Happy Halloween!

Vilken mysig halloween helg! Traditionen att karva pumpa e jättekul tycker jag, det ska jag fortsätta med :) Men vet inte om man kan få tag på en så billigt i Sverige dock...

Jag köpte en minipumpa på 99 cent store och Emil fick nöja sig med 2 mandariner HAHA! (Som dessutom var gratis- vi fick dom av en kvinna som plockade dom från sin trädgård på ett ställe vi kollade på haha!)





Så söta maandarinerna (De syntes inte så bra i mörkret:)

Vi picknickade i Lake Balboa med den traditionella dejtkycklingwrappen :)
Och sen var vi var iväg till "The Valley" och spelade minigolf på "Magic Castle Park", JÄÄTTE KUUL!!! Första gången jag spelar minigolf i USA och såklart så räcker det inte för amerikanarna med vanliga banor, nej det var massa småhus och vattenfall och man fick tom. välja färg på sin golfboll haha! :)



Emil med sin gröna golfboll :)



Inte att glömma att vi kolla på lägenheter och mittuppiallt så ser vi massa halvnakna män och dragqueens.. jaha vi har hamnat i en Halloweenparad ;)





Jätteskönt att göra massa kul emellan lägenhetsletandet, inte BARA sitta vid datorn och kolla annonser eller ute o spana efter "for rent" skyltar haha! Nä nu får vi hitta nåt :)

Kraam!

Kommentarer
Postat av: Big SIS

Vilka fina pumpor. Kram

2010-11-02 @ 09:13:11
Postat av: Mor

Viken fin pumpa!!!O mandarinerna blev fina,speglade sig fint också!! Vilken dunderläcker minigolfbana!!! vad härligt ni hann med lite skoj i läg.hetsletandet!! Kul med blognytt igen:-D KRAMAR

2010-11-02 @ 12:48:03
Postat av: Mor

Såg fel haha inte speglade sig det var ju 2 på varandra ! snyggt!

2010-11-02 @ 12:51:17
Postat av: Linnea (favoritsyrran)

Lattjo. Snygga bilder

2010-11-03 @ 01:41:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Resor Blogg listad på Bloggtoppen.se