Universal Studios

Emil och jag åkte iväg till North Hollywood och Universal Studios för att utnyttja vårat årspass. (Jag hade ingen aning om vart vi skulle, Emil drog iväg mig:) Efter att ha köpt en subway macka som vi lyckades smuggla förbi securityn så blev vi nekade att komma in! VA? Snacka om besvikelse, där har vi betalt tunnelbana (som dessutom höjts från förra gången vi åkte, visserligen med 25 cents haha men allt var bara emot oss!) Det är vissa "blackout dates" då man inte får komma in på årspassen (om man inte betalar ytterligare 20 dollar!) haha sååå typiskt, varför just den dagen då vi för en gångs skull tar oss dit haha!

Motarbetade ser vi ljuset i form av en kö som ledde till gratis glass! JAAA! En slags mini mcflurry men inte så god haha!
Med nya krafter insisterar Emil att vi ska försöka igen haha så vi ger oss på en ny kö där vi återigen blir nekade. Vi hör de neka andra i kön men vi provar ändå igen haha. 3:e gången gilt så kokar Emil ihop en historia om att vi kört 3 timmar från Laguna Beah HAHA och chefen kommer och konfronterar Emil som hon ser har en Hollywood adress... haha såå komiskt. Blev riktigt impad där av Emils improvisation som förklarade att det var en gammal adress osv.. haha... 5 minuter senare blir vi insläppta!!!



Jagad av terminator :)

På studio tour ↓





"Jaws" (Hajen) ↑

Hotellet från filmen "Psyko" ↓





Från "War of the Worlds" settet ↑

En stooor blue screen där de filmar havsscener framför ↓



Ja det vi lärde oss var ju att man måste vara riiktigt på för att få nåt här i Amerikatt! ;)

Allt går bara man vill!




Kommentarer
Postat av: Mor

Vad häftigt !!! coola bilder,terminatorbilden var urkul,vilken tur att Emil var på där så ni kom in!!!Trist bara att ni måste hålla på o tjafsa så fast ni har årskortet...typiskt .roligt jag somnade faktiskt häromkvällen till en av hajenfilmerna(som jag ju sett allihop, men så rofyllt att somna till haha)

2010-07-12 @ 11:30:39
Postat av: Tobbe -> Tomelillas största blogg...

Hej, Du är i final i Veckans blogg! =)

Du gäller det att samla på dig röster..

För mer info kolla in detta inlägg: http://tobbees.com/finalisterna-i-veckans-blogg/



Kram :)

2010-07-12 @ 22:57:27
URL: http://tobbees.com/blogg/
Postat av: Agnes

Tur att ni kom in till slut iallafall! :)

har också varit där, rätt tufft att se allt.



kram

2010-07-13 @ 15:58:41
URL: http://www.nattstad.se/agnesallgen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Resor Blogg listad på Bloggtoppen.se