Moonlight Hike!

Ja dagen fortsatte... med en Moonlight Hike! Emil åkte och repa och jag följde med mina roomies Sofia och fredrik till Topanga Canyon! Vi skulle möta upp ett gäng kl 9 och det skulle ta 2 timmar och då var picnic-uppe-på-toppen-pausen inräknad. Jag och Fredrik var redan trötta innan vi ens klivit ur bilen och så fick vi vänta på alla som kom sent (fick jag smaka på egen medicin hehe). Medan vi satt i bilen och vänta så var sofia så brilliant att hon googlade på om mountain lions som finns i Topanga! Eeeh vi blev ju inte mer peppade haha men vi lärde ju oss iallafall hur vi skulle försvara oss om dom attackerade! HAHA!!!
Vi kom äntligen iväg i mörkret och gick och gick och gick.... och gick! Det här var en väg som aldrig tog slut! mitt i mörkret också, man blev ju inte piggare direkt haha! Jag var superhungrig och längtade bara hem till att få äta Emils fantastiska köttfärspaj :)
Så när vi hade gått en timme! Så trodde vi ju att vi skulle vara framme så vi frågade... men då visade det sig att vi ungefär var HALVVÄGS!!! Och sen ska vi tillbaka också! Javisst det var ca. 1 mil !!!! HAHA sååå himla komiskt haha! Värsta äventyret mitt i natten och trodde aldrig vi skulle komma tillbaka haha! (fick ju vänta på diverse fotografering med 30 sek slutartid och vin och röka pauser... mmm nyttigt att hajka vettu! HAHA!



ÄÄÄntligen var vi uppe på toppen och stannade för att fota och picnicka. Jag var så extremt hungrig (trodde jag skulle vara hemma vid den här tiden och äta:) så jag var inte blyg med att knapra deras kex och hummus haha :) Tack vare snackset så klarade jag av att gå tillbaka, men det var en låååååååååång mörk väg haha!
Kom hem kl. halv 3 och sov som en stock! :)

Nästa gång är jag förberedd och vet hur extremt långt det är och ska ha med MAT. Och ta med Emil så jag kan hålla nån i handen :) .....eller vi tar nog motorcykeln och åker upp istället HAHAHAHA!!!


Fidde och sofia på TOPPEN! :)



Naturdag/Meck:)

ååh idag är jag helt mosig haha, igår var en riktig "naturdag" :)
Jag och Emil började dagen med att ta med picnick och åt "frukost"  (vakna sent, kom iväg sent haha så ca kl.halv 2:) uppe vid en jättefin sjö en bit bort. Vi blev tipsade om sjön av Emils förra granne som pratade om att hon och Steve Mcqueen åkte upp dit typ på 70-talet med moppe haha hon var så söt! hon ritade en liten karta och så fick vi inte berätta för någon var den låg:) Så jag säger inte vart hehe;) Vi tog ett varv runt och kollade på djurlivet haha!
Här är en bild från första gången vi var där!



Sköldpaddorna var sååå söta:)


Sen åkte vi till Westwood och UCLA med den nyservade Motorcykeln. Ja vi meckade ju kvällen innan några timmar med smörja och spänna kedjor, växel, koppling, broms, baklampor haha ja helrenovering, jättebra!  haha min baklampa fungerade inte så vi köpte en ficklampa på 99cent store och tryckte in som baklyse HAHA klockrent ju! 
Och sen såklart åt vi lite glass på Diddy Riese :)



Downtowndag

Ja nu så smälter dagarna ihop ganska mycket, håller inte reda på dom nu så skriver lite hipp som happ :)
Häromdagen så åkte vi på utflykt nedåt downtown och till en park Emil har tjeckat in... vi har nämligen försökt att hitta denna park med utsikt över downtown  som är med i Terminator 2 haha! Vi vet fortfarande inte om vi lyckats haha, men det var en mysig park :)

Sen så åkte vi vidare till "Fashion District" haha såå roligt att det kallas det, det är typ som skärholmens loppis haha! Det är som gränder och gator med massa billiga kopior och småaffärer som vi strosa runt i, jättekul! men mindre kul är parkeringen där! Nästan helt omöjligt t.om. för MC (om man inte vill betala förståss :) så vi skyndade oss igenom ganska snabbt, jag kollade in sandaler och Emil leksaker haha! (elektronik och ipodkopior o sånt :)

Sen fynda vi värsta korven! 2 för $5 och oj vad mätt jag blev. Haha emil sa "mustard" , jag sa "everything" hahaha kolla in bilden nedan och se om du ser nån korv med bröd?!  haha så komiskt, massa grejs som hon öste på över! Avocado och paprika MUMS! gott var det!


Hollywood soppa!

Haha provade jag på länkfunktionen i förra inlägget eller vad haha det var kul :)

I dagarna så har vi uträttat massa "skubb"  (..grejer... :) och glidit omkring i Hollywood i det soliga vädret :) Sååå himla skönt att vara ledig nu! Vi hitta ett jättemysigt hak där de hade soppa för 4 dollar, perfekt! Det tod en evighet för dom och de gjorde lite fel och så, men det var bara bra, för vi fick extra bröd (jag äälskar ju bröd:) de tog dessutom 25 cents per brödskiva haha (amerika!) så det kändes ännu mera värdefullt! och så fick vi potatismos till! jag blev ju tvungen att fota :) Jättegott var det!





Gitarrmannen:)

Haha! ja det är min baby det! I början när vi träffades var han motorcykelmannen haha! (Internet har varit nere så jag uppdaterar lite i efterhand :)

Här är sen Emils spelning med hans band divenium ! Han är riktigt GRYYYYM !!! Önskar att hela världen får se honom! Du är bäst! (Skojjar inte:) Om det är någon som tvivlar, kolla in HÄR ! :)



Emil Rohbe med Divenium på "King King", Hollywood!

Blast from the Past

Haha ja eller vad man nu säger :) Idag var jag iväg en sväng och träffade en gammal lärare från sverige jag inte sett på flera år! Haha det var jättekul, även om jag var liiite för nyvaken för att hålla en konversation (haha jag vet klockan var 11 på morgonen haha men det är ju tidigt nu när jag är på "recovery" efter skolan haha)

Jag blev bjuden på värsta frukosten på ett jättemysigt ställe som ligger på gatan nedanför Hollywoodskylten med mysig träbodkänsla haha alltså allt var i trä! Jag har ju som vanligt svårt att bestämma mig och menyn var lite för lång sådär på "morgonen" ;)  Stackars Lennart fick gå igenom och disskutera menyn med mig haha (servitrisen fick iallafall betalt för att springa fram och tillbaka och visa hur brödet såg ut osv. haha) men det blev tillslut två Denver- omeletter och två STORA glas färskpressad juice :)
Vi pratade om gamla minnen, MI, mikrofoner, New Age, musik och Westlake högtalare såklart ;)
Tack för frukosten Lennart!



Sen hem och gav min kära Emil mina rester hihi, han blev jätteglad! :)
Efter en långpromenad i solen (kanske inte sååå lång, men den kändes lång för jag var så trött :) så deckade trötta jag nån timme medan Emil meckade nya mikrofoner på sin guitar. Nu ska jag gå och äta en delikatoboll! (från IKEA:)

MI 2007-2010

Ett collage med MI-minnen :)
Sommar partäj på Henry Fondas "Music Box", Emils graduation 2008, plugg, plugg, plugg och sång, sång, sång. Rep och Emil med kareokee maskinen i vocallabs såklart:) plus av ett av de få foton jag har från bibblan där jag spenderat mååånga timmar!
Thanks and hi, MI ! (typ som tack och hej, fast rimmande haha;)


GRADUATED!

Just nu sitter jag och kollar på "family Crews" (vet inte om det går i sverige men jaja:) och jag håller på att garva på mig! HAHAHA! Jag tror bara att jag e så lycklig över att ha taagit examen haha! Allt e typ kul nu hahaha!

JAA! Igår var den officiella "graduation" på "The Wiltern" med massa babbel och diplomutdelning haha! Efter det så bjöd Emil på Lunch och vi fortsatte vidare till en second hand butik i  west hollywood, där vi åkte förbi lite gatufynd som vi såklart stannade vid och spana in! Det var asfräscha möbler, en tv-bänk som vi behöver (inge snyggt med tvn på en pall inlindad i kablar och jullysen haha) men lite svårt att ta hem en tv- bänk på motorcykeln haha! Som tur e har vi snälla roomates som kom och hämta upp oss med saaben:) Tack för det (de hittade en fotölj till dom så det var ju bra:)
Medan vi stog och väntade så hade vi diverse åskådare som kommentera och ropa från balkongen och andra som ville köpa möblerna haha!
Vi avslutade dagen med att äta på "Aroma", jysste ställe med asgott bröd haha, jag köpte med mig en limpa hem :)

Ingen aning varför kameran krånglade och gjorde suddiga bilder, Emil kanska var så nervös när han fota ;)
Här är iallafall när jag tar emot mitt diplom i min fina klänning jag fått av Emil!





OOOWIII! I'm FREEEE!

Friiii som en fågel !

Jag kan inte fatta, jag är nog fortfarande i chock... att jag aldrig mer måste till Musicians Institute igen! Idag var min sista tenta! (vilken var lättare än min första haha!) Helt ovant.. det har ju varit mitt liv, inte bara att gå på lektioner utan övat, övat, övat och uppträtt, uppträtt, uppträtt :)

Det förrsta året jag bodde här så bodde jag på samma gata som skolan så det blev många sena nätter man satt kvar i "vocal labs" och övade och sjöng:) helt konstigt att se tillbaka på, det känns snarare som 5-6 år jag bott på MI :)
Har lärt mig så himla mycket de här åren, först vocal programmet, sen keyboard, och nu independent artist haha räckte inte med ett program ;) Nu är jag så glad att lämna MI, så less på hur den skolan sköts (plus att det har blivit sämre) men tänkte idag tillbaka på alla gamla goda minnen och tänkte sätta ihop ett collage, men nu måste jag sova :) 

2 Ninjor i garaget!

VILKEN DAG! Efter skolan så kom Emil och hämtade upp mig i det superfina vädret :) Vi var ute och körde runt heeela dagen, jättemysigt, idag kunde vi tom åka utan jackor! Vi var till Target och jag prova en jättefin klänning som jag fick av Emil :) vi åt grekisk mat, åkte till downtown, tillbaka till Target hehe ja åkte runt helt enkelt :)
Sen kom vi på en briliant ide! Vi åkte och kolla på en motorcykel! JAA vad kul, en till kawasaki!!! Så vi slog till och köpte den här också tilsammans! Nu kan vi åka brevid varandra:) Jättekul! Emil blev så extremt exalterad haha och därför lite orolig över min reaktion - att jag blev lika exalterad över att hitta en konstnärshandel över gatan haha! Vilken dag! Nu har vi 2 ninjor i garaget! :)

Warning 4 PINKS!

Efter Malibu tog Emil mig till diddy riese och bjöd mig på glass och brownie! :) Jättegott! Den här gången smygfotade jag hehe ;) Fotade kön också, det är alltid lång kö dit, det här är inte ens hela :)  ...



Som om vi inte fick nog av den kön så överaskade Emil mig och vi åkte till "Pinks" (jag har velat gå dit sen jag flyttade hit men det är alltid så sjuuukt lång kö dit så har aldrig blivit av haha!) Kolla in kön!!! heeelt sjukt, och så är det varje dag! Den går runt hörnet och sen kringelkrokar innan man kommer fram till kassan!
Vi stog i kö i 1 och 1/2 TIMME!!! HAHA helt galet! Tror inte man får höga förväntningar i den kön! haha!

Pinks är jättekänt här i Hollywood för deras korvar som sålts sen 30-talet! Men jag är heeelt chockad! Amerikanarna är ju grundlurade!!! Det var den äckligaste korven vi någonsin ätit!!! -Med eller utan förväntningar (och med eller utan geggan på korven haha) haha men har man väntat så pass länge och betalat $ 3.30 för en liten korv så blir betyget inte bättre haha! Men pommesen var supergoda! :)

Så varning VARNING, om du kommer hit, gå inte dit! Jag LOVAR - IKEA-korvar är 1000 gånger godare!!!

Malibu måleri

Åh vilken mysig dag jag och min baby hade :) Vi tog mc:n ner till Malibu och mös. Vi köpte med oss subway mackor och åt innan vi målade, eller vi ritade med pennor som vi sen "blötte" med vatten. Jag fick ju en genial ide också, att doppa penseln i havet! JA! coolt med en måling med malibu vatten ! Emil tyckte att iden var lika genial några timmar senare- då han hade torkat HAHA!!! Vi blev helt blöta och sandiga!
Men jag var så lycklig över att det kom en fågel som ville bli porträtterad haha så det gjorde inget :)





Här är bilder från Zuma Beach i Malibu, en lite längre bit bort!


Final Countdown!!!

JAAAAAAA! Inga mer lektioner! Idag var min sista skoldag på MI och alla projekt är klara och inlämmnade! JAG KAN NU ANDAS! vilket jag knappt kunnat på 2 1/2 år (förutom på loven:) . Nu har jag bara slutproven kvar, men de är de minsta problemen, skriftligt går ju undan, jamena, allt som blir klart på under 3 timmar är ju snabbt :)

Så nästa vecka är det officiellt "graduation" ! Nu ska jag vila upp mig lite efter seeena nätter :) kram

Oscars

Ja nu här i hollywood så håller alla "stars" på att ta sig ut från kodakteatern, bara gatan ner härifrån.
Ganska konstigt att se Oscars, något så stort event så nära en! Det här är ioch för sig 3:e Oscars som jag bott här:) Jag samlade ihop lite bilder från 2008 och från idag när vi var ute och gick. Vi blev "metalldetektorrerade" haha för att gå på gatan haha så komiskt :) haha vi stog iochförsig och kollade efter snipers på taken så amerika har påverkat oss haha! Sen blev vi dyngsura av regnet! När ska regnperioden sluta här ?!

Jag bodde med utsikt precis över Hollywood Blvd. förut så jag fotade från mitt fönster då. Sen lite närmre bilder.



Grattis Sandra Bullock till din Oscars! Äntligen, hon verkar så go och jordnära :) kram från Hollywood News haha:)

Diddy Glass!

Idag efter skolan så åkte jag och Emil till Westwood en sväng (det är där UCLA ligger)
Där ligger mitt favvo glass hak "Diddy Riese" MUMS! Det bästa av allt är att de är billiga! De har supermumsiga kakor som dom gör själva där och deras specialitet är glass sandwichs! Man väljer själv vilken/ vilka 2 kakor man vill ha och sen vilken glasssort i mitten! Och en sån kostar 1.50!!! Och det är såå himla gott. De har 3 kulor glass för 2 dollar!!! (typ som i sverige 1992 haha) Sen kan man köpa en kaka för 35 cent asgoda brownies osv..haha värsta reklamen:) Jag är helt amazed över hur gott och billigt det kan vara:) Mitt motto "ju billigare, desto godare" haha! Bästa stället i LA skulle jag vilja säga:)
Jag försökte fota där men blev tillsagd så jag tog en bild från deras hemsida istället:)

Idag åt jag jordgubbsglass med vit choklad-kaka :) jag vill ha meeeer :)
Tack för glassen baby:) 



Nu blir det plugg plugg, sista veckan nästa vecka! kram kram

Musik

Just nu ligger jag hemma på golvet i solen och vilar lite:) Vi har spelat in hela morgonen...rättare sagt eftermiddagen ;) Jättekul, om än lite mycket med 3 låtar och 2 viljor :) men ressultaten blev bra och nu ska vi spela in lite mer sång! Ska lägga upp lite mer sång tips sen också (inte för jag använt några själv idag, är förtfarande lite raspig efter jag tappa rösten förut och ändå så sjunger jag utan att värma upp! FY RONJA! ;)

Här är ett coolt konstverk från museum i New York!



Tapes Tapes Baby!




Dagens kommentar!

Haha! Gud vad roligt! Min lärare och jag satt och filosoferade lite "one-on-one" om att jag alltid stressad, orolig och tänker alldeles för mycket osv.. :) vi ska egentligen diskutera musik och mitt låtskrivande osv. men man glider ju lätt in på annat:)
När vi pratar vidare så säger han helt plötsligt "I think you are ready to be a mother!" haha gud vad kul!!! ... that would probobly solve all your problems, och så började han prata om hur bra mamma jag skulle bli osv, HAHA gud vad roligt!!! Men vad han säger är lite sant, min kära pojkvän har faktiskt också sagt samma sak till mig haha .... men jag vill nog vänta lite :)  kram sålänge!

Save The Peak

Jajusste! Det var värsta kuppen på Hollywoodskylten, jag trodde att det var några rebeller som varit framme på natten haha, men tydligen var det en välgörenhetskupp! Ja de planerar att skövla mark (ovanligt!) för att bygga miljondollar hus uppe vid peaken vid Hollywoodskylten!
"Save The Peak" satte dom på ovanpå Hollywoodskylten och är för att samla in pengar så man kan förhindra skövlingen. De hade to.m. fundraising för att finansiera denna "kupp" :)



Under "Save The Peak" ska det ju egentligen se ut såhär :)



Jag och Emil ♥

Resor Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0