Outfiten som saknade bälte ;)

Idag åkte vi runt lite och hamnade på en yard sale! De är alltid roliga, men idag var det extra kul för han som var "bizznissman" var så himla rolig haha! Han kom från Puerto Rico och babblade på en hel del haha! Han försökte sälja foton från han och frugans semester haha "These pictures is from Kuva" (kuba) jättefina men nej tack :)

Han skulle stajla mig också för han jobbade på Dolce Gabbana sa han... Han berättade hur jag skulle ha håret och min outfit var snygg, men jag skulle ha ett bälte till - hans frus gamla såklart haha!
Sen kom frugan ut med vitaminvatten och bjöd på!
Emil spanade in ett par lampor till motorcykeln och gick iväg för att hämta och jämföra... då kommer en annan kotte och haffar lamporna haha så det blev värsta kalabaliken haha! Lamporna kostade bara 10 cent så Emil fick en av "kotten" :)

Kan ju inte bli bättre, glada människor ute i solen och så fick vi gratis vatten och lampa!!! :) Kanon!

Det här är outfiten som saknade bälte haha ;)



Klockren outfit - 18 dollar! Det är liksom 130 kronor!!!

Jeans: H&M (barnavdelningen :) På REA 10 dollar!

Topp: Miss Sixty på second hand 8 dollar! (Tack för den Emil :)

kramar!

HAPPY FRIDAY!!!

Happy Friday! Jaa lite i efterskott haha men jag älskar fedagar! Igår var verkligen happy friday :) Jag älskar mitt jobb! Nu har jag kommit in mer i "ekorrehjulet" haha men jobbigt att jag somnar varje kväll vid 9!

Jag jobbar i världens coolaste byggnad med massa jyssta musiker, kan knappt ha det bättre! ...Jo, uppe på vita duken ;)

Mutato Muzika!







Nästan all interiör går i samma gröna färg som byggnaden, jättecoolt! Och kolla in bordet med cykeldäck till "ben" :) Haft en supervecka! Organiserat i den nya studion, rullat kablar som jag älskar haha och massa kul!

Idag får vi se vad som hitts på :)
Kram sålänge!





48 h Film Contest!

Hallå hej! I helgen så pågick och avslutades 48 hour film contest som jag tog del av :)
Vi var och spelade in i Venice beach hela dagen så trötta var vi allihopa allihopa :) (Jättetrött nu med haha)

Kl. 7 på Fredagskvällen så delas det ut kategorier till alla lag (jag var med i Venice Beach laget) och därefter skrivs manuset (blev klart 3 på natten som jag låg och läste från min mobil i sängen:) kl.6 på lördagmorgon var det calltime för crew och vi skådisar kom kl. 8. Filma hela lördagen, klippa och editera söndagen och lämna in senast kl. 7 på söndagkvällen. Filmerna visas på biografer runt om i landet (världen eftersom hela klotet är med och tävlar) och en vinnare utses att tävla mot övriga vinnare runtom i världen! Vinnarlagets film visas på Cannes filmfestival!
Det är det som kallas 48 hour film contest!

Diggar denna bild supermycket! Klockren!
Jag som 80-tals dansare med Tracy som "Grandma-convict" haha!
Craazzzy! :)





Lite cast&crew. Heeelt trötta!

Jag får "my hair done" HAHA ;) Glammigt med alla kartonger och bråte i bakrunden ;) hehe :)



Galen komedifilm om tummbrottning haha, riktigt djupt ;) Men erfarenhet och jag träffade massa jyssta personer OCH jag är överlycklig för min credit - IMDB!!! YEEEY! :)

THANK YOU "Out On A Limb Pictures team"!!!

Kramar sålänge!

Längtar till pensionen...

Haha ja guuvad jag längtar tills jag går i pension... sitta och mysa, ingen stress :)
Jag är uppenbarligen inte menad att jobba 9-5 jobb haha vilket jag alltid vetat, bara så länge sen som jag jobbade heltid att jag förträngt haha!
Men oj vad det känns starkt nu. Känner mig så instängd och som att min frihet inte finns kvar. Jag MÅSTE vara kreativ!

Jag trivs jättebra på jobbet, är jättetacksam och det passar mig perfekt, det är inte det... oförklarligt... bara en kreativ själ som förstår till fullo skulle jag tro.

Det är det här lugnet jag längtar till :)



Lånade bilden från min kära mor :) Önskar jag kunde varit där med dig :)

Hade möte med mitt filmcrew idag också vilket gick superbra! Kommer vara upptagen med det nu också, så antagligen kommer bloggandet saktas ner rejääält iochmed jobbet oxå. Aaah det ska bli så kuul! Jag var så exalterad att jag babblade huvet av mig själv hahaha!

Ja, jobba med film, det skulle jag kunna göra 9 - 9!



Semesteravslutning

Haha ja idag var det semesteravslutning :) Imorn blir det till jobbet så idag ville jag bara tat lungt och picknicka :)
Jag och Emil åkte till en jättemysig sjö dit vi brukar åka och varva ner :)









Vi låg under ett träd och mös i solen, åt picknick mackor och spelade Italenskt kortspel :)

Hörs snart, får se hur det blir nu när semestern är över :)
kramar!


Besatt!

Haha ja, jag är helt besatt.. av mig själv haha nämen av bilderna på mig själv. I en vecka har jag suttit med headshotsen för att sålla ut, ner till topp 10 som blev topp 20 istället ;)

Jag har knappt gjort något annat (svårt för beslut:) men tog en paus för att gå på en screening... förhandsvisning på svenska ja jusste ;) av "Twelve" tillsammans med en kompis. Haha vi skulle ha kommit tidigare för det var heelt överbokat så vi kom inte in, men det gjorde inget, jag hade mycket roligare än att gå på bio haha..
Jag och Patrick gick bara runt i en liten design affär i säkert 2 timmar och babblade om allt från träslag till hur man kan få el genom två potatisar haha! Så sjuukt kul sen på en mataffär med gratis provsmak haha och mer prat... helt galet, hur 4 timmar flög iväg haha!

Iallfall tillbaka till bilderna :) Nu är jag äntligen klar med färger, retuchering osv... på mina topp 20.
Jag har varit jättenoga med att ha skärpa på ögonen, vilket Sofia verkligen lyckades med! Kolla den inzoomade bilden, man ser liksom Sofia och t.om hennes mamma som höll upp reflektorn. Och det här är dessutom sämre kvalitet bild (en Png.-bild) alltså jag fotade skärmen med datorn när jag jobbade i photoshop! Snacka om skärpa!



Nu kommer det svåraste - att sålla ut till 1 enda!

Wish me luck ;)



Ps. Knät är mycket bättre, igår kunde jag gå upp för trappsteg! :) Nu är det mest blåmärken och skrapsår kvar :) DS.




Fullärd!

Ja nu är jag fullärd motorcyklist! Man är inte det förrän man har ramlat! Jag citerar min mamma:

"Det stora är inte att aldrig falla, det stora är att resa sig efter fallet"


Så sant, så sant! Jag mår jättebra, föll lite, men jag reste mig och körde hem 2 timmar med en skramlig rackare :) (Vi var långt borta i Calabasas och Topanga Canyon).
Blev mycket starkare av det och inte rädd för att ramla längre, nu har jag ju gjort det och det blev bara lite skrapsår (fick skrapsår på armen och på bröstet och to.m sand in i BH:n haha men landade mjukt iallfall HAHA!) och haltande haha! Nämen skadade knät lite så det svullnade upp, idag är svullnaden nere men kan knappt böja benet :(  Hela vänstra sidan värker lite, och "tumm-dynorna" haha men det läker snart! :)



Visst var det läskigt! Jag blev chockad och hyperventilera, men lugnade mig snabbt när Emil påminnde om att jag inte har försäkring haha! Det kan ju bli dyrt! För snubbarna som stannade och ville hjälpa ville även ringa ambulans. Vilket de förmodligen gjorde...

Det mest dramatiska var ju den amerikanska utryckningen hahaha!
Förutom de i de 2 bilarna som stannade och satte sig brevid mig så kom polisen, ambulansen och en brandbil! AMERIKA! HAHA!
De frågade ut mig och skulle testa hur pass mycket i chock jag var och frågade om jag visste vilken dag det var, haha det vet jag aldrig haha men jag passerade gåtorna (mitt namn visste jag klart och tydligt haha!)

Jag blev värsta stålkvinnan i oron över att ambulansen skulle ta med mig och lät inte ens Emil hålla om mig haha, jag putta bort han och fräste
"Nej, dalta med mig sen, nu måste jag verka normal" HAHAHA så sjukt kul! Han var så bra så! :)





(Mamma jag hade jacka och handskar när jag körde: ;)

Efter vi sagt till ambulans, brandkår och polis att det var lugnt och små-ljög lite om att vi skulle följa polisens ord om att bogsera hem motorcykeln så åkte de iväg... och Emil gjorde mig på bättre humör med att fota , det blir jag alltid glad av :)

Det gick bara lite för snabbt för mig i en snäv U - kurva och så tar ju inte bromsarna på sand. Om jag inte satt mig upp på "hästen" direkt så kanske jag inte vågat sen?! STARKT, stolt över mig själv :)

Tack Emil för en annars mysig dag, med kycklingwrap på stranden i Malibu och massa andra finfina kurvor :) För jag är faktiskt en toppenförare, det säger to.m Emil, att jag kör som en Gud! Men Gud kan ju inte heller alltid vara perfekt ;)

Filmroll!!! :)

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Guva kul!!! Jag fick rollen!!! Jag var ju på audition häromdagen till en kortfilm som ska spelas in om ett par veckor och vara med i "48 hour film contest". Jag är så himla exalterad!
Jag bestämde att om jag får rollen så ska jag skapa en ny kategori - ACTING :) så det gjorde jag, och la dit ett par andra inlägg sen tidigare också :)

Lägger upp lite foton sen shootet häromdagen. Det är några favvisar som jag inte ska använda, som inte går att använda som "Headshot" - Det är för mycket hår i ansiktet, för suddigt eller bara inte passar.
Ett Headshot här i Hollywood är nämligen inte bara ett vanligt porträttfotto, det finns en massa "regler" (som jag inte alls föjlde på mitt förra headshot haha!)








Haha ja kul hade jag, de e ju klart, fick ju värsta ego boosten haha ;)

Lägger upp den jag ska använda sen när jag bestämt vilken och har färgkorrekterat osv...
Annars är min favorit den högst upp i högra hörnet, men har för mycket hår i ansiktet för att "bli godkänd"

Whatya think?! :)

♥ från Ronja

Resor Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0