Oscars 2011!

Just nu pågår Oscars Galan -Eller som man oftast säger här "The Academy Awards" :) - bara ett par gator ifrån mig! Det är lite surrealistiskt att man bor så pass nära värsta ståhejjet ;) Hehe typ vad jag skrev förra året också, men går man utanför dörren så är det sånt kaos fullt med poliser och avspärrningar! Härom kvällen så kom knappt Emil hem för att gatorna är bevakade omkring oss, och han åkte inte ens...han fick inte ens GÅ på gatan! Idag har de öppnat upp gatorna så alla turister kan trycka kamerorna upp mot staketen de har spärrat av med... ;)

Jag har varit sjuk hela helgen men vi tog oss ändå ut på en liten promenix längs kvarteret :)



Oscars statyetten välkomnar på röda mattan... och poliserna gängar ihop sig :)



Limo kör upp till vänster, men ingen kliver ur...publiken suckar av besvikelse ;)



Här är under kommentator /gossip hörnan :) där de tittar ner på inkommande gäster

Det såg i princip ut som förra och förrförra året, förutom att de inte hade en massa plast-tält uppe. I år hade de tur kändisarna i sina vackra klänningar och smokings - regnet kom i Fredags istället ;)

...Och samma metalldetektorer som förra året fick vi erfara, men det var bara kul - ja förutom snubben framför oss som sparkade iväg en sax ut i gatan innan han skulle bli visiterad... eeeh lite suspekt..?! Tur att saxen höll sig kvar på marken HAHA alltid kul med event! :)

Godnattkramar!

Super Mario som ung! :)

Ja, idag har jag varit hemma och pysslat :) Sååå skönt att inte jobba 5 dagar i veckan... alltså vem är det som har bestämt att man ska göra det - jobba 5 dagar och ledigt 2!? Helt stört ju! Nej 2-3 dagar i veckan är perfekt, då kan man jobba med annat hemifrån :)

Idag jobbade jag lite på min Super Mario teckning som jag inte hunnit göra klart förrän nu :) JIppie! "Duruntuntun tururunturun Duru dunturuntunDUN" -Mario låten haha ;)
Min blev lite rundare och gulligare, ser yngre ut haha...javisst, en yngre Super Mario! :)



Step By Step.. ooh Baby! (Haha New Kids On The Block låt... nån som kommer ihåg dom?! :)


När jag väl tyckte jag var klar med teckningen så var det för mörkt för att fota så jag fick låna Emils nya scanner :)
- Därför det ser lite skarpt ut under armen t.ex. :)
- Plus att det här är på vanligt skiss /ritpapper och det funkar inte lika bra ihop med mina pennor, men hade inte "non-bleed" papper då.
Jag får fota mer i dagsljus sen! :)

Älskar att vara kreativ!
Om än idag så visste jag inte riktigt vart jag skulle börja, har så många projekt på gång :)


Kram sålänge!





CLOUD SERVICES...

.....Ja alltså inte något slags frikyrkligt påfund som erbjuder tjänster i himmelriket. Nej.

Det kallas SKYTYPING. Det är som reklam skrivet i himmelen! "Sky Billboards" som ses av 2-3 miljoner människor! Varje bokstav är högre än Empire State Building = 381 meter! (Haha ja, jag har gjort min reearch;)
ASCOOLT tycker jag! Men dyyyrt, kostar ca: 1800 DOLLAR! för runt 25 bokstäver.... och bokstäverna blåser ju dessvärre bort snabbt så det blir dyra 20 minuter det där!

Det är 5 gamla vintage flygplan som fyger jämnsides (i formation:) och synkat med hjälp av datorer, släpper ut en slags -miljövänlig- rök och på så sätt skriver i luften! Jag har sett det förut, men inte lyckats fota. Det ser så häftigt ut när de flyger och man följer planen när de skapar bokstav för bokstav... Skrivet över Hollywoods gator!

Såå coolt, och månen fick jag med också :)





Jag hade tyvär bara suddiga mobilkameran med mig så man ser inte själva planen, provade filma också men
man såg ju knappt boktäverna haha. Så då hittade jag videos på nätet och hittade värsta spännande klippet ;) HAHA!

RIVIG SKYTYPERS VIDEO ;)


Jag tycker det skulle vara en perfekt grattishälsning... lite sent för i år hehe, men varför inte ett FRIERI i himmelen?! ;)


-        -       - -       - - -       - - -      -         -         -         -     - - - -            - - -  
- -   - -     -     -     -     -     -      -      -     -           - -    - -     -                           -
-   -    -    - - - -    - - -       - - -          -               -    -    -     - - -                -  - 
-         -    -       -    -      -     -      -        -               -          -    -                      -
-         -    -       -    -       -    -       -       -               -          -    - - - -             -








Idag är ingen vanlig dag för idag...

...är det Ronjas födelsedag! :) ... I lördags var det, men känns som den håller på än, för igår så fick jag värsta födelsedagspresent-duschkrämen av butikskedjan Sephora - Helt gratis, och har aldrig ens spenderat en enda dollar där haha!  - Därför man ska skriva upp sig som medlem överallt :)
Och idag så fick jag massa cupcakes på jobbet! Visste att jag inte skulla orka äta alla själv så jag gav en till vakten på Raffes (matbutik) och en till en hemlös som satt utanför.

Själva födelsedags dagen var jättemysig. Den började redan på natten innan då Emil bakat mini kladdkakor, MUMS! Och sen på morgonen smällde han smällare och kom sjungandes med frukost på sängen :) (som tur var så låg jag redan vaken, helt ivrig haha, annars hade jag nog skrämts ihjäl smällaren:) Sen fick jag massa presenter som absolut skulle öppnas på en gång :)



Jättesöta trosor fick jag av Emil  Haha, han hade involverat hela butiken för at hitta rätt. De tyckte att han var världens bästa pojkvän när han kom in där i sin motorcykeljacka och skulle ha ett par kärlekstrosor till flickvännen sin :)



Sen fick jag ett par jättefina örhängen av mor och massa plick plock som Emil visste jag ville ha, jag fick bla. min egna lilla lila stapler haha jag tjatade om den hela dagen för den var så söt! (Behöver till när jag häftar ihop min resume med mitt headshot.) Och älskling prickade mitt i prick med ett presentkort på BLICK - Konstnärshandeln :) Jaaa nu kan jag gå lös bland glitter, målafärg och pennor!



(ÄÄlskar grindarna! ↑ :)
Dagen fortsatte med spöregn och blixtrande haha, KALLT var det (därför jag inte ser så glad ut haha hatar att frysa!) men glad blev jag på McDonalds :) Jag skulle ju absolut ha min picnick så vi åkte iväg till min favorit - McDonalds och köpte varm choklad, milkshake och äppelpaj och vidare mot Griffith Park...

Tanka behövde vi, men såklart så var bensinmacken "Out of Gas" HAHA hur ofta händer det?! Haha! Så då fick vi dra till nästa och såklart så hoppar vi till, då LA's gator inte är så jämna...så milkshaken välter och chokladen ut över Emils rygg haha han märkte ingenting -det regnade ju redan haha! Men "picknicken" fick jag haha.. om än inomhus :)

PIZZA fick såklart avsluta dagen! Det gick inte heller så smidigt... haha vi beställde hem och väntade..och väntade.. Efter 2 samtal till pizzerian och 2 1/2 timme senare så kom den äntligen, men det var det värt för vi fick $10 som plåster på såren av pizzerian! :)

Haha, inte den mest tursamaste födelsedagen men myyysig! Tack äskling för den blev så bra! ‹3

Kram från 26 - åringen!



Headshot Mani

Igår kväll satt jag hemma och mös och lyssnade på Neyo (3 almbums maraton;) och fipplade med mina headshot. Det är dags för ett nytt utsick nu när jag har lite mer energi :) (Jobba halvtid är det bästa som finns! :)  Jag satt i över 4 timmar och finslipa på min resume och på mitt cover letter som jag ska skicka med. Haha jag vet lite långsam :)

Sen har jag köpt jättebra kuvert med fönsterruta så att man slipper öppna kuvertet för att se min bild... oftast hamnar man ju i soptunnan innan de ens orkat slita upp kuvertet! TIPS! - Därför ska man helst inte försegla kuvertet.
Jag har ju redan agent haha oj då glömt skriva det :) Jag signade innan jul!! Nu är det nästa steg - utskick till casting directors.

Så nu håller vi tummarna! :)



50 kuvert för ca 45 dollar! Jag vet, men jag tror att det kan vara värt det.



Ja jag valde tillsut vilket headshot jag skulle ha iallfall :) Mycket bättre än det förra.
Tack Sofia för fotningen!

Vaknade på strålande humör idag med världens kreativitet!
För idag är ingen vanlig dag, idag är dagen före Ronja's födelsedag! Haha! Det har vi gått och sjungit ända sen i natt haha :)

Hoppas ni alla också får en strålande dag!
Nu till skapandet!



Skugga på väg :)

Äntligen har jag lyckats fånga denna bild som jag velat så länge, men inte hunnit/vågat ta upp kameran i farten när skuggan ...och Solen :) legat rätt!

Skugga på väg (som att den åker, e på väg:) och skugga på (en) väg :)



Jag och Emil på våran Ninja! ...Jag med puckelrygg ;)


Kram sålänge!



Elysian Park -Terminator Parken?!?!

I helgen så tog vi en sväng till "Elysian Park" som ligger ner mot Downtown.
Detta eviga sökande efter "Terminator Parken" leder till att vi kommer till nya ställen hela tiden :)

Emil vill nämligen hitta lekplatsen/parken som som är med i en nuclear scen i Terminator 2 med Sarah Connor haha!
Någon som har info om exakta breddgrader? ;)



Downtown med Dodger Stadium till vänster





Jag och min Mexar-glassbils glass :) Med Downtown i bakrunden... tyvär var det nog inte här som Terminator scenen spelades in heller... men vinkeln är ändå slående lik! :)





Ja, sånhär utsikt vill vi definitivt inte ha, men coola "Shots" :)



Många parker och utkiksplatser med Downtown utsikt har det blivit, men det kan ju faktikskt vara så att de körde en "Hollywood" på det hela - klippte in downtown i bakrunden eller filmade scenen i en studio?! :)


Kram från Skynet!

LA Art Walk

LA Art Walk! Det var grejer det! :) Jag har velat gå på det hur länge som helst men har bara inte blivit av.. förrän nu!

En gång i månaden så är det liv i luckan nere i downtown - som annars är heelt grått och trist och typ deprimerande - då fullt av gallerier håller kvällsöppet och det kryllar av konstintresserade längs gatorna. Superkul var det! Jag åkte dit med min kompis Patrick och vi gick omkring i massa gallerier och skådade hehe en heeel del olika konsverk... eeh konsverk och konstverk var ju inte riktigt allt.. men allt var ballt iallfall :)

Det var DJ's på nästan alla ställen och live band, musiker på gatorna och om inte det så var det enorma högtalare som lockade en! Grymt var det, allt var såå levande på något sätt, jag kände mig som att jag gick omkring i Brasilien :)



Här hade dom typ disco haha och en massa foodtrucks. Jättemysigt!



Jag och Patrick! ...Med den fina sjalen jag fick i julklapp av syrran :) Love it!
(jag brännde mig lite i solen på dagen, därför jag ser lite rödfläckig ut hehe)



Kvällens grymmaste skapelse hehe var ju helt klart läskedrycken Toronja!
När jag hade svårt att bestämma mig vilken av alla 15 olika smaker man skulle få som sample, så talade ju denna dryck bokstavligen till mig haha! To Ronja!

Helt stört kul, hela kvällen var ju gjord och jag blev så exalterad att de som jobbade där kommer nog alltid tänka på "den där överlyckliga tjejen" när de dricker Toronja haha!
Det betyder tydligen grapefrukt på spanska...komiskt, jag som verkligen inte gillar grapefrukt.. men läsken var jättegod smakade typ som sprite bara :)

Har vi Toronja i sverige tro ?! :)



Snuten/Snuttan i Hollywood!

Nu e det bytt.. namnet på bloggen :) Det var kanske lite långsökt med Snuttan i Hollywood haha jag tyckte iallfall att  var klockrent haha!
Här e vi:

SNUTTAN I HOLLYWOOD med
SNUTEN I HOLLYWOOD :)



Men nu blir det "LA LA LAND"! Det är ju det min blogg alltid hetat också och det är ju där jag bor... just i LA LA LAND!
Och jag har viljat byta länge, men min lilla beslutsångest har ju stått ivägen hihi :)

Kram sålänge

Kändismingel i Vax ;)

Haha jaa, jag och Emil var ute och promenerade härom helgen (hinner ju aldrig blogga:) då vi stötte på en gammal klasskompis till mig. Jag kände knappt igen han, (hade långt hår förut och nu kort:) men han ropade som tur var :)
Han jobbade på Madame Tussauds och var så himla gullig att han fixade in oss!

Vi hade askul när vi minglade omkring bland vaxdockorna haha! Det trodde jag aldrig, men det var så kul att gå omkring och dryga sig hehe :)











HAHA Emil ska betala av maffian pa credit! ;)



Mötte spindelmannen gjorde vi också! Askul hade vil!
Massa kramar!


Resor Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0