Palm Springs!

Åh vad mysigt! Vi åkte upp i Palm Springs Tram som går upp i bergen, aascoolt! Men KALLT! :) Det var som att komma till sverige på 10 minuter haha! Från att sitta i solen och äta pizza till snöbollskrig!

Det var jättevackert!
Vi luffsade omkring i snön och sen gick vi in och åt lite matsäck - kalkonmackor :)



Den här lilla tog oss upp till 2500 meter!





Jag och Emil med Palm Springs nedanför oss



Alla vindkraftverk, typiskt för P.S.



Eric bakar ihop en snöboll (Det var myyycket mer snö sen...burr!)







Utsikten var jättecool när solen gått ner!

Sen åkte vi "hem" och åt massa rester och fortsatte med att kolla på Back to The Future part 2 & 3 HAHA!
...Jag tvingade dom lite ;)

Kramkram och glad 1:a Advent!


Happy Thanksgiving!

Happy Thanksgiving! Lite i efterskott men men :) Har ju inget internet nånstans.. Jag och Emil blev medbjudna till Palm Springs där vi firade Thanksgiving med ett amerikanskt par som har en condo här. Jag trodde det skulle vara sol och bad i öknen haha men icke, det e suuperkallt, plus att det är kakelgolv här så det e ju råkallt haha!

Det är jättefint där vi bor, massa apelsin och citronträd overallt :)



Eric plockar frukt!





Stacey, Eric och Emil nar vi gick och strosa på huvudgatan i downtown Palm Springs.
Ute på stan hittade vi även en avlägsen släkting till Emil ;) Lite lika faktiskt... :)



Sen akte vi och laga massa maat, at turkey med massa tillbehör såklart! Och sen kollade vi på klassikern "Back to The Future" ! Klockeren alltså! :)

Kram sålänge!

Choose Shoes!?!

Haha oj vilket dilemma jag hade igar ;) Jag tog Tbanan ner till downtown för att kolla in en affär ala ÖB som en kollega tipsat om HAHA! Det var grymt! Jag lämna Emil hemma eftersom jag kände på mig att det skulle ta tid :)

Jag var där i över 3 timmar haha, men då var det ju 3 våningar haha! Jag fastnade på SKO avdelningen där jag hittade ett par jättesnygga skoor som jag ville ha... men vilket färg_? AAAh min beslutsångest gjorde att jag provade skor fram och tillbaka över i 1 timme och 50 minuter! Jag gick iväg till jackavdelningen och provade ihop med svart jacka, beige jacka och vit jacka HAHA värsta projektet!

Vilken färg tycker du, svarta eller bruna?



Jag köpte dom svarta, ett säkert kort, passar till allt! :)
Det e liksom Southpole skor och kostade 140 svenska kronor! Me loove :)
Det får man ju knappt ett par flipflop för i sverige HAHA! ;)

kramkram!

Socker & Lopp bomb

Haha ja inte i samma recept såklart ;)
Dagen började med att "beställa" experter som ska komma in och köra en "Lopp-bomb". Alltså "röka ut" stället från loppor haha. (från hundar)

Sen bjöds det på socker bomb! De såg så coola ut att jag blev tvungen att sampla lite.. tog ett litet hörn från typ 7 styckna hehe :) MUMSI!



Nu blir det Bollywood film och förbreda mig inför all packning. JAAA jusste vi har hittat lägenet:)

Kram från tröttis (inte bra att börja dagen med socker sådär :)

I Studion på Mutato Muzika!

AAsroligt, jag blev "inkallad" till studion att sjunga av chefen. Superkul, det det ska vara en 30 sekunders låt till en A-sida på en vinylsingel som ska ges till massa kändisar på en välgörenhetsgala här i Los Angeles! Haha grymt kul var det! Min chef Mark Mothersbaugh ska vara på B-sidan och med samma text som jag sjunger "håller han tal" :)

Vinylsingeln kommer i en kartongliknande förpackning med nål som man viker ihop till el vinylspelare! GRYMT! Så man spelar skivan själv med hjälp av en penna eller dylikt som man snurrar skivan med manuellt! Sååå coolt!  





Jag i studion på Mutato Muzika! :)

De la på sjuukt mycket autotune (en pitchcorrector som ger ett robotliknande sound om man maxar -som Cher får för de drar på på max) ja för att få ett vrickat sound, så hur bra det låter vet jag inte ;)



(Har kollat 2 lägenheter idag också.. måste ha kollat drygt 25 lägenheter nu! Puh!)
Kramkram sålänge!

Happy Halloween!

Vilken mysig halloween helg! Traditionen att karva pumpa e jättekul tycker jag, det ska jag fortsätta med :) Men vet inte om man kan få tag på en så billigt i Sverige dock...

Jag köpte en minipumpa på 99 cent store och Emil fick nöja sig med 2 mandariner HAHA! (Som dessutom var gratis- vi fick dom av en kvinna som plockade dom från sin trädgård på ett ställe vi kollade på haha!)





Så söta maandarinerna (De syntes inte så bra i mörkret:)

Vi picknickade i Lake Balboa med den traditionella dejtkycklingwrappen :)
Och sen var vi var iväg till "The Valley" och spelade minigolf på "Magic Castle Park", JÄÄTTE KUUL!!! Första gången jag spelar minigolf i USA och såklart så räcker det inte för amerikanarna med vanliga banor, nej det var massa småhus och vattenfall och man fick tom. välja färg på sin golfboll haha! :)



Emil med sin gröna golfboll :)



Inte att glömma att vi kolla på lägenheter och mittuppiallt så ser vi massa halvnakna män och dragqueens.. jaha vi har hamnat i en Halloweenparad ;)





Jätteskönt att göra massa kul emellan lägenhetsletandet, inte BARA sitta vid datorn och kolla annonser eller ute o spana efter "for rent" skyltar haha! Nä nu får vi hitta nåt :)

Kraam!

Resor Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0