MC tur med Plane-spotting:)

Ojojoj vilken dag! Vi har åkt ut med motorcyklarna och Roffe lånade min igen och vi tog en rejääl tur runt om i LA :) Det var väldigt molnigt och grått men som tur var pika solen fram lite då och då och det var ju inte så kallt :)

Vi började dagen med plane-spotting haha ihop med hamburgesa på hamburgerhaket "In & Out".

Emil med en 747:a (Haha inte för att jag vet skillnaden men de kan ju alla plan utantill!)



Planen västnades lite mycket för Roffes öron:) ja vi fick t.om hålla i servetter och maten för det kom värsta vinddragen av planen när de landade ovanför huvudena!





HAHA! Här var en trogen plain-spottare ;) Sitter i sin fotölj bak på flaket och filmar flygplan!
Han visste to.m vissa tidtabeller efter noggrann studering :) Haha! komiskt tycker jag, men mycket trevlig! :)

Vi fortsatte till stranden, sen vidare till Santa Monica och Santa Monica - Piren där vi bl.a lyssnade på gatusångare och kollade när fiskare fiskade upp en fågel! Fågeln klarade sig:)



Emil och Roffe på piren!

Nu blir det sussa ... kanske en film :)
Godnatt!


Kommentarer
Postat av: Mor

Tänk att det finns folk till allt! jag menar ornitologer/fågelskådare....Nej plainspotting!!! Ganska kul i alla fall. In n Out...de vill inte ha långsittande gäster inte haha.snabbmat på hög nivå är burgarna goda? Ni verkar ha haft en mysig Mc tursdag! kram

2010-06-14 @ 10:44:44
Postat av: Torgny

Planespotting eller plainspotting, att åka till Beverly Hills och se vanliga männniskor som förundras lär ju vara plainspotting och något som sker av dom rika och vackra :D

2010-06-14 @ 12:02:24
Postat av: Mor

Vi har Plain eller planespotting här också + över hela världen (Ronja vitsade ju lite om det här)Start,landning o tidtabellstagare.mannen som sitter på flaket o studerar plan hör väl till den kategorin inte vacker o rik? Men ronja hör ju till de vackra iallafall o rik är hon ju på mycket,pengarna kommer sen också!(det kallas faktiskt båda uttrycken :plain/plane att studera flyg också)

2010-06-14 @ 13:00:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Resor Blogg listad på Bloggtoppen.se