuzzin och doppa tårna,
men det var för hett så det gjorde för ont att sitta kvar haha!
Här är Emil A.K.A. "Da BBQ-man" ;)



Mums! Vi grillade korv, kycklingspett och jag gjorde to.m ett marsmellow/äppel-spett!



Den fantastiska utsikten uppifrån taket!
Men vi gick ner för det drog så kallt haha och så kom vi fram till att par  ibland (oftast:) håller sig för sig själva och myser:) Jag ville iallfallal inte sitta med gänget som satt där och gav otrevliga vibbar. Kaxighet är något jag inte gillar, speciellt inte uppe på vårt tak haha! Eller hur?!

Snurrig!



Mer snurrbilder :)

SOMMAR!

Igår var det helt underbart ute! Jag och min kära pojkvän åkte på utflykt till "Lake Balboa", en liten oas ca 30 min bort. Vi brukar åka dit med Tbana och buss förut så det gick betydligt snabbare med motorcykel. Haha det såg nog lite kul ut med en sommarflicka på motorvägen haha!



Vi mös i solen och lyssnade på Ne-yo, åååh vad jag ÄLSKAR SOMMAR!
Och åååh vad jag älskar min nya klänning! :)



Sen så snurrade jag såklart, det måste man när det är sommar!
Observera Emils fina kärleksfläta ♥ som snurras ut :)



Jättemysigt kort! Tack älskling för du fotade så mycket:) och tack för en kanondag!


Shop til I drop!

Haha! Jajusste jag och Emil var ute och promenera häromdagen och han bjöd på middag, supergod pesto pasta!
Sen gled vi förbi "forever 21", usas svar på H&M ungefär (lite sämre kvalitet:) där jag trötta ut stackars Emil. Men han höll sig bizzy med (JAJUSSTE!) min nya telefon som han gav mig:) (så han kan leka med;)  Min gamla fungerade inte så bra, knapparna hade typ slutat reagera haha! Den är superfin och är Palms svar på Iphone haha många "svar på" :)

Iallafall jag hade sålt min gamla motorcykelhjälm (haha för 30 dollar till en snubbe som skulle spreja den vit och klä ut sig till spermie haha!) Så jag shoppade loss för hela 23 dollar! En sommarklänning, en kjol, en t-shirt och ett par sandaler! Galet!!! Allt detta fick jag för då ca: 170 svenska kronor!!!



...och ingenting var på rea!!! Hur ska man någonsin klara av att återvända till sverige?! ..... ;)

Venice Beach

Jaaa jag och Emil var i Venice beach häromdagen, jättemysigt! Jag tog med mig lite matsäck och åt på stranden:)  Emil köpte pizzaslize där och jag åt ägg till frukost :)
Sen plockade vi snäckor som jag skulptera med!



Snygg-Emil (och snälla, söta, bästa:) ! Sen Venice beach välkomnandet!


BUFFE'!!!

Oj nu var det ett tag sen som jag skrev... kommer inte ens igåg vad jag gjort haha! Idag är jag iallafall mätt av Emils hemma buffe igår haha! Tokis, jag kunde inte bestämma vad jag ville ha till middag så han köpte med sig allt haha! Han bjöd på hemmagjord Pizza och köttfärspaj, lax med currykokosmjölksås med hemmagjort potatismos, pommes, tacos... galet! Mums Mums!!! Kolla in pizzan! Den godaste hemmagjorda som finns.. och STOR :)



Jag har varit till myndigheter haha och skaffat social security nummer (som personnummer här) och det gick smidigare än vad jag trott :) Nu känner jag mig mer välkommen här, nu när jag oficiellt får arbeta här också.
idag har jag ingen aning om vad som sker, men önskar er alla en trevlig lördag! Kram!

I Love Time

Jag älskar verkligen tid, att ha tid och att ta sig tid! Tillsammans med Emil och min familj så är tid högt uppe på kärlekslistan haha ;) Emil undrar ibland om jag har för mycket tid haha, ibland gör jag sådana onödiga saker haha, som denna ram som jag photoshopade så jag skulle kunna se om den skulle passa som vit istället för svart!

Black...


Or white?!

I did not do like Michael ;)

Idag har jag tagit mig tid att sortera massa videoklipp och donat:)
Och så hade jag tid att se den underbara filmen "How Stella got her groove back"
Gamla goda minnen gör att jag älskar den filmen, men något saknas tycker jag som resencent haha!
Den får 3 1/2 Ronja solar av 5!

®®® r

Valborg Eld...

...I mitt finger!!! AjAJAJ! Dagen började med en första gradens brännskada! Haha jag brände mig på gröten! Gick omkring med is i 3 timmar sen trodde jag skulle svimma, krystade som en gravid för att kunna andas där ett tag haha!
Sen fick jag iväg ett gäng "ansökningar" till olika agenturer, nu håller vi tummarna!

Efter mycket bra läkemedel och ett mindre kokande finger så åkte jag och Emil runt och avslutade dagen med en skum kaka jag baka haha och ett dussin rosor :) ...eller det blev 11 i slutändan för en åkte av i farten haha! 
Valborg började inte så bra men den slutade bäst! :)



Här är jag som skriver Emil i luften med en ficklampa! Den är en Emil-brasa!

Resor Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0