BEST BLOG - 2010!

JAAA!!! Jag vann bästa blogg 2010! HAHA iallafall av min kära pojkvän! Så söt, han sa "Den bästa händelsen i år är helt klart din blogg!"
Inte för att det har gått så långt av året haha ;) men ändå, jag blev superglad!
Att mitt 18-dagars bloggande kunde bli så uppskattat :) tack för the support älskling!
Tack och adjö Januari, Nu in på månad 2 :)
KRAM !


Ny Musik!

Hej! Det blev ingen ny skinnjacka igår, letade som tusan i affärerna längs 3:rd promenade i Santa Monica men hittade ingen bra :( ... men det har gjorts ny musik!
Jag skrev filmmusik till en scen från "Bewitched" (med nicole kidman och will farell) som blev riktigt bra! Synd att det är skolarbete och inte den musiken dom ska ha i filmen haha!
Och sen så skrev min pojkvän en ny låt häromdagen och jag fick sjunga in lite. Jag älskar den! Precis min stil och så himla rolig att sjunga också:)
Lyssna på ett sample på www.emilrohbe.com

Kram sålänge!

Myskväll & Mysdag

Helt trött idag, körde motorcykel igår och blev ju helt stressad av alla bilar haha! Där satt jag och typ fräste på svenska "Nä nu får du vänta" haha inte för att dom förstår, men det känndes bättre för lilla mig som inte ens kan köra bil ;)
På kvällen så sommnade jag i soffan medan jag pluggade haha, sen kom Emil hem från repet och vi hade myskväll, spelade backammon och åt ostbricka (= jag äter ost och kex osv.. och Emil doritos haha!)
Nu ska vi ha mysdag och åka till Santa Monica och fortsätta jakten på en skinnjacka :)

Kidnappad!

Jajusste, var så trött när jag kom hem igår så jag orkade inte skriva... Emil kidnappade iväg mig på en motorcykeltur! Jättemysigt! Vi åkte iväg runt halv 11 på kvällen och åkte till Santa Monica, det var jättemysigt!
(vi funderar på att flytta dit...?! Våra rumskompisar vill också det, men vi får se, det blir så krångligt med massa amerikansk byråkrati haha!)
¦
Emil åt en pizzaslice och bjöd mig på en Banana Split! Mums vad gott...lite kallt bara:)
Inne på stället där vi satt så spelade dom all möjlig galen musik med musikvideos och så kom en låt som heter "on a boat" HAHA vad rolig! värsta parodin på "bling bling hip hop" sjukt kul!
Tack för Bananen älskling! Glass gör mig alltid glad!

Grattis Miss J!

Grattis på födelsedagen Judith! Nu är det endast 3 timmar kvar av fdagen för dig i sverige, men som jag brukar säga- här så är det en hel dag kvar! ;) Hoppas att du hade en superb dag!
Jag var jättetrött igår natt när jag ringde och gratta min kära vän haha stackarn hon fick springa ut från lektionen för att svara hihi! Men jag tycker att man är berättigad till nästan vadsomhelst på sin födesedag :)
Här är ifrån när vi var i Zuma beach i Malibu när hon kom och hälsade på förra sommaren!

Sol sol sol... och en Gran!

Haha jaaaa vad rooligt! Idag är det varmt ute, slutet av januari och jag kunde knata till skolan i linne! jaaa nu är det sweet att bo i LA :) Jag skyndade mig så jag blev tom. lite svettig haha love it! ( Jag hatar att frysa! Ja det är nog det jag klarar minst av...det som knäcker mig lättast haha! nej nu vet hela världen om mina superkrafters kryptonit haha! ) Iallafall när jag gick ner längs backarna mot skolan och Hollywood Blvd. så e det ju såklart hundsk%t högar - men de är jag ju van vid! men det var så komiskt att där gick jag i linne och njöt av solen och så där helt plötsligt på marken så ligger en gran! HAHA! Det är komik :)

HIP HOP

Sitter och tittar på VH1's "100 Greatest HIP HOP Songs" aaah I LOVE IT!!! Inte nån luffig lista, utan en grym måste jag säga! Har hållt på i timmar nu medan jag jobbat med datorn och har räknat ned med Slick Rick, Tribe Called Quest, LL Cool J, De La Soul... alla old school men även nya :) Blev lite förvånad över att "The Message" med Furious Five kom 5:a!? trodde den skulle vara 1:a ! Grymt, mer av detta!
... nu kom Rappers Delight på 2:a plats (Sugarhill Gang ) ...spännande haha, jag älskar det här :)    ...reklam...aaah...
What !? Public Enemy Fight the power" kom 1:a, näj där måste jag överklaga haha! men kul var det! ;)
I LOVE
♥ HIP HOP ♥

Fundersam...

Ibland så vaknar man sådär fundersam och tänker lite för mycket....så var det för mig imorse... jobbigt att ens förflutna alltid hinner ikapp på något sätt och att allt hänger ihop på ett annat kostigt sätt :)
Som tur är så skiner solen idag och det är varmt ute, tom.i luften, så nu ska vi ut och spela badminton i Runyun Canyon! Hörs sen. kram!

Kelly Clarkson i Duschen ;)

Haha det är nog jag som njuter mest av julklappen jag köpte till min pojkvän Emil...

Det är en " imm-fri " spegel man hänger upp i duschen haha, den har rakhyvelhängare och allt! Lampa och radio!

Där stog jag och sjöng med för fullt och trodde nästan jag var värsta rockstarn haha! ... men vaknade upp när jag såg mini schampo-flaskorna som jag lånade ;) från hotellet i Puerto Rico HAHA!

 

Nu ska jag producera musik och kanske ut på en promenad med min kärlek!  (ja jusste, det slutade regna i lördags! alltsa en vecka efter stormen började;) men idag regnar det igan haha! )

 

 

 

 

 


Drömmar i regnbågens färger

Godmorgon haha! eller godkväll ;) #FFFFFF #000000 #222... haha massa färgkoder i huvudet, jag ändrar färger hit och dit, men jag kan ju inte bestämma mig haha! Vill ha lite mer färg :)
Sen håller jag på med min hemsida också. Skulle få lite gjort igår men blev att jag prata med min syrra i New York lääänge:) jättekul! jag och emil kanske ska dit över min födelsedag i februari jaa!!!
Snart ska jag till skolan och sen plugga så får se om jag får regnbågen i skick sen:)

Är det bara jag som är besatt av färgkoder, eller är alla som bloggar det haha ?!

Ride haha!


MCronja ;)

JAAA vad roligt! Min första riktiga ride;) Det var typ det roligaste jag gjort!!! När Emil inte instruerade så fotade och filmade han haha!  Jag tycker att videon är astråkig att titta på men Emil sa att jag bara får glass om jag postar den här haha! Får se om jag lyckas hehe :) Nu blir det film..och förhoppningsvis glass:) kram hej!

Glamour på Sunset Strip :)

Vi fortsatte med en tur till sunset (a.k.a. "The Strip" / strippen:) ) där alla glamourösa butiker och coola clubbar ligger :) och vart går vi inte om inte till den ökända shopen H&M :) haha! Det är ju en klar favorit, har ju som student knappt råd att ens entra de andra butikerna där haha!

 

Skulle byta en skinjacka jag fick i julklapp av min pojkvän från H&M och han hade köpt den i stress och råkat köpa en killjacka haha sötis:) inget fel med det, den var råsnygg, men lite stor bara:)


Tyckte denna var råsnygg, men lite kallt att köra motorcykel med...
Nu ska vi iväg och övningsköra lite jaaa vad kul !!! Hörs sen!

Curry Cravings!

Jag hann inte skriva igår för det var så mycket :)  Jag och min pojkvän åkte till en indisk butik som vi letade upp pga bristen på bra curry i detta land haha :) det smakar ju inte curry deras curry! så vi blev så lyckliga när vi klev in i denna mysiga - och billiga butik ;) som ligger i Los Feliz (ca 25 min från Hollywood). De spelade galen indiskt pop/ hip hop i högtalarna så man blev sådar glad, det var nog nästan som att komma till indien :)
Här är en sjukt rolig bild inifrån butiken, trodde aldrig man skulle tycka det var konstigt med denna syn!
Old School !

Grundlurad

Kan det inte sluta regna?! Jag e grundlurad! trodde detta var "sunny California" ;) haha! helt sanslöst att det inte slutar, nästan en vecka i rad nu. Men Hollywood behövde en rensning, gatorna är inte så fräsha och glamourösa som man kan tro:) Speciellt här där vi bor, precis brevid Runyon Canyon där alla joggar och rastar sina hundar! (I och utanför "parken") Jätteäckligt, man får zicksacka mellan skiten! Jag älskar djur, inget emot dom, men hundägarna får ju skärpa sig!


Blogg.se = korrupt ?! ;)

HAHA skojja, men hur kommer det sig att lilla jag aldrig står med på "nya inlägg" ?! ... snyft ;) Godnatt sverige!

Student på CSN

Ja det kan väl många känna igen sig i... kul när årsbeskedet kom heh! ... förträng förträng! haha närå. Jag är jättetacksam för csn, annars hade jag inte kunnat pluggat allt jag velat, kreativ som jag är :)

Trött men skönt att komma tillbax till musiken, tog en liten paus över jul men nu ska jag komma igång igen... det är det negativa med pauser... svårt att komma igång igen...för mig iallafall :)

Ska hem från skolan nu snart, skönt för jag är så kall och blöt om fötterna... hem och värma fötterna och skriva musik till en filmscen från "Managment".



Dagens outfit / It's cool to be square

Dagens outfit! Öskemål från min rumskompis, jättekul! mer önskemål :) Nu när det regnar supermycket här (jaa fortfarande! heeelt sanslöst, från morgon till kväll oavbrutet! inte som en skvätt i sverige ;) så är det här en perfekt "höstutstyrsel" :) Jag har alltid gillat Argyle, speciellt efter att min älskling bodde på en gata som heter "Argyle" här... innan vi flyttade ihop såklart :)
Jag gillar inte uttrycket "be there or be square"... jag väljer att vara square! :) kram från regniga LA

In-di-ana In-di-street

Haha har bott i Hollywood i drygt 2 år nu och knappt sett en kändis men igår gåendes till skolan så var det värsta hysterin på hollywood Blvd. och det var ingen mindre än Harrison Ford!  Jag brukar ju säga att de är bara "de bjudna som ser nån röd matta" på typ fester och sånt i Beverly Hills haha! men jag kom på några till som jag sett... Will Smith under inspelningen av "Hancock", Cristina Augilera sjungandes 3 meter ifrån på gatan och Tommy Lee Jones på en Q&A efter en film... så ett par per år haha...

 

Jag är inte särskilt kändisintresserad som de på gatan som står och skriker, men på något sätt så blir man glad, som att se en gammal vän :) jamena varför ska man bry sig om nån kändis går förbi eller inte, det är ju som vem som helst..men ändå inte, ni läsare tyckte ju det var intressant att läsa detta, hehe lite kändissnack e ju alltid kul ;)  kram kram

 

 

 

Hade ingen kamera på mig igår men här är från "Hancock" inspelningen på Hollywood Blvd. för ett bra tag sen dock, men cool bild!

Hollywood !

Jag har fotat genom en kikare på Hollywood/Highland centrumet. Det är något magiskt över denna skylt :)

"Dagens Scarf" :)

Ja attberopå beslutsproblem.. ofta när jag gillar något så kan det bli att jag köper i olika färger (om det är billigt ;) men då måste man ändå välja hemma varje gång haha !  Jag fick lite önskemål av min rumskompis, hon ville att jag skulle lägga upp "dagens outfit", det tycker hon är kul:) så jag börjar med "dagens scarf" haha!!! Godmorgon Fia :)

 

Vilken av dessa scarfs tycker du är snyggast?



Under Construction

Såhär vaknade vi idag:
- Jag mår illa... tror det är godiset
- Jag har ont i huvudet... tror det är åskan  (haha nej det har inte slutat ösa ner) ...
Jag tror det är bloggen som gör att jag inte kan sova så bra haha, vill ju bara vara vaken och skriva:)
Bloggen är lite "under construction", jag vill ha en snyggare design, men jag har ju så svårt att bestamma mig! (inte bara gällande designen utan allt i livet:) Några förslag? :)
HAHA så roolig bild!!! Tog bilden när jag var i New York,
haha farligt att vara i närheten när män arbetar HAHA!

Panettone

HAHA vad rooligt! Jag fick ett inlägg förut om att panettone-kanan som vi fick av våra grannar "better be big" så den skulle sona deras brott haha! Och det var sååå sjukt komiskt när jag öppnade paketet (som var litet bara det:) ...den var ungefär som en muffins haha så söt! (annars e de typ 3 dm. höga) och vi fick den alla 4 i lägenheten att dela :)  haha det tyckte jag var roligt! Jag blev tvungen att fota... t.om. med tändstickor som visar skala haha :)

Det var iallafall jättegott att äta (halva) innan jag skulle iväg till skolan, fick mig att tänka på när jag bodde i Italien och satt och mumsa :)

Mums


2 män i sängen

Godmorgon :) Jättemysigt, sitter och lyssnar på två grymma gitarister som sitter i sängen och spelar jazz här brevid. Det slutar inte att regna heller, men så brukar det vara, regna för fullt i en vecka i januari sen inget mer resten av året:) Nu kom den här attans sopbilen också! haha den låter mer än allt!Den måste vara från 1700-talet! Förstår inte varför dom måste komma flera gånger om dagen och väsnas ?!
...Gurorna las åt sidan och gitarr spelandet förvandlades till relations snack. Jag blev sådär lite svartsjuk när de skulle iväg utan mig:) -även om jag vill vara kvar hemma och har massa att göra... vi kom fram till att man vill ju bara höra "Vill du följa med?" :) ... nyttigt med 2 män i sängen ;)
Nu ska jag producera lite musik, och äta panettone kaka :)

"JAG-dag" :) (Martin Luther King Day)

Åh vilken mysig dag! Det spöregnade när vi vaknade så det var så mysigt att ligga kvar i sängen med TV:n på. Jag vaknade lite på fel sida så det var perfekt med en rolig "tjejfilm" som gjorde mig på bättre humör :) Efter en sen frukost bestående av currytoasts :) så kom våran kompis Felipe på besök från sverige, jättekul! Han var här för NAMM show men stannar lite extra i Hollywood. Jag stannade kvar hemma medan de gick iväg några timmar. Så himla mysigt att vara kvar hemma och sega, sortera papper och lyssna lite på min favorit Amy Winehouse! Ja, jag vet, ganska komiskt att jag som hatar droger, alkhohol och cigaretter har Amy som favorit... men det är ju faktiskt musiken jag lyssnar på! :) Hon e grym!
¦
Jag kom igång med lite inspelning också, satt och mixade lite på en gammal låt som aldrig lyckas bli klar... och sorterade bland musikprojekten såklart (sortera är min grej, jag sorterar ju mer än gör grejerna man sorterar haha hur går det ihop?! ;)
När karlarna kom tillbaka hem så utvecklades ett lattjande med shakers till en superkul "session" och vi spelade in gitarr och cajun (eeh eller nästan, vi använde baksidan av gitarren :) Tack för det! Jätte jätte kul !!! Så skönt när man känner att man får nåt gjort, eller får göra det man vill...(vilket man får extra tid till på " Martin Luther King Day" då skolan e stängd:) ...det är en JAG-dag :)

Blöta och blötare ;)

AAH oj vad jag var trött igår, somnade nästan medan jag skrev haha, men sen väckte min pojkvän mig och vi kollade på "Gran Torino" mitt i natten, asbra, om du inte sett den se den! :)
Igår när det vägrade sluta regna så blev vi ju tvungna att ta oss iväg iallafall... vi blev alldeles dyngsura av att åka motorcykeln hela vägen tillbaka till Hollywood (NAMM show ligger i OC, Orange County) men min älskling tog en högersväng som gjorde mig torrare... och gladare :) ...in på "Citadel Outlet", jaaa vad roligt! Vi parkade biken i regnet och gick runt lite. Emil gjorde av med pengar (köpte en Hurley väska) och jag hittade 10 dollar! Jätterooligt, men jag gick och fråga om nån tappat men det var ju inte en kotte i närheten när det regnade så mycket... stackars, hoppas den som tappade $ var rik :)
När vi kom hem så gick vi upp på taket för att värma oss med ett kvällsdopp i jacuzzin! jobbigt att vara student ;) (Vi delar lägenheten med 2 andra så därför funkar det :) Jättemysigt!
Downtown Los Angeles i bakrunden

Gissa vart?

Jag har alltid varit besatt av blixt! Det här är varför:
Utan :(  ...................................................... Med :)
Jag blev tvungen att fota de här fina blommorna igår...speciellt med tanke på vart de var placerade...
Vände man sig om så fanns det en "Lounge"! Inte värsta värsta, men gissa vart det är?

Trött och blöt

Ojoj nu är NAMM show över och man blev ju helt trött av denna enorma utställningshall! Idag var sista dagen så vi åkte dit i hopp om att de skulle slänga ut lite prylar :) Vi gick runt runt och som tur var så hade vi köpt med oss mackor från subway (emil tvingade mig...jag som inte tycker om att spendera pengar hehe;) det tackar jag honom för eftersom att det var hutlösa priser inne på mässan. Alla gick omkring och slicka på mjukglass (det känns som alla när man vill ha något:)  oj vad man blev suugen...men 4.75 dollar!!! för en liten glass!? men vi blev nöjda, vi fick en fender (gitarr) T-shirt :)

När vi hade fått skavsår så fick vi reda på att det fanns 2 våningar till HAHAHAHA!!! Såå komiskt!
Efter vi utforskat klart och mässan var över kom vi ändå inte därifrån för att det regnade!  Så vi satte oss i "quiet room", vid de lite mer "finare" avdelningarna i väntan på att regnet skulle avta. (haha deras finare avdelning såg ut som en finlandsfärga haha) Jag var heelt trött men Emil vet hur man ska pigga upp;) fram med kameran såklart! haha!
Sko reklam! ;)

Godnatt /Godmorgon!

Ja nu säger jag godnatt från mig och godmorgon till er :) ... men först en myskväll med min älskling :)
Det blir hajen 2 och svenskt plockgodis! Jaaa vad gott!!! Jag och Emil kom fram till vad vi var för godisar, baserat på våra favoritgodisar haha.
Jag är en Ferraribil - hård med åsikter utanpå och sen när man mjuknar till så super söt och luktar gott haha!
Emil är en Sur döskalle HAHA - ja sur på utsidan och jätte jätte god när det sura lagt sig:)
(i skrivande stund hörde jag ett "men vad i H-vete" haha)
puss

Upptinat konto

Jajusste! Bankbesöket... det gick bra, jag gick dit (eller jag och Emil åkte dit på ninjan -motorcykeln :) och visade mitt hyreskontrakt så blev de nöjda med identifikationsproblemen :) De ska tina tillbaka mitt frysta konto på onsdag... bättre sent än aldrig! :)
Jag och min bank efter idag HAHA!

VARNING! JET LAG kan leda till...

Ja trött som jag är så skulle jag försoka få mig nåt att äta...tycker inte ens om att fixa föda när jag e pigg! iallafall jag tod mig en bagel - blev bränd, och sen skulle jag ta philladelphia ost på.. den var visst öppnad innan jul och hade möglat på kanten... men ingen fara, jag skrapade bara bort det och så var den som ny! haha!

 

Alla (inklusive mig själv) lägger ju upp bilder på sina gormet måltider och fina frukostar så jag tyckte det var så komiskt att lägga upp en bild på min fina tallriksmodell haha! Tallriken har jag för övrigt hittat :) älskar :)

 

 

Bränd bagel med hemmagjord mögelost:)


Chasing Chase! :[

Min bank "CHASE" har bestämt sig för att stänga mitt konto för att de behöver mer bevis på att jag är jag! Och det kommer dom och säger nu! Räcker inte pass, skol ID, papper, papper, papper.... de försöker bara ta mina pengar! Typiskt amerikanskt! Nu ska jag dit och kräva rättvisa ;)

NAMM Pics part II

Vi spelar på en ascool "beamz laser" instrument, laserstrålar som spelar upp olika ljud när de vidrörs! Där, vid mässans "leksak" fastnade vi och hade jättekul haha! :)

Jag och mitt nya band ;)

Pics from NAMM show

Johnn Lennon buss, Emil spelar gitarr på Ernie Ball, cool dubbelsidig gitarr! mm...


NAMM NAMM

OJ vad trött man blev av NAMM show!!! eller det var nog en kombination av JET LAG haha! det var så sjuuukt stort plus att det tog super lång tid att ta sig dit! Vi åker på våran kära motorcykel så det gick ändå snabbare, men AJ, domnade nästan av:) Bilder kommer, ska bara äta lite frukost och kolla på "Money Talks" med chris tucker :)

Emils händer efter en lång motorcykeltur till OC (Orange county, där mässan är :)
... Handskarna som färgat av sig eller blåmärken ???

JAAA VAD ROOOLIGT!

Måste bara inflika att jag ska på NAMM show!!! Grymt, det är världens största "musikmässa" / "Tradeshow" !

kanske även världens största mässa över huvudtaget ! berättar mer sen :) nu... godnattkram!


Godnatt uppifrån taket

Ja om än ni ska upp i ottan så är jag så Jet lagad att jag måste sova nu :) nattinatti!
Ja om än ni ska upp i ottan så är jag så Jet lagad att jag måste sova :) nattinatti!

Home Sweet Home...

Ja det har ju blivit mer som ett hem det här nu och det är skönt att få komma tillbaka till två glada rumskompisar och ytterligare en julklapp... som inte var från dom haha! Våra dryga och störiga grannar som kastar äckliga fimpar och spiller vin på våran balkong, de hade lämnat en "julepåse" utanför dörren en dag. De håller på att bli vräkta så som de håller på i huset här... så det var en lapp där dom skrivit :

 

"Thank you for putting up with us as neighbors. I know were not always the best but well be better in the new year" ...

 

haha värsta mutan, jag tror att det är en julklapp de fått av företaget de jobbar för haha, men det var gulligt av dom, det är tanken som räknas! :)


Flygbonus ;)

Jag får ju se förseningarna positivt! Tack British Airways för uppgraderingen till första klass!  Kul att få dricka i riktiga glas istället för plastmuggar :)

Plus att jag skulle missat mammas goda tårta om inte flyget blivit inställt 22 timmar... mums!

 

h

ICE ICE BABY


Snö -kaos förlamar världen... Europa :)

Jag har varit i sverige och hälsat på över jul, jättemysigt..men kallt :)

 

Påväg tillbaka till LA och betydligt varmare Hollywood. (det är en myt att det Alltid är varmt i Californien, jag har använt vinterjacka där..om än jag haft flip flop till haha! ) så skakades duntäcket uppe i himmelen och då slutar ju allt fungera som det ska. Varje år blir ju SL ( heter visst access nu?!) lika chockade då det faller löv eller snö på spåren.... eeh det är faktiskt 4 årstider i sverige:)

Iallafall saker och ting tenderar att ställas in när termometern börjar visa under 0 sträcket. Så.. nästan vartenda flyg till och från London blev inställt... oj vad glad jag var över internet då, nu hade jag ända lyxen att få stanna kvar hemma i väntan på att bli ombokad. Stackars alla dom som e fast på flygplatsen!

 

Tack till min kära (oj vad allt och alla blev "kära" nudå..bra det då:) pojkvän som gick upp i sömnen och tog hand om det administrativa haha det var ju inte lätt att få tag på nån kan jag ju säga, alla ringde ju samtidigt.

 

Jag och Kärleken

Välkommen att läsa min nya blogg !!!

Min kära mor föreslog att jag skulle börja blogga. Ja! vilken lysnde ide! då slipper jag ju maila hem och berätta vad som skett, haha. :) Jag älskar ju att fota och dela med mig av vad jag tycker och tänker hehe så det blir ju perfekt, internet räcker ju dessutom längre än 5 år :)

Så nu får det här bli min sida... med eller utan guldfärgade kanter :)

 


Guldfärgade kanter

Min almanacka tog slut, jag hade en 5 års dagbok där jag skrev ner allt... och nu då?! :)

Jag tycker ju om charmen med att skriva för hand så jag letade efter en ny 5 års dagbok som kunde få följa med från och med 2010. Jag hittade en, men tyckte inte riktigt att det var så charmigt att skriva för hand längre när jag såg prislappen!

Driver dom med mig?! Ska jag betala 250 kronor för en praktiskt taget tom bok !? :) Det är ju jag som e författaren, haha!

 

Min röda kära kalender hittade jag för 10 kronor (!) i en liten plick&plock butik i rinkeby... och på den hade tom. sidorna guldfärgade kanter haha!

 

j

Resor Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0