Downtown

Haha ja igår skulle vi ju kolla in vart Sarah Connor står i Terminator 2 haha! Så vi åkte downtown och upp i backarna och dit Emils research tog oss :) svårt att se när det är 20 år sen de filmade men det känndes rätt :)

Jag ville inte vara med på foto för i all stress att komma iväg så tidigt som möjligt (dvs. runt 1 haha efter frukostar osv.. :) hinner jag aldrig duscha haha! Och då syns ju det på fotona haha, man utstrålar ju som man känner haha så det kan va :)





Disney Consert Hall
Jag klämde in ett gammalt kort på mig själv;)









Rolf med "McGuiver - huset" aka. Fenix Foundation i bakgrunden!



Efter att ha gått omkring i downtown i 49 minuter så kom vi tillbaka till våra parkerade motorcyklar som hade varsin böteslapp! Heelt otroligt, när man för en gångs skull betalar och parkerar i en "betalruta" DÅ får man böter! Annars så står vi ju hur som helst emellan, på sidan osv.. 80 dollar x 2!!! Men det ska halveras, vi stog ju i en och samma betalruta, de ska inte tro de får dubbel betalning, giriga liserna! Och vi hade minuter kvar som var betalat för, vi fick böter för man inte fick stå där efter kl. 4 och vi kom 11 över, helt stört, då ska man ju inte kunna betala till efter 4!

Tur att vi inte blev bortbogserade iallfall det hade varit två gånger 200 dollar! ;)

Kraam!



Kommentarer
Postat av: Mor

Neeej vad tråkigt med böterna,så orättvist!!!! Efter så mysig rundtur i Downtown,fina bilder!!!Du är verkligen mammas dotter!försöker se det positiva i alla fall :bra att de inte bogserade bort i alla fall!Härligt Ronja att du gör så men för jäkligt med böterna :-( :-)))

2010-06-19 @ 11:32:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Resor Blogg listad på Bloggtoppen.se