3år med Älskling!!!

3 ÅR!!! Jag och Emil har varit tillsammans i 3 år! Och vi firar hela helgen vi (emellan lägenhetsjakten :)
Började i veckan då restaurangen brevid mitt jobb bjöd på lyxmiddag! (de ville vara snälla mot sin grannbyggnad iochmed att vi har en stor parkeringsplats de tycker om att låna hehe) Så jag bjöd med Emil såklart!

Musslor, finfin lax (25 dollar per rätt!) och exklusiv efterrätt haha det var suuperkul och jag var helt exalterad - GRATIS MAT! Jättekul med nya smaker, men helt ärligt så föredrar jag McDonalds och deras äppelpaj! :)





Igår så åkte vi upp till Hollywoodskylten och till "Bronson cave" A.k.a. Batcave, de har spelat in massa filmer där, inklusive Batman. De var filminspelning på G igår oxå, så vi stannade inte så länge. Haha jag joggade ner brevid Emil på motorcykeln haha det var kul, måste sett roligt ut!



THE CAVE :)



På kvällen gick vi på bio och såg RED haha bäästa filmen jag sett på bio på lääänge!!! Asrolig!!! Som Emil sa "De som recenserat denna film har uppenbarligen inte levt en dag på 80 talet" HAHA! Fattar inte att den fått så dålig kritik, den var ju superkul! :) 

E lite stressad nu... Nu ska vi ut och kolla lägenheter och fortsätta firandet av vår 3 års dag! :)
Kraaam♥

Bye Bike!

Ja då var biken såld då! Vi tog en sista ride och så körde jag lite koner -köra snabbt eeh ja, det kan jag ju ;) - men det var lite sorgligt att säja hej då... Men det e inte slutet, vi har ju en till! :)





Sen på kvällen: Hej då nere i garaget :) Men jag e glad ändå... få lite kosing :)

(observera min ut-och-invända skinnjacka haha, det var så svettigt på dagen så jag ville vända och vädra lite haha!)

Kramellikram!


Helg mums!

Nu i all stress att försöka hitta ny rumskompis (våra gamla flyttade för ett par veckor sen) så unnade vi oss lite gottigott :) Vi gjorde hemmagjorda sliders (miniburgare, 5cm i diameter) så man får äta 4 burgare istället för bara 1! :)

Min goda med ägg på! :)





Och lite efterrätt såklart! :) JÄTTEGOTT! MUMS! Värsta bageriet som heter "Porto" har hur mycket bakelser som helst -jättebilligt :)

Nu hoppas vi att nån av alla som kollat på lägenheten ska flytta in!
Nu blir det mer helg unning hihi - ut o äta lite brunch :)
Kram sålänge

Nevada med David Hasselhoff!

Ja, jag tog mig iväg iallafall! :) Jag ville sågärna så jag köpte biljett kl.2 till geyhoundbussen som gick 4! Var nära på att jag missade den haha men springandes till busstationen på andra sidan Hollywood så jag hoppade på en mexare som skjutsade mig sista biten haha! Tack för det Miguel:)

Bussresan i sig e ju en historia försig haha: mentalt störd skakandes smutsig gubbe som ville gifta sig med mig, halvslirrig chips-smaskande man som förföljde mig runt vid bussbytet i San Bernardino -Stationsvakten steppade in och räddade mig- Prostata medicins historier berättandes av mannen i sätet brevid (bla.), Tourettsyndroms kille skrikandes ALLT möjligt genom resans gång -han spillde dessutom ut en öl på golvet som rann på mig och hela handen blev blöt i räddandet av medresenärers väska. Och om jag inte glömt nåt så var den sista incidenten en man som rökte på dass så vi stoppades av polisen och kastade av nikotinmannen... HAHA jag hade iallfall kul under de timmarna jag åkte till Las Vegas! Sen kom Emil och hämtade mig i Vegas :)



Till Laughlin och Riverside Hotel där allt var betalt, vilken lyx! Jag säger bara, BUFFE, BUFFE, BUFFE! :)





Det var såååå sjukt roligt och showen var jättebra! Såg den 2 dar i rad :) Hasselhoff var jättetrevlig och talangfull... och rolig såklart :) Mr. BIG från Americas Got Talent var oxå jättesjysste! (bilden precis ovanför till vänster) Och Emil han e såå grym! Kolla in hans gitarrsolo här!

Önskar att alla helger kunde vara sådär roliga!!! :)
Kramar!!!


Resor Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0